Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ale super ciekawe czy odcinek z moimi psiakami bylby rownie suerancki:cool3:

Myślę, że tak...
Nic nie stoi na przeszkodzie, by się o tym przekonać. Wystarczy dać im szansę i zaprezentować oba pieski w następnym castingu... :cool1:
Pozdrawiam.
;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M10M']Wcale nie wiem czy chodzi o Ciebie Baskomaniaku. Basenji napisał, że kogoś z ekipy mu brakuje. Czyli leni się... A co robić z leniami? Motywować!
;)

A powinnaś wiedzieć, przecież odpowiedziałem na Twój post...:roll:

Jak będę odchodził z ekipy to spróbuje znaleźć w zastępstwie jakiegoś animatora... Przynajmniej będę się starał, aby serial nie został bez obrazków...
Póki co, nie mam takiego zamiaru. Przeciwnie, dziś dopisałem do scenopisu nowy odcinek, o czym jeszcze nawet reżyser nie wie...

Aha, pojecie "leni" nie ma racji bytu, choćby dlatego, że nasz serial jest twórczością spontaniczną. Motywacja nie jest więc konieczna, ale jeśli miła to czemu nie... :lol: ;) :razz:

Pewnych rzeczy jednak nie da się przeskoczyć. Reżyser nie nada odcinka, dopóki nie otrzyma go ode mnie. Ja robię je na bieżąco, a to musi swoje potrwać. Czasem i mnie brakuje na to czasu. Weźcie więc na to poprawkę poganiając całą ekipę...
Najbliższy odcinek będzie gotowy najwcześniej dziś w nocy, więc dopiero jutro Basenji będzie miał go na biurku. Proszę zatem o cierpliwość.

[quote name='bellatriks']a kiedy ma być ten "następny casting"???
Pzdro:p
[quote name='talut']o właśnie, właśnie, kiedy? bo Monulec też ma zamiar wstąpić do świata telewizji 8) :P
Hmmmmm....
Chyba wsadziłem kij w mrowisko...:roll:

W pewnym sensie będzie, i to jeszcze dziś... :cool1:

Pozdrawiam.
;)

Posted

[SIZE="5"]CASTING (uzupełniający)
[SIZE="4"]Potrzebna aktorka papuga do serialu !!!
Jeśli ktoś ma papużkę, dysponuje jej zdjęciami i zechce ją nam przedstawić to czeka na nią mała rólka w serialu.
Najlepiej jak będzie to papużka z gatunku "gadających".
Najchętniej widziałbym serię zdjęć siedzących na jakimś drążku czy patyku [SIZE="1"](nie lubię słowa grzęda, bo mi się kojarzy ze zrzędą). Jeśli papużka będzie w klatce, to proszę o widok również całej klatki.
Dodatkowo może być fotka podczas lotu, nawet jeśli będzie lekko nieostra czy poruszona.
Wybranego kandydata poproszę drogą mail'ową o pliki źródłowe, czyli nie zmniejszone do wymagań regulaminowych Forum.

Więc co? Znajdziemy aktora?
Pośpiechu nie ma. Na ew. kandydatów czekam końca stycznia.
Pozdrawiam.
;)

Posted

Kociokwik II czyli Zemsta na Napoleonie
Paryż, Hotel Ritz.
Pokój Inspektora Piesiaka.

:vamp: ............................... puk! ................

Piesiak otwierając drzwi: ( Muszę chwilę odpocząć:kaffee_2: ).........
Hm, coś mi tu nie pasuje. To chyba nie room-service tak nabałaganił. Ten smrodek należy do....

cdn
13-01
zdrówko

Posted

[quote name='Basenji']Kociokwik II czyli Zemsta na Napoleonie
Paryż, Hotel Ritz.
Pokój Inspektora Piesiaka.

:vamp: ............................... puk! ................

Piesiak otwierając drzwi: ( Muszę chwilę odpocząć:kaffee_2: ).........
Hm, coś mi tu nie pasuje. To chyba nie room-service tak nabałaganił. Ten smrodek należy do....

cdn
13-01
zdrówko

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ollla llla szpieg z krainy deszczowcow normalnie :shake:

Posted

baskomaniak napisał(a):

Próbuję nie być pesymistą i tłumaczę to sobie tym, że oglądają ale nie piszą...

Pewnie, że oglądają - pod warunkiem, że mają co oglądać:evil_lol:
Co z tym szczurkiem? I dlaczego niby ma być gorzej a przynajmniej nie tak atrakcyjnie?
I kiedy to wszystko będzie?
;)