Draczyn Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No to mamy pewność, że się nie wściekniesz, bo ręka bedzie na swoim miejscu - gwarantuję Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']mam nadzieje bo jak mi odpadnie to sie wsciekne i bedzie dyyyyym :angryy:Ojjjj bedzie.... Ciekawe KTO pojdzie na pierwszy ogien ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Draczyn napisał(a):No to mamy pewność, że się nie wściekniesz, bo ręka bedzie na swoim miejscu - gwarantuję slowo slowo :cool3: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Evelina']Ojjjj bedzie.... Ciekawe KTO pojdzie na pierwszy ogien ? :evil_lol: no jak to kto BASKOMANIAK :evil_lol: Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']no jak to kto BASKOMANIAK :evil_lol:Mamy jeszcze, nie mniej winnego, rezysera Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Evelina']Mamy jeszcze, nie mniej winnego, rezysera Evelinko przyjdzie czas i na BASENJI i na CIEBIE :angryy: :eviltong: Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Komka wyszła właśnie z gabinetu Szefa Harleya wyraźnie zadowolona :multi: i natychmiast pomknęła do redakcji DogoNews...:cool1: [SIZE="1"]A ja padam na pysk i ide spać... Pozdrawiam. ;) Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']Evelinko przyjdzie czas i na BASENJI i na CIEBIE :angryy: :eviltong:A jak ja sie wezme za aktorow, to dopiero bedzie wrzask :evil_lol: [quote name='baskomaniak o piatej nad ranem']A ja padam na pysk i ide spać... Dbsst, widzialas ? :oops::oops: :oops: On cala noc, az do rana moze :oops: :oops::oops: Quote
Draczyn Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Baskomaniak o 5ej ranoo. Toż to czyste szalęństwo. Uzależnienie w 300 procentach Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Evelina']A jak ja sie wezme za aktorow, to dopiero bedzie wrzask :evil_lol: Dbsst, widzialas ? :oops::oops: :oops: On cala noc, az do rana moze :oops: :oops::oops: :oops: :oops: :oops: no no jestem pod wrazeniem :cool3: Quote
Basenji Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona Komka:To DogoNews z ostatniej chwili. Oto co nam się udało wyniuchać dla Was, drodzy dogomaniacy: Właśnie dowiedziałam się, że rozwiązanie zagadkowej inwazji szczurów może być ukryte gdzieś w Polsce. Już dziś wieczorem ma rozpocząć się wielka akcja desantowa, podczas której rozmieszczonych zostanie 8 kapsuł ze specjalnie sprowadzonymi pchłami. Te pchły są szczególnie agresywne, ale proszę nie czynić im krzywdy, one muszą wypełnić swoją misję. Głównodowodzący akcją "PCHŁA" gen. HARLEY , na mój widok i dzięki wybitnemu darowi przekonywania ujawnił nieco rąbka tajemnicy i udostępnił symulację przelotu tego samolotu bojowego.... cdn 12-01 zdrówko:diabloti: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :thumbs: :cool2: :multi: Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 awwwwwwwwwww super!!!! PS. dbsst nawet jakby Ci ta ręka odpadła, to przecież mamy ekipę medyczną :razz: miski zaraz Ci ją przyszyją:eviltong: Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Zdradzę Wam, że odcinek ten powstał w wyniku kooperacji wszystkich animatorów serialu :cool1: Dzięki Evelinko :Rose: Pozdrawiam. :gent: Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='baskomaniak']Zdradzę Wam, że odcinek ten powstał w wyniku kooperacji wszystkich animatorów serialu :cool1: Dzięki Evelinko :Rose: Pozdrawiam. :gent: ok, ale mam w takim razie pytanie: kiedy zaistnieje on w końcu na Dogo??? Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Jeśli w pytaniu masz na myśli odcinek, to patrz wyżej... Pozdrawiam. ;) Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 baskomaniak napisał(a):Jeśli w pytaniu masz na myśli odcinek, to patrz wyżej... Pozdrawiam. ;) no ale następny! Ja chcę więcej!!!!:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A chcecie dziś jeszcze jeden odcinek? :cool1: Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Basenji']Nie! ZdrówkoCzyzbys mial dosc ? :evil_lol: Wielbicielki zyc nie daja ? Quote
Basenji Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Mój komp padł, czekam na jakieś płyty z odzysku i jadę na kompie syna, który nie obsługuje gifów ( nie widzę animacji) Czyli praca nad tekstem jest trochę wirtualna. a poza tym, nie ma co tak widowni rozpieszczać. Zdrówko:diabloti: Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Basenji: nie ma co rozpieszczać???? To może jeszcze nas będziesz batem lał jak będzie za mało komentów???? :shake: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 bellatriks napisał(a):PS. dbsst nawet jakby Ci ta ręka odpadła, to przecież mamy ekipę medyczną :razz: miski zaraz Ci ją przyszyją:eviltong: jestes KOCHANIUTKA :buzi: nie to co BASENJI :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts