Basenji Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 baskomaniak napisał(a):Tylko jeden uśmiech widzieliście? :roll: Pozdrawiam. ;) Ja to na razie nie widziałem żadnego, ale sobie jutro w pracy zobaczę. zdrówko Quote
Basenji Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona Komka:To DogoNews z ostatniej chwili. Oto co nam się udało wyniuchać dla Was, drodzy dogomaniacy: Właśnie dowiedziałam się, że rozwiązanie zagadkowej inwazji szczurów może być ukryte gdzieś w Polsce. Już dziś wieczorem ma rozpocząć się wielka akcja desantowa, podczas której rozmieszczonych zostanie 8 kapsuł ze specjalnie sprowadzonymi pchłami. Te pchły są szczególnie agresywne, ale proszę nie czynić im krzywdy, one muszą wypełnić swoją misję. Głównodowodzący akcją "PCHŁA" gen. HARLEY , na mój widok i dzięki wybitnemu darowi przekonywania ujawnił nieco rąbka tajemnicy i udostępnił symulację przelotu tego samolotu bojowego.... cdn 12-01 zdrówko:diabloti: No wreszcie mogłem sobie oglądnąć działające oba odcinki. Zdrówko:crazyeye: Quote
M10M Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Basenji napisał(a):No wreszcie mogłem sobie oglądnąć działające oba odcinki. Zdrówko:crazyeye: I jakie wrażenia? ;) Quote
Basenji Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Grafika świetna a teksty wręcz genialne:mad: zdrówko Quote
Evelina Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Basenji napisał(a):Grafika świetna a teksty wręcz genialne:mad: zdrówkoA ten komp w pracy, to napewno sprawny byl ? :roll: Quote
Basenji Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 W pracy jest ekstra. Zdrówko:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 ale super ciekawe czy odcinek z moimi psiakami bylby rownie suerancki:cool3: Quote
talut Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Kociokwik na trzeciej stronie?? :shake: kiedy nowy odcinek? Quote
M10M Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 talut napisał(a):Kociokwik na trzeciej stronie?? :shake: Bo te strony teraz jakieś takie krótkie się zrobiły.....:eviltong: A odcineczek by się przydał :helo: ;) Quote
Basenji Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 :mad: Tym niemniej jest to niepokojące zjawisko, drogie widzowki , że pozwalacie swojemu ulubionemu serialowi tak nisko spaść. Zdrówko:roll: Quote
M10M Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Można temu łatwo zaradzić: wystarczy dawać nowe odcinki co drugi dzień i juz tzw. frekwencja skoczy w górę....:sweetCyb: ;) Quote
bellatriks Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 M10M napisał(a):Można temu łatwo zaradzić: wystarczy dawać nowe odcinki co drugi dzień i juz tzw. frekwencja skoczy w górę....:sweetCyb: ;) nic dodać nic ująć:p Quote
talut Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 M10M napisał(a):Można temu łatwo zaradzić: wystarczy dawać nowe odcinki co drugi dzień i juz tzw. frekwencja skoczy w górę....:sweetCyb: ;) podpisuję się obiema rękami :cool3: Quote
bellatriks Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 talut napisał(a):podpisuję się obiema rękami :cool3: a ja rękami, nogami i ustami:roll: Quote
M10M Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No i nadal trzecia strona :shake: To ten chroniczny brak nowych odcinków.....:eviltong: ;) Quote
Basenji Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Za słabo zagrzewacie nas do pracy. A zresztą dobrze wiecie, że zmniejszona ekipa nie jest w stanie wyrobić się ze wszystkim. Zdrówko:-( Quote
M10M Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Basenji napisał(a):Za słabo zagrzewacie nas do pracy. Do pracy :user::hmmmm::x:lmaa::handy::knuje::zly7: No... ;) Quote
talut Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 długo nie było już odcinka :placz::sadCyber: motywujemy, motywujemy :mad: :diabloti: Quote
baskomaniak Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 M10M napisał(a):... Dobrze, że ekipa produkcyjna znów w komplecie :multi: ;) Otóż, nie całkiem... Też bym tak chciał, ale niestety...:-( Pozdrawiam. ;) Quote
baskomaniak Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 M10M napisał(a):A któż się znowu leni....:mad: ;) Nie rozumiem ani pytania, ani maczugi...:roll: ...a tej maczugi w szczególności: Basenji napisał(a):Grafika świetna a teksty wręcz genialne:mad: zdrówko :angryy: Pozdrawiam. :cool1: Quote
M10M Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wcale nie wiem czy chodzi o Ciebie Baskomaniaku. Basenji napisał, że kogoś z ekipy mu brakuje. Czyli leni się... A co robić z leniami? Motywować! ;) Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='M10M']A któż się znowu leni....:mad: ;) [quote name='M10M']Do pracy :user::hmmmm::x:lmaa::handy::knuje::zly7: No... ;)No dobra.... jest kij (i to nie jeden) A gdzie marchewka ??? Quote
Recommended Posts