Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Fajny pomysł (nie jestem twórcą ale też skomentuje) hehehe 8)

paździoszki :lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arnika']no wiecie dziewczyny, przestancie się już kompromitować brakeim zakulisowej wiedzy o twórcach serialu :lol:
hmm a może tak jakieś pisemko zacząc wydawać opisujące ploteczki z prywatnego życia aktorów.. [size=1]i twórców :evilbat: [/size][/quote]
Co do życia prywatnego aktorów, to topik już jest,
jeśli zaś chodzi o ploteczki o Twórcach... :roll:
... [b]to lepiej będzie, jak pozostanie to nadal wiedzą zakulisową[/b]. 8)
Pozdrawiam
:D

Posted

Inspektor:[i] A teraz kochanie Wieża Eiffla...........[/i]
[color=brown]Stewardesa: [i]Przepraszam Państwa, ale zbliżamy się do lotniska. Proszę o zapięcie pasów i podniesienie oparć foteli.[/i][/color]
[color=blue]Lissa: [i]Ale na jakieś zakupy wpadniemy, oj obiecaj.........[/i][/color]
[color=darkred]Stewardesa: [i]Czy zechciałaby suczka jednak zapiąć pasy?[/i][/color]
[color=blue]Lissa: [i]wrrrrrrrr[/i][/color]
[img]http://img260.echo.cx/img260/4258/02paryzscena02ladowaniesteward.gif[/img]

cdn

zdrówko
Odcinek pierwszy już wkrótce :lol:

Guest bernulka
Posted

Jupi! I Herusia jest! Hera kazała podziękować za wspaniałe przyjęcie podczas kręcenia (dopiero teraz mi jędzia powedziała) :lol: :lol: :lol: Podobno świetni aktorzy! MAm pytanie - czy będzie okazja jeszcze kiedyś zaistniec w serialu? (choci o Herke of course) :oops:

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='arnika']no wiecie dziewczyny, przestancie się już kompromitować brakeim zakulisowej wiedzy o twórcach serialu :lol:
hmm a może tak jakieś pisemko zacząc wydawać opisujące ploteczki z prywatnego życia aktorów.. [size=1]i twórców :evilbat: [/size][/quote]
Co do życia prywatnego aktorów, to topik już jest,
jeśli zaś chodzi o ploteczki o Twórcach... :roll:
... [b]to lepiej będzie, jak pozostanie to nadal wiedzą zakulisową[/b]. 8)
Pozdrawiam
:D[/quote]

a gdzie? bo jakoś nie mogę znaleźć :-?
może i lepiej [b]dla twórców[/b], ale niestety.. sława ma swoje blaski i cienie :evilbat:

Posted

No prosze...swietna robota i te ruchome psiaczki,widoczki,samolot.... :roll:,jesteście swietni....brawa...czy mój psiorek ma szanse na trzecioplanową role???...skromnie pytam.... :wink:

Guest bernulka
Posted

Czy będzie jeszcze jakąs szansa zagrania w filmie (oprócz powrotu z Paryża) ??? :lol:

Posted

Ha ha świetne!!
:klacz: :klacz: :klacz:
A moja suńka to kim tam będzie?? :D Ahh wiem, tajemnica... ;)

Jesteśnie genialni, to był świetny odcinek, aż spać w nocy nie mogłam, tak mnie wciągnęło :)

Posted

[quote name='Basenji']Inspektor:[i] A teraz kochanie Wieża Eiffla...........[/i]
[color=brown]Stewardesa: [i]Przepraszam Państwa, ale zbliżamy się do lotniska. Proszę o zapięcie pasów i podniesienie oparć foteli.[/i][/color]
[color=blue]Lissa: [i]Ale na jakieś zakupy wpadniemy, oj obiecaj.........[/i][/color]
[color=darkred]Stewardesa: [i]Czy zechciałaby suczka jednak zapiąć pasy?[/i][/color]
[color=blue]Lissa: [i]wrrrrrrrr[/i][/color]
[img]http://img260.echo.cx/img260/4258/02paryzscena02ladowaniesteward.gif[/img]

I co dalej,wysiedli,czy nie,robia zakupy czy nie,zwiedzają Paryż czy nie!!!.... :(

zdrówko
Odcinek pierwszy już wkrótce :lol:[/quote][b][/b]

Posted

[quote name='Owczarka']sorki ja tak nie w temacie....niekturzy z was maja taklie liny jakby czy cos z takjim pieskiem i z cyferkami,po co to jest i co to jst i jak to sie robi???????????????????[/quote]

Ja mam dzieki uprzejmosci dogomaniaków,a duzo ich jest,jakbym potrafiła to bym ci pomogła,ale niestety nie umiem... :( ,napewno ktos ci pomoze..... :P

Posted

[quote name='Owczarka']sorki ja tak nie w temacie....niekturzy z was maja taklie liny jakby czy cos z takjim pieskiem i z cyferkami,po co to jest i co to jst i jak to sie robi???????????????????[/quote]Odpowiedz znajdziesz [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=741546&sid=639348ee822169ab40a0f42479d2f0c7#741546]tutaj[/url]
A jakbys miala nadal pytania, to w podanym topiku napewno ktos na nie odpowie :D

Posted

Czekamy,ale bądźmy bardziej wyrozumiali-Basenji jest cudotwórcą,ale to nie bóg,też musi popracować nad tym,a przecież nie jest tak,że nie ma nic do roboty. Musi opiekować się i dbać o odtwórcę roli Inspektora Piesiaka,poza tym jakaś niezbędna sesja itd. itp. Ale kiedyś na pewno będzie...no,chyba,że Basenjiemu coś się stanie...(odpukać!!!!!)