Basenji Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Reżyser: Nazwisko kandydatki?.....sz, szz.....śpi, ....szpy...............................pynezka! Operator: Hm, chyba będzi się nadawać. Z tym zębem jako dziurkacz do papierów! [img]http://img230.echo.cx/img230/5333/szpilka2566ec.gif" class="ipsImage" alt=""> cdn zdrówko Quote
Pasavera Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 maga18 napisał(a):szpynezka the best :lol: No jak zawsze szpynka :lol: ... Ewelinaa masz pięknego piecholka-miód dla oczu :D Quote
maga18 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 a ja mam takie maluteńkie pytanie natury organizacyjnej :lol: ile jeszcze potrwa casting i ostateczne wyniki??? brakuje mi serialu :roll: Quote
Basenji Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 A nie słyszałaś plotek? Przeglądnij tematy związane z serialem. Zdrówko :lol: Quote
maga18 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 no nieeeee!! to sa inne topici o serialu :o duzo mam do nadrobienia? jakies linki? Quote
LAZY Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Basenji napisał(a):A nie słyszałaś plotek? Przeglądnij tematy związane z serialem. Zdrówko :lol: Ale to były NIEPOTWIERDZONE ploteczki! :evilbat: Quote
Ewelinaa Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):maga18 napisał(a):szpynezka the best :lol: No jak zawsze szpynka :lol: ... Ewelinaa masz pięknego piecholka-miód dla oczu :D A on sam jest jak miodzio hehehe Quote
Basenji Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Reżyser: Oh, jaki wspaniały piesiak! Operator: Tak, to jest słynny Łatka... Reżyser: Z tych.....? Operator: Tak Reżyser: Aha, widać zresztą jak się zachowuje. To co, nadaje się do kamery? ........ale mi tak na prawdę nie zależy......Paniusia mi kazała :cry: ...... Quote
Ewelinaa Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 A to jeszcze ja tyle że z moją mamą Kometą :) Quote
Basenji Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Kruca sex, ale reklamówka :lol: Zdrówko Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Reżyser: co mamy na dziś? Operator: dziś mamy coś z drobiu... .............jestem Maaaaciek, Maaaaciek, Maaaaciek, Maaaaciek... Operator: mamy coś dla papugi? Reżyser: patrz, tu w scenopisie jest taka scena..., wprawdzie z kurczakiem, ale... Operator: ok, zobaczymy co potrafi... Reżyser: O! Co to za pająk łazi nam po łaptopie? Operator: aaaaaa, to ten ptasznik Dziamdziak, kręcił mi się po studiu jakiś czas temu. Pewnie namierzył papugę, oj, cienko to widzę... Reżyser: Panowie, pilnujcie kurczak , to jest papugi bo może być gorąco... Operator: O! Mamy pocztę od naszej drugiej ekipy... Zdrówko Quote
maga18 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 nie Dziamdziak a D Z I A B O N G :lol: i on papug nie je... tylko Basenji 0X Quote
baskomaniak Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Ewelinaa']A oto dzisiejsze moje foty :) ... Ewelinaa, mam już wystarczającą ilość i do tego w bardzo dobrej jakości fotek ASTONA, które zamieściłaś wcześniej. Jeśli zajdzie taka potrzeba zwrócę się do Ciebie o jakieś dodatkowe. ASTON weźmie oczywiście udział w castingu, musisz się trochę uzbroić w cierpliwość. Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 maga18 napisał(a):nie Dziamdziak a D Z I A B O N G :lol: i on papug nie je... tylko Basenji 0X :D :lol: :D Quote
Ewelinaa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Ewelinaa']A oto dzisiejsze moje foty :) ... Ewelinaa, mam już wystarczającą ilość i do tego w bardzo dobrej jakości fotek ASTONA, które zamieściłaś wcześniej. Jeśli zajdzie taka potrzeba zwrócę się do Ciebie o jakieś dodatkowe. ASTON weźmie oczywiście udział w castingu, musisz się trochę uzbroić w cierpliwość. Pozdrawiam. :D Ok nie ma sprawy hehehe. Chciałam przy okazji zgłosić też Kometę :) Już nie będę daję SŁOWO !!! Quote
baskomaniak Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='maga18']a ja mam takie maluteńkie pytanie natury organizacyjnej :lol: ile jeszcze potrwa casting i ostateczne wyniki??? brakuje mi serialu :roll: Jak widzisz, Twój Dziabong też doczekał się występu na castingu. :D Nie wolno nam zapomnieć o żadnym zgłoszonym zwierzątku. Każde bowiem musi dostać swoją szansę, a myślę, że wszyscy, którzy zgłosili swoich pupili, też czekają na ich prezentację podczas casting'u. A finał casting'u, przydział ról, no i nowe odcinki serialu już tuż, tuż... 8) Warto poczekać !!! :wink: Pozdrawiam. :D Quote
maga18 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 tak doczekal sie... pobiegał se po laptopie i pewnie gazeta po łbie oberwał :wink: Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 A jak się tego domyśliłaś?? Zdrówko :D Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Animator: Nareszcie się odezwali. Mieli niezłą harówkę na tej sesji zdjęciowej. Reżyser: Przywiozą na pewno dużo dobrego materiału do montażu nowych odcinków. Animator: Myślę, że jak przyjadą to będziemy mogli dać jakiś zwiastun nowych odcinków... Reżyser: Trzeba przegonić tego pająka z ekranu... albo nie... Dajmy zagadkę naszym widzom... Animator: Dobry pomysł... Skąd nasza druga ekipa realizatorska przysłała nam tę pocztówkę? Animator: To co, odpisać im, że kandydaci są "wporzo"? Reżyser: Jasne, są całkiem OK zdrówko Quote
Recommended Posts