grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Jakie one słooooodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agabass Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no proszę jakie komputerowe szaleństwo, a słyszałam, że bobaski takie grzeczne Quote
lupak Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: :lol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Evelina Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Unikalny reportaz z zycia Kompobaskow :lol: :lol: :lol: :klacz: :klacz: :klacz: tego jeszcze nie bylo :evil_lol: Miejmy nadzieje, ze Piesiak sie na biezaco doszkala, bo inaczej... tylko patrzec jak zostanie w tyle :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='grygy']No i wszystko jasne :lol: :lol: Baskomaniak No to możesz iść na urlop... urlop tatusiowy?? Bo macierzyński to nie :cool3: :cool3: Po takim tornadzie babaskowym to nie zostało mi nic jak iść jednak na ten urlopik...:evil_lol: [quote name='talut']boskie, boskie i jeszcze raz boskie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (ile ich jest? bo się połapać nie moge :p) Trafiłaś z tymi emotkami :loveu: - akurat po jednym dla każdego ;) [quote name='agabass']no proszę jakie komputerowe szaleństwo, a słyszałam, że bobaski takie grzeczne A ja śmiem przypuszczać, że każdy szczeniaczek chętnie by pobaraszkował w tak przygotowanym świecie informatycznym, oby tylko w dzieciństwie...:roll: Pozdrawiam. ;) Quote
Basenji Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Czekamy na część kolejną: baski naprawiają samochód. lub: baski robią na drutach, lub........... zdrówko:lol: Quote
bellatriks Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ojejku! ale tu siem działo!!! śliczne malutkie szkrabiki:loveu: Quote
Basenji Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Basenji napisał(a):Dawać następny odcinek! zdrówko Aha, to ja jestem od dawania tych odcinków!:crazyeye: zdrówko Quote
Basenji Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie PaRyż, hotel Ritz Inspektor Piesiak: No, po pracy chwila przerwy. Looknijmy sobie na widomości przy kufelku EB T'hally:.....Bonjour Pie'siaki, mamy dla Was najnowsze wiadomości ze stolicy kulturalnej i mody światowej, najpiękniejszego miasta, gdzie żyją najsympatyczniejsze zwierzaczki na Ziemi. Ale dziś wyjątkowo nie będziemy się pasjonować najnowszym pokazem mody a kłopotami naszego miasta i państwa. Otóż jak wiecie, od jakiegoś czasu watachy tych okRRRRopnych sworzeń, że się fuj, brzydzę wymawiać ich nazwy napadają nie tylko na koty ale nawet na fRRRancuskie pieski. Sama, jadąc do studia zostałam przez takiego napadnięta! Wyjadają nam paszę, brudzą za nas chodniki i rozsiewają ten okRRRopny zapach. Sprowadzona z Polski ekipa dochodzeniowa niestety w niczym nie potrafi pomóc naszej genialnej, najlepszej psiolicji. A co najgor O rzesz ty padlino! cdn 13-02 zdrówko Quote
bellatriks Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 o kurka Basenji, ale Ty trzymasz w napięciu!:-o ale odcineczek pojechany!:multi: i nikt jeszcze nie skomentował przez tyle godzin?? wstyd, widzowie, wstyd! :mad: Quote
M10M Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Widzowie zamarzli :santagri: (pewnie). A na odcineczek warto było poczekać! Ten superszczur (a raczej jego cień) jest super. A Piesiaczek to poleciał go gonić czy może szukał bezpiecznego schronienia?:evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Piesiak miałby się czegokolwiek przestraszyć??? o, nie! To nie wchodzi w grę! PS. To mój 4100 post. PZDR Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 O rzesz ty padlino :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie no, Piesiak poleciał gonić tego ''padlina'' :cool3: :cool3: Quote
agabass Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ale refleksiasty jest Piesiak super odcinek Quote
Basenji Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='M10M']Widzowie zamarzli :santagri: (pewnie). A na odcineczek warto było poczekać! Ten superszczur (a raczej jego cień) jest super. A Piesiaczek to poleciał go gonić czy może szukał bezpiecznego schronienia?:evil_lol: ;) No jak ty możesz tak podle oceniać Piesiaka! Toż to kot na szczury a pies na koty! Zdrówko Quote
Ewelinaa Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='baskomaniak']CASTING (uzupełniający) Potrzebna aktorka papuga do serialu !!! Jeśli ktoś ma papużkę, dysponuje jej zdjęciami i zechce ją nam przedstawić to czeka na nią mała rólka w serialu. Najlepiej jak będzie to papużka z gatunku "gadających". Najchętniej widziałbym serię zdjęć siedzących na jakimś drążku czy patyku (nie lubię słowa grzęda, bo mi się kojarzy ze zrzędą). Jeśli papużka będzie w klatce, to proszę o widok również całej klatki. Dodatkowo może być fotka podczas lotu, nawet jeśli będzie lekko nieostra czy poruszona. Wybranego kandydata poproszę drogą mail'ową o pliki źródłowe, czyli nie zmniejszone do wymagań regulaminowych Forum. Więc co? Znajdziemy aktora? Pośpiechu nie ma. Na ew. kandydatów czekam końca stycznia. Pozdrawiam. ;) czy to jest nadal aktualne ? Quote
baskomaniak Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ewelinaa napisał(a):czy to jest nadal aktualne ? Oczywiście, aktualne. Czy ja dobrze widzę w Twoim avatarku i podpisie, że Astonik ma do towarzystwa drugiego awganka, zapewne sunię? Czyżby rodzice tych szczeniaczków? A fotki tych małych szkrabów można gdzieś zobaczyć na naszym forumku? Pozdrawiam. ;) Quote
Ewelinaa Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='baskomaniak']Oczywiście, aktualne. Czy ja dobrze widzę w Twoim avatarku i podpisie, że Astonik ma do towarzystwa drugiego awganka, zapewne sunię? Czyżby rodzice tych szczeniaczków? A fotki tych małych szkrabów można gdzieś zobaczyć na naszym forumku? Pozdrawiam. ;) Foto nimfy mojej siorki:cool3: "Danazel" Oj nieee ja nie mam szczeniat afganków tylko pudelki juz (poprawiam w podpisie) wybaczcie za blad A ta podpalana pieknosc razem z Astonem w avatarku to jego mama Kometa :) fotki aktualne Astona i Komety oraz innych moich psiakow można obejrzec http://www.karmazynowy.prv.pl w dzaile "Charty Afganskie" oraz "Galeria" sesja zimowa Pozdrawiam Ewelina Quote
Ewelinaa Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 oj tutaj http://www.karmazynowy.fora.pl Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja cie sune!! Ale super !! A mnie tu nie było kawał czasu...O ja gooopia :shake: Quote
baskomaniak Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ewelinaa, występują pewne problemy z otwarciem dużych formatów tych zdjęć. Z każdej miniatury otwiera się główna strona serwera foto. Ale nic to, jakoś dałem sobie radę i już mam je w pełnych wymiarach. Kiedyś miałem nimfę. Ależ to była gaduła. Znała imiona domowników i posługiwała się nimi bezbłędnie. Dzięki za linki, fotki piesków już pooglądałem. Pozdrawiam. ;) Quote
baskomaniak Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Pysia']Ja cie sune!! Ale super !! A mnie tu nie było kawał czasu...O ja gooopia :shake: Nic się nie stało. Jeśli chcesz, to możesz nadrobić zaległości korzystając z zamkniętego topiku, w którym są wyłącznie same odcinki :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13246 Pozdrawiam. ;) Quote
Recommended Posts