baskomaniak Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 M10M napisał(a):I tak mamy czekać przez dwa tygodnie ferii? :flop::flaming::wallbash: ;) Wszyscy czekają, i nic. :roll: Ja chyba wiem dlaczego.:cool1: Bo Wy czekacie na odcinek, a ja na wolny czas...:sad: talut napisał(a):ferie są prawie do końca lutego :eviltong: to chyba nie znaczy, ze nowe odcinki będą dopiero w marcu, prawda? :lol: Tego nie mogę wykluczyć...;) Pozdrawiam. ;) Quote
bellatriks Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Basko: czy chcesz przez to powiedzieć, że przez najbliższy miesiąc nie będzie odcinków??? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 jestem zeby nie bylo ze mnie nie ma ;) jakis odcineczek na dowidzenia moze ;) :evil_lol: Quote
bellatriks Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dbsst napisał(a):jestem zeby nie bylo ze mnie nie ma ;) jakis odcineczek na dowidzenia moze ;) :evil_lol: oj, przydałby się, z pewnością:razz: Quote
M10M Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Odcineczków nie ma i nie będzie przez najbliższe lata....:shake: (a przynajmniej tygodnie). Ekipa zastrajkowała i zasłania się a to feriami a to brakiem czasu.... A tak naprawdę pewnie wszyscy - łącznie z głównymi aktorami - spędzają miło czas w jakimś szwajcarskim kurorcie :BIG::drink1: ;) Quote
M10M Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 A do końca ferii będzie jeszcze gorzej :cry::helo: ;) Quote
Basenji Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 M10M napisał(a):Odcineczków nie ma i nie będzie przez najbliższe lata....:shake: (a przynajmniej tygodnie). Ekipa zastrajkowała i zasłania się a to feriami a to brakiem czasu.... A tak naprawdę pewnie wszyscy - łącznie z głównymi aktorami - spędzają miło czas w jakimś szwajcarskim kurorcie :BIG::drink1: ;) We włoskim kurorcie - Madonna Di Campilio. Ale koniec ferii już za tydzień....... Zdrówko Quote
M10M Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 U nas odwilż, więc wracajcie już z tych wojaży i do roboty:mad:. Tu ludzie czekają :sleep2: ;) Quote
baskomaniak Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Orange']Przeczytałam wszystkie odcinki :p Orange, witaj w topiku "Kociokwiku..." :lol: Czyżbyś przeczytała cały serial za jednym podejściem? :-o Pozdrawiam. ;) Quote
Basenji Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Fajnie się tu bawimy. A kolejne odcinki już soon! zdrówko Quote
M10M Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Basenji napisał(a): A kolejne odcinki już soon! Miejmy nadzieję ;) Quote
baskomaniak Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Skoro soon to niedługo pewnie będoon, prawda Basenji? :roll: Pozdrawiam. ;) Quote
agabass Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='baskomaniak']Skoro soon to niedługo pewnie będoon, prawda Basenji? :roll: Pozdrawiam. ;) już czekamy za długo Quote
Orange Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='baskomaniak']Orange, witaj w topiku "Kociokwiku..." :lol: Czyżbyś przeczytała cały serial za jednym podejściem? :-o Pozdrawiam. ;) A jak :eviltong: Quote
bellatriks Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Nie martwcie się, ja tam znam takie soonowanie..:shake: u naszego facia od angola soonowanie nie ustaje. Najlepszym przykładem jest native speaker. Miał przyjść przed Bożym Narodzeniem w pierwszej klasie. Zbliżają się walentynki w drugiej klasie i nadal nic....:shake: Quote
talut Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Basenji napisał(a):A kolejne odcinki już soon! soon to był już dawno :eviltong: już nawet nie pamiętam kiedy był ostatnio odcinek :lol: Quote
Basenji Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Soon to soon. Czekam na dostawcę grafiki aby tchnąć w nią tekst. Zdrówko Quote
bellatriks Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Basenji napisał(a):Soon to soon. Czekam na dostawcę grafiki aby tchnąć w nią tekst. Zdrówko O.K. W takim razie - basko, wydało się, że to Ty opóźniasz prace:roll: a na której ja to stronie znalazlam KOCIOKWIK??? na 3???:shake: Quote
baskomaniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 bellatriks napisał(a):...W takim razie - basko, wydało się, że to Ty opóźniasz prace:roll: ... Nic się nie wydało, przecież pisałem, że czekam na wolny czas. Aby był sens "siadania" do produkcji odcinka, to muszę go mieć na początek przynajmniej 2-3 godziny.:roll: Ale mam dobre wieści...:cool1: Właśnie zrobiłem sobie kawę i...:razz: ...jest szansa, że jeszcze w ten weekend premiera kolejnego odcinka. Pozdrawiam. ;) Quote
bellatriks Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 baskomaniak napisał(a):Nic się nie wydało, przecież pisałem, że czekam na wolny czas. Aby był sens "siadania" do produkcji odcinka, to muszę go mieć na początek przynajmniej 2-3 godziny.:roll: Ale mam dobre wieści...:cool1: Właśnie zrobiłem sobie kawę i...:razz: ...jest szansa, że jeszcze w ten weekend premiera kolejnego odcinka. Pozdrawiam. ;) O.K., w takim razie smacznej kawy:razz: PZDR:* Quote
M10M Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No, Baskomaniaku, wypiłeś chyba już tę kawę? I co?:niewiem: Spać poszedłeś?:sleep2: ;) Quote
Recommended Posts