Guest bernulka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Fajny pomysł (nie jestem twórcą ale też skomentuje) hehehe 8) paździoszki :lol: Quote
arnika Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 no po coś się kończy ten cholerny wydział dziennikarstwa :lol: Quote
baskomaniak Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='arnika']no wiecie dziewczyny, przestancie się już kompromitować brakeim zakulisowej wiedzy o twórcach serialu :lol: hmm a może tak jakieś pisemko zacząc wydawać opisujące ploteczki z prywatnego życia aktorów.. [size=1]i twórców :evilbat: [/size][/quote] Co do życia prywatnego aktorów, to topik już jest, jeśli zaś chodzi o ploteczki o Twórcach... :roll: ... [b]to lepiej będzie, jak pozostanie to nadal wiedzą zakulisową[/b]. 8) Pozdrawiam :D Quote
Basenji Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Inspektor:[i] A teraz kochanie Wieża Eiffla...........[/i] [color=brown]Stewardesa: [i]Przepraszam Państwa, ale zbliżamy się do lotniska. Proszę o zapięcie pasów i podniesienie oparć foteli.[/i][/color] [color=blue]Lissa: [i]Ale na jakieś zakupy wpadniemy, oj obiecaj.........[/i][/color] [color=darkred]Stewardesa: [i]Czy zechciałaby suczka jednak zapiąć pasy?[/i][/color] [color=blue]Lissa: [i]wrrrrrrrr[/i][/color] [img]http://img260.echo.cx/img260/4258/02paryzscena02ladowaniesteward.gif[/img] cdn zdrówko Odcinek pierwszy już wkrótce :lol: Quote
Guest bernulka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Jupi! I Herusia jest! Hera kazała podziękować za wspaniałe przyjęcie podczas kręcenia (dopiero teraz mi jędzia powedziała) :lol: :lol: :lol: Podobno świetni aktorzy! MAm pytanie - czy będzie okazja jeszcze kiedyś zaistniec w serialu? (choci o Herke of course) :oops: paździoszki :lol: Quote
bellatriks Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ale super!!!!!! Hercia, gratulacje!!!!!!!! Poprosimy o więcej odc., Basenji!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecej akcji by się przydało,ale nie będę marudzic! Quote
arnika Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='arnika']no wiecie dziewczyny, przestancie się już kompromitować brakeim zakulisowej wiedzy o twórcach serialu :lol: hmm a może tak jakieś pisemko zacząc wydawać opisujące ploteczki z prywatnego życia aktorów.. [size=1]i twórców :evilbat: [/size][/quote] Co do życia prywatnego aktorów, to topik już jest, jeśli zaś chodzi o ploteczki o Twórcach... :roll: ... [b]to lepiej będzie, jak pozostanie to nadal wiedzą zakulisową[/b]. 8) Pozdrawiam :D[/quote] a gdzie? bo jakoś nie mogę znaleźć :-? może i lepiej [b]dla twórców[/b], ale niestety.. sława ma swoje blaski i cienie :evilbat: Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No prosze...swietna robota i te ruchome psiaczki,widoczki,samolot.... :roll:,jesteście swietni....brawa...czy mój psiorek ma szanse na trzecioplanową role???...skromnie pytam.... :wink: Quote
AnkaW Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 hahaha stewardesa pełna gracja i kultura a Lissa sunia z charakterkiem :lol: Następny odcinek poproszę 8) Quote
Guest bernulka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Czy będzie jeszcze jakąs szansa zagrania w filmie (oprócz powrotu z Paryża) ??? :lol: paździoszki :lol: Quote
Lotos Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ale w tym odcinku była akcja! Trzymało mnie w napięciu do ostatniej minuty! :lol: Czekam na następne odcinki :P Quote
maga18 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 exrta!! juz sie nie moge doczekac kim bedzie moj Toffik [size=2](terrorysta, ktory walnie w samolot Piesiaka i ukochanej :lol: )[/size] Quote
Koma Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ha ha świetne!! :klacz: :klacz: :klacz: A moja suńka to kim tam będzie?? :D Ahh wiem, tajemnica... ;) Jesteśnie genialni, to był świetny odcinek, aż spać w nocy nie mogłam, tak mnie wciągnęło :) Quote
bellatriks Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='Owczarka']Prosze o jeszcze wiecej odc.!! :thumbs: :jumpie:[/quote] Owczareczko, kochana!!!! Jesteś!!!!! Widzę,że mailik przyszedł!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!! Quote
gugu Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='Basenji']Inspektor:[i] A teraz kochanie Wieża Eiffla...........[/i] [color=brown]Stewardesa: [i]Przepraszam Państwa, ale zbliżamy się do lotniska. Proszę o zapięcie pasów i podniesienie oparć foteli.[/i][/color] [color=blue]Lissa: [i]Ale na jakieś zakupy wpadniemy, oj obiecaj.........[/i][/color] [color=darkred]Stewardesa: [i]Czy zechciałaby suczka jednak zapiąć pasy?[/i][/color] [color=blue]Lissa: [i]wrrrrrrrr[/i][/color] [img]http://img260.echo.cx/img260/4258/02paryzscena02ladowaniesteward.gif[/img] I co dalej,wysiedli,czy nie,robia zakupy czy nie,zwiedzają Paryż czy nie!!!.... :( zdrówko Odcinek pierwszy już wkrótce :lol:[/quote][b][/b] Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 nowy odcinek super! A NIE mówiłam że nasze pupile jako obsługa 8) Quote
bellatriks Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Owczarko, to taka oś czasu, która wskazuje wiek ich pupila Quote
gugu Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='Owczarka']sorki ja tak nie w temacie....niekturzy z was maja taklie liny jakby czy cos z takjim pieskiem i z cyferkami,po co to jest i co to jst i jak to sie robi???????????????????[/quote] Ja mam dzieki uprzejmosci dogomaniaków,a duzo ich jest,jakbym potrafiła to bym ci pomogła,ale niestety nie umiem... :( ,napewno ktos ci pomoze..... :P Quote
Evelina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='Owczarka']sorki ja tak nie w temacie....niekturzy z was maja taklie liny jakby czy cos z takjim pieskiem i z cyferkami,po co to jest i co to jst i jak to sie robi???????????????????[/quote]Odpowiedz znajdziesz [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=741546&sid=639348ee822169ab40a0f42479d2f0c7#741546]tutaj[/url] A jakbys miala nadal pytania, to w podanym topiku napewno ktos na nie odpowie :D Quote
bellatriks Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Czekamy,ale bądźmy bardziej wyrozumiali-Basenji jest cudotwórcą,ale to nie bóg,też musi popracować nad tym,a przecież nie jest tak,że nie ma nic do roboty. Musi opiekować się i dbać o odtwórcę roli Inspektora Piesiaka,poza tym jakaś niezbędna sesja itd. itp. Ale kiedyś na pewno będzie...no,chyba,że Basenjiemu coś się stanie...(odpukać!!!!!) Quote
Recommended Posts