Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czekając na kolejny odcinek z popcornem i colą można się doprowadzić do takiego stanu :evilbat:

[img]http://img226.exs.cx/img226/6107/big11by.jpg[/img]

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:
Tymczasem kilka dni wcześniej

[color=red]Kochany Inspektorze, dzięki , że wpadłeś. I kupiłeś mi leki, i zrobiłeś papu.
Jak tylko wyleczę sie z przeziębienia, to czeka cię niespodzianka>[/color] :iloveyou:
[img]http://img39.exs.cx/img39/8870/inspzchnarz5ys.jpg[/img][color=green]Och, kochanie, to jasne, że Baski to gentelmani i opieka nad tobą to oczywista powinność.[/color]

cdn

Zdrówko

Posted

Basenji no wiesz ! Pewno że wiemy, wszystko w rodzinie jak widzę, tu Mruczysław z Rudą a tu Piesiak... też z Rudą ale raczej taką psią 8) Dobrze myślę ? 8)

Posted

[quote name='Majka&Gizmo']A no właśnie 8) Nam tu oczy mydlą miłosnymi podbojami Inspektora, a Mruczysław w konwulsjach gdzieś tam leży :evil: O ile jeszcze żyje :cry: :wink:[/quote]

Robimy zakłady:
[color=red]1. Czy Mruczysław jeszcze żyje?[/color] [size=1]Nie![/size]
[color=olive]2. Czy już został przerobiony na karmę dla kotów?[/color] [size=1]oby tak[/size][color=indigo]
3. Jest w odmiennych stanach świadomości?[/color] [size=2]to u niego częste[/size]
[color=darkred]4. Po walce został zaniesiony do Avalonu?[/color] [size=2]pchlarzy tam nie przyjmują[/size]
[color=cyan]5. Poluje na białe myszy na Syberii?[/color] [size=1]to dobra propozycja[/size]
Zdrówko

Posted

[quote name='maga18']odpowiedz na wszystkie pytania brzmi [b][size=6]NIE!!!!![/size][/b] :evilbat:[/quote]

Błąd.
Słaba umiejętność czytania ze zrozumieniem! :oops:

Zdrówko

Posted

A może - najnormalniej w świecie - autorowi zabrakło pomysłu na ciąg dalszy i dlatego męczy nas ankietami, pytaniami i - co najgorsze - zwodzi! Pewnie tak jest. Zobaczymy, co wymyśli w tym tygodniu. O ile wogóle coś wymyśli. :lol:
Pzdr.

Posted

Nonono. musiałam na dwa dni wyjechać a tu takie dziwa się dzieją. Inspektor i Lilka,hmm muszę powiedzieć,że zyskał moje uznanie za troskliwość wobec chorej i dodatkowe punkty na dobry gust.
odpowiedź na 1. pytanie w ankiecie brzmi TAK :evilbat: