Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Weron_ciau']czyli bohaterowie castingu tesh będą? 8)[/quote]
[color=red]OCZYWIŚCIE !!![/color]
Po to przecież jest casting.
Ja nawet wiem, który z uczestników castingu pojawi się w serialu jako pierwszy... :wink:
Otóż, jak wiadomo, co zresztą nie jest tajemnicą, że ...
[size=1]...ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Jak bym zdradził obsadę, to reżyser by mi gardło przegryzł... Sorki...[/size]
:wink:
Pozdrawiam.
:D

Posted

[quote name='Weron_ciau']już się nie mogę doczekac 8)[/quote]
Miło, że mamy wiernych widzów... :D
[size=2][b]Szkoda, że jest Ich tak niewielu, co widać po małej ilości wpisów[/b]...[/size] :roll:

[b]Weron_ciau[/b],
Twoja [color=blue]FACULA [/color]dostała już swoją rolę i właśnie się jej uczy :lol:
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak'][size=2][b]Szkoda, że jest Ich tak niewielu, co widać po małej ilości wpisów[/b]...[/size] :roll:[/quote]

i tu się mój drogi Baskomaniaku mylisz - bo JA też śledzę na bieżąco wszystko co się tu dzieje :fadein: a nie piszę coby nmie zaśmiecać zazbytnio :D i czekam na odcineczki :angel:

Posted

[quote name='maga18']superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angel:
czekam 8)[/quote]
Dla [color=blue]TOFFI[/color]-ego też mam dobre wieści. Cierpliwości... :wink:
[size=1]Reżyser mi głowę urwie...[/size]
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='baskomaniak'][size=2][b]Szkoda, że jest Ich tak niewielu, co widać po małej ilości wpisów[/b]...[/size] :roll:[/quote]
i tu się mój drogi Baskomaniaku mylisz - bo JA też śledzę na bieżąco wszystko co się tu dzieje :fadein: a nie piszę coby nmie zaśmiecać zazbytnio :D i czekam na odcineczki :angel:[/quote]

Dzięki, to podbudowuje całą Ekipę produkcyjną.
Wyprodukowanie jednego odcinka to czasem kilka godzin pracy. :roll:
Pierwsze efekty będzie widać już dziś.
Proponuję śledzić wszystkie wątki, jakie się pojawią, z casting'iem włącznie. :lol:
Będzie trochę niespodzianek... :wink:
[size=1]No tak, teraz to już sam sobie mogę urwać głowę, zanim zrobi to reżyser...[/size]

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Koma']A czy moja paskuda też zagości w serialu czy ją pominięto?? :evilbat:[/quote]
Chyba nie na darmo namówiłem Twoją [color=blue]KOMKĘ [/color]do udziału w castingu? :wink:
A [color=blue]SONIA[/color]... :lol:
Cierpliwości... 8)
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='maga18']superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angel:
czekam 8)[/quote]
Dla [color=blue]TOFFI[/color]-ego też mam dobre wieści. Cierpliwości... :wink:
[size=1]Reżyser mi głowę urwie...[/size]
Pozdrawiam.
:D[/quote]

no to Toffi sie ucieszy... :angel:

Posted

[quote name='baskomaniak']Chyba nie na darmo namówiłem Twoją [color=blue]KOMKĘ [/color]do udziału w castingu? :wink: [/quote]

Oj bo już się bałam, że została z tyle... :lol:
No ale rozwiałeś moje wątpliwości :D
Macie ogromniastego całusa-lizusa od Komeczki! 8)
Czekam na serial!!!

Posted

jak to niewielu fanów? ja też śledzę cały czas i jestem pod wrażeniem pracy ekipy:)

parów zgryzł całą piłkę z niecierpliwości. :lol: pani prezes przesłała zdjęciówki?

Posted

A zatem stało się. Ruszamy ze zwiastunem "Kocikwik'u II". Mam nadzieję, że sprawi Wam nie mniej przyjemności niż część pierwsza ( która będzie równolegle realizowana).
Dziękuję współrealizatorom za niesamowite wręcz zaangażowanie w realizację kolejnych odcinków.
A więc pomału zaczynamy.

[img]http://img158.echo.cx/img158/3405/seria2cz1odlotpieskow0tf.gif[/img]

zdrówko

p.s. A dokąd lecą piesiaki??

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='Weron_ciau']już się nie mogę doczekac 8)[/quote]
Miło, że mamy wiernych widzów... :D
[size=2][b]Szkoda, że jest Ich tak niewielu, co widać po małej ilości wpisów[/b]...[/size] :roll:

[b]Weron_ciau[/b],
Twoja [color=blue]FACULA [/color]dostała już swoją rolę i właśnie się jej uczy :lol:
Pozdrawiam.
Ale fajnie :]
chyab z paryza :>

Posted

[quote name='malawaszka']qrcze a tamte samoloty w tle to taśmowo startują i tak szybko od razu brrrr aż ciary przechodzą :lol:[/quote]

oby Inspektor zdarzyl wsiasc do samolotu ;)

ja obstawiam Jajoreczke :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']qrcze a tamte samoloty w tle to taśmowo startują i tak szybko od razu brrrr aż ciary przechodzą :lol:[/quote]

oby Inspektor zdarzyl wsiasc do samolotu ;)

ja obstawiam Jajoreczke :D[/quote]

Ciepło.
Kto da bliżej?
Zdrówko

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='Weron_ciau']czyli bohaterowie castingu tesh będą? 8)[/quote]
[color=red]OCZYWIŚCIE !!![/color]
Po to przecież jest casting.
Ja nawet wiem, który z uczestników castingu pojawi się w serialu jako pierwszy... :wink:
Otóż, jak wiadomo, co zresztą nie jest tajemnicą, że ...
[size=1]...ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Jak bym zdradził obsadę, to reżyser by mi gardło przegryzł... Sorki...[/size]
:wink:
Pozdrawiam.

SUPPEREERRRR !!!!!!!!!!!!!