LAZY Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Normalnie jestem pod wrażeniem!!! :o Brawo dla realizatorów! Quote
maga18 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 no dobra wybaczamy... nalezy sie inspektorowi urlop :lol: Quote
AnkaW Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 O rany. Ale super. Gratulacje dla realizatorów ruchomego kina. W dzisiejszych czasach pracę trzeba szanować i urlop co najwyżej 1 dzień i to na ządanie. Inspektor ewentualnie też może tyle dostać. :roll: Quote
Majka_Gizmo Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No to możemy nadal tworzyć rysopis rezysera 8) Ja obstawiam,że pan rezyser jest brunetem lub szatynem 8) Wnioski wyciągnęłam z : 1. Kolor skóry ręki rezysera sugeruje mi,że właśnie tak jest...Nie blada jak ściana jak to zwykle bywa u blondynów, nie ma też piegów,więc rudy chyba też nie jest (chociaż ja lubie rudych :oops: ) 2. Ubiór rezysera,a raczej jego kolor...Czerwień i brąz doskonale koponuje się z ciemnymi włosami 8) Hmmm zaryzykuje wagę... Dłoń wygląda na szczupłą,więc i waga jest niewielka...85 kg ...wzrost 182 8) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Rzeczywiście, efekty "movie in movement" SUPER! Ale Evelinie też należą się brawa za "zebranie tak dużej liczby zachwyconych osób w jednym miejscu" :lol: Nie mogę doczekać się 18475634967384 odcinka, aby zobaczyć "listę płac" tego serialu. A może odcinków będzie 18475634967385, lub 18475634967386? Cholibka, nic tutaj nie wiadomo. Natomiast przyczyna opóźnienia następnego odcinka, podana przez Basenji, jest dla mnie ze wszech miar zrozumiała. I co do następnego odcinka, jestem gotowa poczekać, aż Inspektor otworzy oczęta i zechce zejść z kolanek Ukochanego Pana. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Majka&Gizmo']No to możemy nadal tworzyć rysopis rezysera 8) Ja obstawiam,że pan rezyser jest brunetem lub szatynem 8) Wnioski wyciągnęłam z : 1. Kolor skóry ręki rezysera sugeruje mi,że właśnie tak jest...Nie blada jak ściana jak to zwykle bywa u blondynów, nie ma też piegów,więc rudy chyba też nie jest (chociaż ja lubie rudych :oops: ) 2. Ubiór rezysera,a raczej jego kolor...Czerwień i brąz doskonale koponuje się z ciemnymi włosami 8) Hmmm zaryzykuje wagę... Dłoń wygląda na szczupłą,więc i waga jest niewielka...85 kg ...wzrost 182 8) Majka&Gizmo - zgadzam się na bruneta lub szatyna, z przewagą opcji szatyn. Łapka Reżysera - zadbana, zestawienie kolorystyczne ubrania - OK. Też lubię te kolory razem. :D Co do wzrostu, to wcześniej Basenji zasugerował , że wzrost pomiędzy 186-200 cm. Ja zawęziłam te dane: 190-200. Ale nie mam odp. od Basenji. Ani nawet nie dał zgody na jokera, ani na telefon do przyjaciela.... Oj, smutne i ciężkie jest nasze zgadywanie, prawda? Pzdr. Quote
souris Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 A pewno Basenji, tak się tylko mówi. Jak się do granic wytrzymałości eksploatuje serialowo piecha to się nie dziw, że zasypia przy oglądaniu kolejnych odcinków ! :evil: Albo pewno zanudzasz go jakimś niewiadomo czym i teraz sa efekty ! :evil: :wink: Quote
Evelina Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Hahahaha Evelina,ale z Ciebie aparatka :lol: :klacz:Nikt mnie jeszcze tak nie nazwał, kupuję to określenie :lol: :lol: :lol: Asiaczek napisał(a):Ale Evelinie też należą się brawa za "zebranie tak dużej liczby zachwyconych osób w jednym miejscu" :lol: To nie są wszyscy. Wielu nie zmieściło się na sali :lol: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 O rrrany! Ale aplauz!!! Nie pomyślałam, że ludki są jeszcze w antyszambrach i pałają żądzą obejrzenia tego "ruchomego kina". No, no, no... Pzdr. Quote
Basenji Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 A już za chwilę kolejny, dramatyczny odcinek przygód Inspektora Piesiaka i Mruczysław Pchlarza.Czy wreszcie sprawiedliwości stanie się zadość?????? zdrówko Quote
ajka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Na marginesie i troszku nie na temat chciałam dodać, że Mój Miłościwie Panujący Pan Małżonek, kiedy widzi na ulicy kota mówi do mnie: -Patrz, leci... - Kto? - Pytam zaskoczona szukając jakiego ptaka - Mruczysław.... Taki ten serial się popularny zrobił :o Quote
Basenji Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 "...... to ostatnia chwila na ucieczkę, muszę napiąć wszystkie mięśnie, Inspektor mnie jeszcze zauważył.." cdn Quote
Basenji Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 "....wrrrrrr, myślałeś, że uciekniesz, bandyto!.." "....Miauuuuuuuu, mój ogon! Drzewo, gdzie jest najbliższe drzewo! Quote
maga18 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Mruczylaw zyje!!! nie zatrul sie!!! :angel: :angel: :angel: za to powódź jest na palnie filmowym :lol: Quote
Basenji Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 ...uf, szybko, szybciej........................... jest drzewo......................uf ...... ......tak, to jest to umówione drzewo.... .....tak długo musiałam na ciebie czekać , grubasie! Przyniosłeś?... zdrówko Quote
dbsst Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 hahahahahahaha serial jest coraz ciekawszy a te efekty brawo Quote
Weron_ciau Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No nie! Super odcinki robia sie coraz ciekwasze! Świetne! Quote
AnkaW Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Łał :eek2: warto było czekać. Superowskie. A ja :o zdjęcie naszego reżysera i wiem jak wygląda. No chyba, że pożyczył komuś Inspektorka na kolanka. :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 AnkaW napisał(a): A ja :o zdjęcie naszego reżysera i wiem jak wygląda. No i dochodzenie zakończone 8) Pan rezyser nie wytrzymał presii i ujawnił swoje oblicze :wink: Quote
ajka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 ale tylko dlatego,że został przybity do krzesła przez sprytnego Inspektora :lol: Quote
Recommended Posts