Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basenji']A na co czekacie??
Zdrówko:diabloti:[/quote]

Na dalszy ciąg, który nieuchronnie nastąpić MUSI :diabloti: ...
[IMG]http://scr.home.pl/dogolandia/images/smiles/zs9.gif[/IMG]

Posted

[SIZE=5]Kota[COLOR=darkslategray]kwik[/COLOR] II czyli zemsta na Napoleonie.[/SIZE]
[SIZE=3]Louvre[/SIZE]
[COLOR=red]Lissa: [I]Piesiaczku, co się z tym czymś dzieje?[/I][/COLOR]
Piesiak: [I]Hm, sam jestem zaskoczony. Popatrzmy i bądźmy gotowi do akcji![/I]
[I][SIZE=4][COLOR=purple]fijuuuuuuu fijaa[COLOR=sandybrown]aaaaauuuuu [/COLOR] [/COLOR][COLOR=sandybrown]chauuuuuuuuuuuu[/COLOR][/SIZE][/I]

[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/1074/2006luwrkoniecmumiicz4xl5.gif[/IMG]

[LEFT][COLOR=sandybrown]Dr.Gyzmauo: [I]Oj moje kości![/I][/COLOR][/LEFT]
[CENTER][I][COLOR=sandybrown]Wybawiciele![/COLOR][/I]
[I][COLOR=sandybrown]Kocham Was![/COLOR][/I]
[I][COLOR=sandybrown]Jestem wreszcie wolny![/COLOR][/I][/CENTER]
Piesiak: [I]Wolny nie wolny, ale nie całuj się z moją suczką![/I]
[COLOR=red]Lissa: [I]Przedstaw tegoż psiaka![/I][/COLOR]
[COLOR=black]Piesiak: [I]To Dr. Gyzmauo, kustosz Luwru, to on jako pierwszy padł ofiarą klątwy...[/I][/COLOR]
[COLOR=darkorange]Dr. Gyzmauo: [I]Vive la Pologne![/I][/COLOR]

cdn
20-06
zdrówko

Posted

No przecież widać.
Lissa, jak każda kobieta ma umysł bardziej artystyczny, więc nie jest w stanie szybko określić kim/czym jest mumia kota?
Kotem?
Byłym kotem?
Niby kotem?
Mirażem kota?
Opcji jest wiele!
I jak widać odpowiedź jest więcej niż zaskakująca.
A w następnym odcinku, to.....
:loveu:
zdrówko

Posted

[quote name='Basenji']
Opcji jest wiele!
I jak widać odpowiedź jest więcej niż zaskakująca.[/quote]
No tak - mumia kota rzadko okazuje się psem :evil_lol:
[quote name='Basenji']
A w następnym odcinku, to.....
:loveu:[/quote]
....To co? Będą koty? Albo może sama boska Bastet?
;)

Posted

[quote name='baskomaniak']A mają być? ;)
[/quote]
Pewnie, że tak. Kotów nigdy za dużo..... :evil_lol:
Tylko trzeba uważać z nowym kolejnym wspaniałym odcinkiem, bo z dogo dzieją się ostatnio straszne rzeczy. Byłaby to niepowetowana strata, gdyby coś "wcięło". Dobrze, że przynajmniej część serialu mam u siebie :multi:
;)

Posted

[SIZE=5]Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie[/SIZE]
[SIZE=3]Louvre[/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]Mrraaaaaaaaau[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange]Miauouou[/COLOR]
[IMG]http://img105.imageshack.us/img105/4316/2007kotywracajanastanowhf1.gif[/IMG]
[SIZE=3][COLOR=green]Myau[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=pink]Miau[/COLOR],[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=royalblue]Jałał,[/COLOR][/SIZE][COLOR=wheat] [SIZE=1]srau[/SIZE][/COLOR][SIZE=1],[/SIZE] [SIZE=7][COLOR=slategray]kiciau[/COLOR][/SIZE] itd, itp!

[quote]
Komka: [I]Qrde, znowu koty! Ech, ale bym sobie je pogoniła. Ale cóż, praca nie pozwala.[/I]
[I]Ech, życie![/I]
[/quote]
cdn
20-07
zdrówko

Posted

Oooo! Ile się kotów namnożyło (w tym i znanych mi całkiem dobrze, nawet moja piękna Kotecka elegancko wróciła na swój posterunek) :happy1:
A Komka niech nie narzeka, bo jej każą za szczurami albo co gorsza - za myszkami ganiać :evil_lol:
;)
[SIZE=1][COLOR=Navy][I][B]Basenji[/B] a Ty czasem nie masz kłopotów ze słuchem? U Ciebie w domu Mruczysław wydaje tak osobliwe dźwięki? To chyba do weta z nim trzeba? A może Ty omamy słuchowe miewasz?[/I][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='M10M']Oooo! Ile się kotów namnożyło (w tym i znanych mi całkiem dobrze, nawet moja piękna Kotecka elegancko wróciła na swój posterunek) :happy1:
A Komka niech nie narzeka, bo jej każą za szczurami albo co gorsza - za myszkami ganiać :evil_lol:
;)
[SIZE=1][COLOR=navy][I][B]Basenji[/B] a Ty czasem nie masz kłopotów ze słuchem? U Ciebie w domu Mruczysław wydaje tak osobliwe dźwięki? To chyba do weta z nim trzeba? A może Ty omamy słuchowe miewasz?[/I][/COLOR][/SIZE][/quote]

To są oficjalne dźwięki kotów z różnych stron świata.
Zdrówko:evil_lol:

Posted

[quote name='Basenji']To są oficjalne dźwięki kotów z różnych stron świata.
Zdrówko:evil_lol:[/quote]
Ooopsss ! A to bardzo przepraszam za moją niewiedzę i niekompetencję i proszę o wybaczenie moich, jakże niestosownych, uwag :evil_lol:
;)

Posted

Jeeej, jakie ja mam zaległości :placz:
Mam nadzieję że jakoś je nadrobię i zostanie mi to wybaczone :shake:
Dobrze że jest wątek "Wszystko w jednym" :modla:
Pozdrawiam całą ekipę Kociokwika!

Posted

[quote name='Koma']Jeeej, jakie ja mam zaległości :placz:
Mam nadzieję że jakoś je nadrobię i zostanie mi to wybaczone :shake:
Dobrze że jest wątek "Wszystko w jednym" :modla:
[B]Pozdrawiam całą ekipę Kociokwika![/B] [/QUOTE]Rowniez pozdrawiamy marnotrawnego widza :lol:

Posted

[quote name='M10M']Pewnie, że nie - mam wyłączność na grzebanie w historii serialu, wykupiłam sobie - a co....:eviltong:
Mumia wala się na stronie 225, mocno poturbowana przez dzielne psy (ładnie tak znęcać się nad nieboszczką? :shake:)
Przy okazji znalazłam informację, że w serialu "gra" 57 zwierzaków. Gdzie wobec tego są ich właściciele? Z tych, którzy często odwiedzali Kociokwik jakoś ostatnio nie bywają tu: [B]talut[/B], [B]Koma[/B], [B]AnkaW[/B], [B]gugu[/B], rzadko są: [B]agabass[/B], [B]bellatriks[/B], [B]dbsst[/B]...... ?
No i nadal nie wiem czyje stroje zdobią kocich akolitów Bastet (a konkretnie na czym były wzorowane).
No i dgm działa mi dziś strasznie powoli :angryy:
;)[/quote]

na swoje usprawiedliwienie brak czasu, ale zamierzam bywać tu częścej

fiu fiu ale tu się działo no rozkręca się nasza akcja super jak zawsze

Posted

[quote name='agabass'] no rozkręca się nasza akcja [/quote]
Ja to słyszałam, że nawet zaczyna się powoli skręcać :evil_lol:. Ale może to tylko plotki. [B]Basenji[/B] nie ma co pytać o takie rzeczy, [B]Baskomaniak[/B] gdzieś zniknął a [B]Evelina[/B] pewnie powie, że ona nic nie wie......:razz:
;)