baskomaniak Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 W razie czego wdrożymy plan „B” :evil_lol: A póki co, musimy trzymać się emisji „raz w tygodniu” :cool1: Pozdrawiam. Quote
Evelina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='baskomaniak']W razie czego wdrożymy plan „B” :evil_lol: A póki co, musimy trzymać się emisji „raz w tygodniu” :cool1: Pozdrawiam. Co za uparciuch :diabloti: a tak mu dobrze z oczu patrzylo w trzeciej klasie :p Quote
M10M Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Plan "B"? Powinnam się bać? Ostatnie nagminne zmiany wprawiają część dogomaniaków w niewielką paranoję :evil_lol: ;) Quote
agabass Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Louvre Dr Gizmauo: .....no ale mówcie w jaki sposób mnie uwolniliście? No i jak rozwiązaliście tę niesamowitą zagadkę z tymi gryzoniami i .... znikającymi kotami? Piesiak: Eeee. nie ma o czym szczekać....! Lissa: Oj, Piesiak jest zawsze bardzo skromny. To ja o wszystkim opowiem. O, w tym miejscu śpiewałam mumii kota i usypiałam jej czujność. Dr Gizmauo: Tak jak przez mgłę coś pamiętam.... Lissa: Piesiak dokładnie przestudiował w bibliotece m.ateriały dotyczące mitologii egipskiej, czasów Goldeona Labradone i tam znalazł wskazówki, które podsunęły mu pomysł. Piesiak: Wiedziałem, że bez nadzwyczajnej pomocy nie przeciwstawimy się Bastet i jej sztuczkom. Wtedy pomyślałem o tajemniczej czarnej głowie, którą wykopałem kiedyś w starożytnym Truso. Ona dała mi kontakt mistyczny z Anubisem. Dr Gizmauo: Truso? A gdzie to jest? Hm. Ale cieszę się, że moi koci strażnicy wrócili. O, tu jest Kociame Kotecka. Lissa: Szkoda tylo L'Hunda? Gdzie on się podziewa? Szkoda go. No, ale musimy jechać do hotelu i pakować się. Ojczyzna nas oczekuje! Dr. Gizmauo: No nie, nie pozwalam! Zawdzięczamy Wam tyle. Prezydent przygotowuje wielką paradę na waszą cześć! c.dn 20-08 zdrówko Kotecka: Mraauuuuuuu ciekawe co nasza szczęśliwa parka bedzie robić w domu Quote
M10M Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A mnie bardziej ta parada interesuje..... Chociaż - z drugiej strony - szczeniaczków to z naszej zakochanej pary nie będzie, bo to niepoprawne politycznie, upsss, miało być "genetycznie".... Pozostaje miłość platoniczna: sunia całe dnie na zakupach, Piesiak, hmmm, czym właściwie na co dzień zajmuje się Piesiak? W każdym razie ja tej miłości długiego trwania nie wróżę :evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Louvre Pinki: Co to za zamęt? Pers: Tak dobrze i długo się spało. I znowu jakaś robota? Co ta Kotecka wymyśla? Kubuś: Dodatkowa porcja mleczka? Kotecka: No koty do roboty! Akcja specjalna. Musimy pokazać, że nie tylko psy umieją ratować nasz Pa-ryż!:2gunfire: cdn 20-09 zdrówko Quote
M10M Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Oooo! Jak miło :loveu: Odcinek i w dodatku jakby specjalnie dla mnie :multi: Koty, moje koty, pozytywne koty :lol: Bardzo mi się podoba... Baskomaniaku - czy można 350 poziomo? ;) Quote
baskomaniak Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='M10M']Oooo! Jak miło :loveu: Odcinek i w dodatku jakby specjalnie dla mnie :multi: Koty, moje koty, pozytywne koty :lol: Bardzo mi się podoba... Baskomaniaku - czy można 350 poziomo? ;) Oczywiście... :lol: ...jasne, że można :) Oto specjalnie dla Ciebie wersja 350 poziomo: http://img250.imageshack.us/img250/5899/2009koteckazwolujekoty3tg0.gif Pozdrawiam. Quote
M10M Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzięki :lol: Ze wstawieniem poczekam na rozwój akcji - żeby dać odpowiedni komentarz.... ;) Quote
baskomaniak Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Też tak mi się wydaje, że na razie ze wstawianiem nie ma pośpiechu... ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale z kopiowaniem lepiej być na bieżąco... Właśnie się dowiedziałam, że my wojnę mamy :diabloti: Ruszam z powrotem do Administracji - tam teraz najlepsze horrory się rozgrywają, dlatego na Kociokwiku publiczności brakuje.... :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Basenji']A co to za wojenka? Zdrówko Wyciągając daleko idące wnioski z krążących plotek, to jeśli do Kociokwika nikt się nie wpisze w ciągu tygodnia topik zostanie zlikwidowany :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Basenji']A co to za wojenka? Zdrówko Wojnę rozpętała (chyba niechcący) Behemot, zakładając temat dotyczący przyszłości Fotoblogów. No i posypały się głosy obrony, między innymi i taki: Napisał sota36 Wiem - trzeba wybrac mniejsze zlo niestety - ktos na froncie musi polec jak jest wojna [quote name='baskomaniak']Wyciągając daleko idące wnioski z krążących plotek, to jeśli do Kociokwika nikt się nie wpisze w ciągu tygodnia topik zostanie zlikwidowany :evil_lol: I to jest agrument za odcinkami nadawanymi częściej niż raz na tydzień :evil_lol: ;) Myślisz, że z tego powodu Evelina pojawiła się w galerii swojej psicy? Quote
Basenji Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Czyli z tego wniosek, że gro piszących na tym forum ma gdzieś Kociokwik i woli tylko swoje galerie. Trzeba chyba się zwijać. Zdrówko:-( Quote
agabass Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 o proszę proszę psy zeszły na koty hahaha:evil_lol: na tą okoliczność i odcineczek wklejam tu nietypowy wierszyk mojego autorstwa PAN MIAUU MIAUU DZIWNE MRAUU Był sobie pies, który myślał, że jest kotem. Łowił łapą ryby, wspinał się na drzewa, a w marcu jak prawdziwy kocur śpiewał. Wszyscy na niego mówili Pan Miauu, a on wciąż chodził i robił mrauu. W każdą sobotę miał w rytuale chodzenie po drzewach, najlepiej w upale. Ptaki płoszył pięknie, a przy tym śpiewał " Mrauu mrauu kocur jestem prosto z drzewa" I dumny był ze swych wyczynów wielce. Każdemu kogo spotkał chwalił się ogromnie jaki z niego wspaniały kot. O zaletach już nie wspomnę. Na jego widok wszystkie kotki mdlały, a kocury szybko, szybko uciekały. Wybrał się raz z wizytą do miasta, kupić lusterko dla swej ukochanej kici. I gdy zobaczył swe odbicie w lustrze bardzo się zawstydził. Zaczerwienił się. Pobladł. W bezdechu pozostał. "Co to za psia morda? Co za psiowa postać? Dlaczego ja kocur psem musiałem zostać?" Quote
M10M Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Basenji napisał(a): Trzeba chyba się zwijać. agabass napisał(a): na tą okoliczność i odcineczek wklejam tu nietypowy wierszyk mojego autorstwa W tej sytuacji chyba nie ma co wątpić w konieczność kontynuowania serialu :lol: Quote
tamiczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 M10M napisał(a):W tej sytuacji chyba nie ma co wątpić w konieczność kontynuowania serialu :lol: :diabloti: Dajcie co macie!:diabloti: Quote
M10M Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No co Ty? Baskomaniak twierdzi, że ma wszystko..... I co? Serial skończą? ;) Quote
baskomaniak Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='M10M']No co Ty? Baskomaniak twierdzi, że ma wszystko..... I co? Serial skończą? ;) Serial się skończy, nie może przecież trwać wiecznie, ale zanim to nastąpi minie jeszcze trochę czasu. :cool1: Naprawdę powiedziałem, że mam wszystko? :roll: Ale ze mnie chwalipięta ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tak powiedziałeś ale główny reżyser czym prędzej zdementował te informacje.... ;) Quote
baskomaniak Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='M10M'] ;) Myślisz, że z tego powodu Evelina pojawiła się w galerii swojej psicy? Myślę, że to zbieg okoliczności :cool3: [quote name='agabass']o proszę proszę psy zeszły na koty hahaha:evil_lol: na tą okoliczność i odcineczek wklejam tu nietypowy wierszyk mojego autorstwa ... Agabassku, super wierszyk :multi: :thumbs: Nie krępuj się, „typowe” też wklejaj ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 O wierszyki też jest wojenka :evil_lol: ;) Quote
Evelina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 baskomaniak napisał(a):Myślę, że to zbieg okoliczności :cool3: Chcialbys :eviltong: To doglebnie przemyslana, dlugoterminowa strategia :p :lol: Quote
baskomaniak Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [SIZE="1"]A wracając do zagadki... [quote name='M10M']Mogę strzelać: nie pamiętam, żebym widziała pająka.... :lol: ... Pająka, a konkretnie ptasznika Dziabonga, widzieliśmy wprawdzie w 2-ch odcinkach casting’owych, lecz on sam w „swoim” casting’u się nie prezentował. Tajemniczą postacią nie jest Dziabong, ani żółw Balbina, ani krab Chester, ani papug (-a) Maciuś... a więc KTO? :cool1: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts