bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):jestes KOCHANIUTKA :buzi: nie to co BASENJI :mad: :evil_lol: dzięki, Ty też :buzi: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 bellatriks napisał(a):dzięki, Ty też :buzi: ;) :grins: Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):;) :grins: :buzi: moja dbsst :buzi: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 bellatriks napisał(a)::buzi: moja dbsst :buzi: hihihihihi a no Twoja :D :multi: Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):hihihihihi a no Twoja :D :multi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 bellatriks napisał(a)::buzi: :buzi: :buzi: ale sie milosnie i milo zrobilo :D Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [SIZE="3"]Już za chwile... ... Czy akcja desantowa się powiedzie?...:cool1: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Anika-Bytom napisał(a):Ten kot to dokładnie taki jak mój :lol: hahahahahahahahaha REWELACJA wejscie SMOKA normalnie Anika WITAM na forum Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Anika-Bytom']HaHAHA :p Też Witam :lol: Jako blondynka, muszę dopiero opanować działanie tego wszystkiego (tak tydzień i będzie oki :eviltong: )To sie nazywa w czepku optymizmu przyjsc na swiat :evil_lol: Jakbys sie gdziesik na forum zagubila wracaj do Galerii, a my do Cie pomocne lapy wyciagniemy :lol: Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Anika-Bytom napisał(a):Ten kot to dokładnie taki jak mój :lol: Który? Trochę kotów do tej pory przewinęło się w serialu... Pozdrawiam. ;) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Anika-Bytom napisał(a):HaHAHA :p Też Witam :lol: Jako blondynka, muszę dopiero opanować działanie tego wszystkiego (tak tydzień i będzie oki :eviltong: ) spoko forum sie zmienilo nie od poznania i ja ciagle czegos sie ucze teraz a tak niedawno wiedzialam juz systko hahahahha Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [SIZE="3"]Samolot specjalny wystartował... ... Już za chwilę... ...relacja z pokładu samolotu specjalnego...:cool1: ... Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Anika-Bytom']:lol: Ten na początku wątku, biało-czarny z głową w opakowaniu z psią karmą Czyli Mruczysław, jeden z głównych bohaterów serialu...:multi: Pozdrawiam. ;) Quote
talut Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='baskomaniak']Samolot specjalny wystartował... ... Już za chwilę... ...relacja z pokładu samolotu specjalnego...:cool1: ... tak, tak, TAK! :sweetCyb: :sweetCyb: a poprzedni odcinek :klacz: :klacz: Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 To będzie chyba najpóźniej nadany odcinek w historii serialu... :cool1: ;) Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona DABLIK: Gomku, zbliżamy się do pierwszego miejsca zrzutu. GROMEZ: Widzę po wskaźniku, dostał drgawek... OK! Pierwsza poszła... DABLIK: Jak byście im pozakładali turbo-odpychacze to może szybciej by dotarły do celu. GROMEZ: Dabku! Żarty się Ciebie trzymają... Nie ma tak dobrze, pójdą pieszo... cdn... [SIZE="1"](12-12) Pozdrawiam. ;) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='baskomaniak']Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona DABLIK: Gomku, zbliżamy się do pierwszego miejsca zrzutu. GROMEZ: Widzę po wskaźniku, dostał drgawek... OK! Pierwsza poszła... DABLIK: Jak byście im pozakładali turbo-odpychacze to może szybciej by dotarły do celu. GROMEZ: Dabku! Żarty się Ciebie trzymają... Nie ma tak dobrze, pójdą pieszo... cdn... (12-12) Pozdrawiam. ;) :crazyeye: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: rewelka Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='baskomaniak']GROMEZ: Dabku! Żarty się Ciebie trzymają... Nie ma tak dobrze, pójdą pieszo...Raczej w podskokach :evil_lol: Quote
M10M Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ciekawe jakie koty upolują? :evil_lol: Dobrze, że ekipa produkcyjna znów w komplecie :multi: ;) Quote
talut Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 bomba :klacz: :klacz: :klacz: a ten uśmiech na końcu :lol: Quote
agabass Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 hahahaha:lol: :evil_lol: :mdrmed: :lol!: :p :lol: :-D :fadein: :grin: :D :grins: :grins: super odcineczki super wielkie brawa dla tworcow a usmiech no coz przeciez to Gromez Quote
baskomaniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tylko jeden uśmiech widzieliście? :roll: Pozdrawiam. ;) Quote
agabass Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 baskomaniak napisał(a):Tylko jeden uśmiech widzieliście? :roll: Pozdrawiam. ;) o cholerka dopiero teraz zauważyłam, ze moje czarne maleństwo też ma uroczy uśmiech extra :razz: ;) :lol: Quote
Recommended Posts