Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany. Ale super. Gratulacje dla realizatorów ruchomego kina.

W dzisiejszych czasach pracę trzeba szanować i urlop co najwyżej 1 dzień i to na ządanie. Inspektor ewentualnie też może tyle dostać. :roll:

Posted

No to możemy nadal tworzyć rysopis rezysera 8) Ja obstawiam,że pan rezyser jest brunetem lub szatynem 8) Wnioski wyciągnęłam z :
1. Kolor skóry ręki rezysera sugeruje mi,że właśnie tak jest...Nie blada jak ściana jak to zwykle bywa u blondynów, nie ma też piegów,więc rudy chyba też nie jest (chociaż ja lubie rudych :oops: )
2. Ubiór rezysera,a raczej jego kolor...Czerwień i brąz doskonale koponuje się z ciemnymi włosami 8)
Hmmm zaryzykuje wagę...
Dłoń wygląda na szczupłą,więc i waga jest niewielka...85 kg ...wzrost 182 8)

Posted

Rzeczywiście, efekty "movie in movement" SUPER!
Ale Evelinie też należą się brawa za "zebranie tak dużej liczby zachwyconych osób w jednym miejscu" :lol:

Nie mogę doczekać się 18475634967384 odcinka, aby zobaczyć "listę płac" tego serialu. A może odcinków będzie 18475634967385, lub 18475634967386? Cholibka, nic tutaj nie wiadomo.

Natomiast przyczyna opóźnienia następnego odcinka, podana przez Basenji, jest dla mnie ze wszech miar zrozumiała. I co do następnego odcinka, jestem gotowa poczekać, aż Inspektor otworzy oczęta i zechce zejść z kolanek Ukochanego Pana.
Pzdr.

Posted

[quote name='Majka&Gizmo']No to możemy nadal tworzyć rysopis rezysera 8) Ja obstawiam,że pan rezyser jest brunetem lub szatynem 8) Wnioski wyciągnęłam z :
1. Kolor skóry ręki rezysera sugeruje mi,że właśnie tak jest...Nie blada jak ściana jak to zwykle bywa u blondynów, nie ma też piegów,więc rudy chyba też nie jest (chociaż ja lubie rudych :oops: )
2. Ubiór rezysera,a raczej jego kolor...Czerwień i brąz doskonale koponuje się z ciemnymi włosami 8)
Hmmm zaryzykuje wagę...
Dłoń wygląda na szczupłą,więc i waga jest niewielka...85 kg ...wzrost 182 8)
Majka&Gizmo - zgadzam się na bruneta lub szatyna, z przewagą opcji szatyn. Łapka Reżysera - zadbana, zestawienie kolorystyczne ubrania - OK. Też lubię te kolory razem. :D

Co do wzrostu, to wcześniej Basenji zasugerował , że wzrost pomiędzy 186-200 cm. Ja zawęziłam te dane: 190-200. Ale nie mam odp. od Basenji. Ani nawet nie dał zgody na jokera, ani na telefon do przyjaciela.... Oj, smutne i ciężkie jest nasze zgadywanie, prawda?
Pzdr.

Posted

A pewno Basenji, tak się tylko mówi. Jak się do granic wytrzymałości eksploatuje serialowo piecha to się nie dziw, że zasypia przy oglądaniu kolejnych odcinków ! :evil: Albo pewno zanudzasz go jakimś niewiadomo czym i teraz sa efekty ! :evil: :wink:

Posted

Majka&Gizmo napisał(a):
Hahahaha Evelina,ale z Ciebie aparatka :lol: :klacz:
Nikt mnie jeszcze tak nie nazwał, kupuję to określenie :lol: :lol: :lol:

Asiaczek napisał(a):
Ale Evelinie też należą się brawa za "zebranie tak dużej liczby zachwyconych osób w jednym miejscu" :lol:
To nie są wszyscy.
Wielu nie zmieściło się na sali :lol:

Posted

A już za chwilę kolejny, dramatyczny odcinek przygód Inspektora Piesiaka i Mruczysław Pchlarza.Czy wreszcie sprawiedliwości stanie się zadość??????

zdrówko

Posted

Na marginesie i troszku nie na temat chciałam dodać, że Mój Miłościwie Panujący Pan Małżonek, kiedy widzi na ulicy kota mówi do mnie:

-Patrz, leci...
- Kto? - Pytam zaskoczona szukając jakiego ptaka
- Mruczysław....

Taki ten serial się popularny zrobił :o

Posted

...uf, szybko, szybciej...........................
jest drzewo......................uf ......
......tak, to jest to umówione drzewo....

.....tak długo musiałam na ciebie czekać , grubasie! Przyniosłeś?...

zdrówko

Posted

Łał :eek2: warto było czekać. Superowskie.

A ja :o zdjęcie naszego reżysera i wiem jak wygląda.
No chyba, że pożyczył komuś Inspektorka na kolanka. :lol: