Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']Evelinko przyjdzie czas i na BASENJI i na CIEBIE :angryy: :eviltong:A jak ja sie wezme za aktorow, to dopiero bedzie wrzask :evil_lol:

[quote name='baskomaniak o piatej nad ranem']A ja padam na pysk i ide spać...
Dbsst, widzialas ? :oops::oops: :oops:
On cala noc, az do rana moze :oops: :oops::oops:

Posted

[quote name='Evelina']A jak ja sie wezme za aktorow, to dopiero bedzie wrzask :evil_lol:

Dbsst, widzialas ? :oops::oops: :oops:
On cala noc, az do rana moze :oops: :oops::oops:

:oops: :oops: :oops: no no jestem pod wrazeniem :cool3:

Posted

Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona

Komka:To DogoNews z ostatniej chwili. Oto co nam się udało wyniuchać dla Was, drodzy dogomaniacy:

Właśnie dowiedziałam się, że rozwiązanie zagadkowej inwazji szczurów może być ukryte gdzieś w Polsce. Już dziś wieczorem ma rozpocząć się wielka akcja desantowa, podczas której rozmieszczonych zostanie 8 kapsuł ze specjalnie sprowadzonymi pchłami. Te pchły są szczególnie agresywne, ale proszę nie czynić im krzywdy, one muszą wypełnić swoją misję.
Głównodowodzący akcją "PCHŁA" gen. HARLEY , na mój widok i dzięki wybitnemu darowi przekonywania ujawnił nieco rąbka tajemnicy i udostępnił symulację przelotu tego samolotu bojowego....

cdn
12-01
zdrówko:diabloti:

Posted

[quote name='baskomaniak']Zdradzę Wam, że odcinek ten powstał w wyniku kooperacji
wszystkich animatorów serialu :cool1:
Dzięki Evelinko :Rose:

Pozdrawiam.
:gent:
ok, ale mam w takim razie pytanie: kiedy zaistnieje on w końcu na Dogo???

Posted

Mój komp padł, czekam na jakieś płyty z odzysku i jadę na kompie syna, który nie obsługuje gifów ( nie widzę animacji) Czyli praca nad tekstem jest trochę wirtualna.
a poza tym, nie ma co tak widowni rozpieszczać.
Zdrówko:diabloti:

Posted

bellatriks napisał(a):
PS. dbsst nawet jakby Ci ta ręka odpadła, to przecież mamy ekipę medyczną :razz:

miski zaraz Ci ją przyszyją:eviltong:

jestes KOCHANIUTKA :buzi:

nie to co BASENJI :mad: :evil_lol: