Basenji Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 "......mniamku, mniamku. jakie to pyszne......" "wow, coś mi się mąci wzrok, i nogi jakieś takie miękkie....." cdn zdrówko Quote
Kasienka_ Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jej :o to rzeczywiscie jakas trutka! :cry: biedactwo :-? Quote
ajka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jesu marian, to było serum prawdy, Mruczysław teraz nas wszystkich poda na talerzu Inspektorowi :o Bojam się bardzo :Help_2: chociaż z drugiej strony, być może Mruczysław niczym James Bond wstrzyma pracę serca, powali Inspektora atomowym ciosem z metalowego pazura ukrytego w bucie i ucieknie? Liczę na ciebie Mruczku, nie zawiedź grona wiernych fanek :lol: Basenji wstydź się,żaden przyzwoity Inspektor nie walczy taką podstępną bronią. Jeśli Piesiak jest po stronie światła to takie metody mu nie przystoją :roll: Quote
Majka_Gizmo Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Basenji napisał(a):"wow, coś mi się mąci wzrok, i nogi jakieś takie miękkie....." Jezuu Mruczysław połknął tabletkę Ekstazy :o :o :o Quote
Basenji Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 ajka napisał(a):jesu marian, to było serum prawdy, Mruczysław teraz nas wszystkich poda na talerzu Inspektorowi :o Bojam się bardzo :Help_2: chociaż z drugiej strony, być może Mruczysław niczym James Bond wstrzyma pracę serca, powali Inspektora atomowym ciosem z metalowego pazura ukrytego w bucie i ucieknie? Liczę na ciebie Mruczku, nie zawiedź grona wiernych fanek :lol: Basenji wstydź się,żaden przyzwoity Inspektor nie walczy taką podstępną bronią. Jeśli Piesiak jest po stronie światła to takie metody mu nie przystoją :roll: Idolem Piesiak jest Harry Callahan. Niestety, Piesiak musi stosować bardziej europejskie metody! Zdrówko Quote
Kasienka_ Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 ech, Inspektor nie ma za grosz psiego honoru! :roll: Quote
szaraduszka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Jeśli nie znajdę tu oficjalnego oświadczenia reżysera, że żaden z aktorów nie ucierpiał podczas kręcenia tego serialu zaprzestaję oglądania serialu!!! :evilbat: Zdrówko :lol: Quote
maga18 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 szaraduszka jestem z Toba 8) serial serialem, a moze rezyser naprawde pozbyl sie aktora... swiatem rzadzi pieniadz :wink: Quote
Basenji Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [quote name='szaraduszka']Jeśli nie znajdę tu oficjalnego oświadczenia reżysera, że żaden z aktorów nie ucierpiał podczas kręcenia tego serialu zaprzestaję oglądania serialu!!! :evilbat: Zdrówko :lol: Trudno, jeden widz mniej. Ale chyba pisałem, że to dla widzów o mocnych nerwach! Zdrówko Quote
szaraduszka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Akcja serialu to jedno, a bezpieczeństwo aktorów to drugie... Jeśli nie zależy Ci na widzu to go tracisz. Zdrówko 8) Quote
Basenji Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 " .......No, pchlarz chyba się już przejadł! Zawsze powtarzam, że pazerność nie popłaca! To co gotowi do akcji?! "Jesteśmy gotowi Inspektorze!" "To ruszamy. I nie żałujcie tego wyleniałego futra!" cdn Zdrówko :lol: Quote
AnkaW Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 O rany. Nie dość że struli kotusia to jeszcze bezwolnego chcą rozszarpać. Kto pomoże Muszysławowi? Kto ma ogromniastego kota i poszczuje nim gliniarzy? :evilbat: Quote
Petra_ Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Rany Misia!Mruczysław jestem z Tobą,trzymaj sie Quote
ajka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Bezwstyd normalnie się tu szerzy, nie mogę już zdzierżyć tej sromoty obyczajów! Policja jest zdegenerowana. Co za metody. :evil: Quote
Basenji Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 ".... dp licha, coś słyszę, ale jakby przez mgłę! Może to marycha? Jakiś jazgot i tupot. Jak się wcisnę w dywan, to może mi się uda........!" cdn zdrówko :lol: Quote
AnkaW Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Ktoś chce definitywnie wykończyć Mruczysława :x Quote
AnkaW Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Maga, ale nie jestem pewna czy jemu zostało chociaż jeszcze jedno. :( Quote
maga18 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 :cry: biedny Mruczyslaw :( trzeba do kociej maffii sie zwrocic.... :evilbat: 0X (tygrysy, pantery i lwy... DO BOJU!!!) :wink: Quote
maga18 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 kociak zawodowiec... hmm jest lepszy niz Puszek ze Shreka II :wink: 8) Quote
Recommended Posts