Ewelinaa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='baskomaniak']Ewelinaa, występują pewne problemy z otwarciem dużych formatów tych zdjęć. Z każdej miniatury otwiera się główna strona serwera foto. Ale nic to, jakoś dałem sobie radę i już mam je w pełnych wymiarach. Kiedyś miałem nimfę. Ależ to była gaduła. Znała imiona domowników i posługiwała się nimi bezbłędnie. Dzięki za linki, fotki piesków już pooglądałem. Pozdrawiam. ;) no moja nimfa to fakt GADUŁA !!! ale jeszcze nie umie mówić hehe Quote
M10M Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 I co? Noc już ciemna za oknem a tu znowu pustki :mad: ;) Quote
Evelina Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='M10M']I co? Noc już ciemna za oknem a tu znowu pustki :mad: ;)A moze by tak ktory z widzow odcinek zmajstrowal ? Zmykam, bo mnie pewnie ekipa pogoni Quote
Basenji Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Evelina']A moze by tak ktory z widzow odcinek zmajstrowal ? Zmykam, bo mnie pewnie ekipa pogoni Ewelina, dosyć tych wakacji. Bierz się do roboty! Zdrówko:angryy: Quote
M10M Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Basenji napisał(a): Ewelina, dosyć tych wakacji. Bierz się do roboty! Zdrówko:angryy: O! To dobre! Popieram :evil_lol: ;) Quote
Evelina Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Basenji']Ewelina, dosyć tych wakacji. Bierz się do roboty! Zdrówko:angryy:Ciekawe do kogo to bylo ? Quote
M10M Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No i co? Nikt nie jest chętny do roboty? :niewiem: A my tu czekamy :sleeping: ;) Quote
bellatriks Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 myślałam, że wrócę i zobaczę z 10 stron do nadrobienia. Wracam i....... nic:shake: Quote
talut Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 wrócił człowiek z ferii, wchodzi na DGM, szuka Kociokwika i widzi-nie dość że na drugiej stronie, to jeszcze tylko jeden odcinek...:placz: trzeba dbać o widzów :diabloti: Quote
Basenji Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 talut napisał(a):wrócił człowiek z ferii, wchodzi na DGM, szuka Kociokwika i widzi-nie dość że na drugiej stronie, to jeszcze tylko jeden odcinek...:placz: trzeba dbać o widzów :diabloti: Niech "człowiek" weźmie pod uwagę, że teraz inni mają ferie! Zdrówko Quote
bellatriks Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Basenji napisał(a):Niech "człowiek" weźmie pod uwagę, że teraz inni mają ferie! Zdrówko Basenji, leniu! Od zycia nie masz ferii, prawda??? Kociokwik to nieodłączna część mojego życia - nie mogę mieć od niego ferii!!!!!!!!!! Quote
talut Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ferie są prawie do końca lutego :eviltong: to chyba nie znaczy, ze nowe odcinki będą dopiero w marcu, prawda? :lol: Quote
bellatriks Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 talut napisał(a):ferie są prawie do końca lutego :eviltong: to chyba nie znaczy, ze nowe odcinki będą dopiero w marcu, prawda? :lol: mam taką nadzieję. Bo inaczej - Basenji, Basko...:mad: :mad: Quote
diabelkowa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 niestety nie udal o mi sie przesledzic calego serialu ale pomysly macie swietne :PP ;]]]] Quote
baskomaniak Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='diabelkowa']niestety nie udal o mi sie przesledzic calego serialu ale pomysly macie swietne :PP ;]]]] Pozdrawiam. ;) Quote
Basenji Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 fERIE SĄ DO POŁOWY LUTEGO, WIĘC CHWILA CIERPLIWOŚCI. Ale zxa to szykujemy takie odcinki, że hej! zdrówko:diabloti: Quote
M10M Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 My czekamy, wy czekacie, oni czekają.......:help1: ;) Quote
Basenji Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 M10M napisał(a):My czekamy, wy czekacie, oni czekają.......:help1: ;) One czekają tyż. zdrówko:lol: Quote
bellatriks Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No patrzcie no, wszyscy tylko czekają Quote
M10M Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 I tak mamy czekać przez dwa tygodnie ferii? :flop::flaming::wallbash: ;) Quote
bellatriks Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 M10M napisał(a):I tak mamy czekać przez dwa tygodnie ferii? :flop::flaming::wallbash: ;) 2 tyg. ferii już przeczekaliśmy;) teraz czas charówy Quote
Recommended Posts