talut Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 super odcinek :klacz::klacz::klacz: śliczne baski :loveu: a ten nowy aktor to Harley? :> Quote
baskomaniak Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='talut']....a ten nowy aktor to Harley? :> Szef sztabu, generał Harley w serialu pojawił się już dość dawno temu. Moja niespodzianka to oczywiście DABLIK, w serialu: kapitan Dablo-"Diavol'a", specjalista w nocnych lotach precyzyjnych...;) Bliżej naszego nowego aktora Dablika możesz poznać w topiku: "Gomez, Dablik i przyjaciele..." Pozdrawiam. :cool1: Quote
agabass Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja nie mogę, ale niespodzianka dla mnie - naprawde ogromna. Mój Dablitek kapitanem no nieżle. No i scenariusz rewelka uśmiałam sie nieźle - fragment: Tak naprawdę to poznaliśmy się na wspólnych ćwiczeniach a potem regularnie braliśmy udział w manewrach sił specpsialnych na terenie fortów. tzw fortowicze:evil_lol: :lol: Dablo-"Diavol:multi: SUPER no i oczywiście Gomezionio moja piękności ach jak ja ich kofam ogromnie te moje potforio:loveu: :loveu: Harley jak zawsze dostojny i opanowany generał ;) ciekawe co teraz robi Piesiak? prosimy o kolejne łodcinki Quote
agabass Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 baskomaniaku a ty niedobry nie wydałeś swojej słodkiej tajemnicy ostatnio jak się widzieliśmy no ładnie, ładnie - ale miła to była niespodziewanka:grins: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 och tak myslalam ze to Dablik hahahaha nastepnym razem bede miala wiecej odwagi :D Quote
M10M Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No, no... Spadochronowy zrzut pcheł :cool2: Ciekawe, co jeszcze wymyślicie? :hmmmm: (Czy mi się wydaje, czy faktycznie jedna z psich ras bardzo szybko się rozprzestrzenia po świecie i DoGo?) Quote
Basenji Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 A tera będzie nieoczekiwany zwrot akcji - już zaraz! Zdrówko Quote
M10M Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Basenji'] już zaraz! Zdrówko Już minęło "zaraz" i nic:niewiem: ;) Quote
talut Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dwa zarazy są już historią, a nasz odcinek...? :-( :mad: Quote
baskomaniak Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 talut napisał(a):dwa zarazy są już historią, a nasz odcinek...? :-( :mad: Jak to historią? :roll: Nic z tych rzeczy. Tydzień się jeszcze nie skończył, a ostatnio odcinek był we wtorek :p Pozdrawiam. :cool1: Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Basenji']A tera będzie nieoczekiwany zwrot akcji - już zaraz! Już to zaraz minęło dawno i dalej nic... :sadCyber: Quote
baskomaniak Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Cierpliwości...;) Reporterka Komka właśnie "wywąchała" nowe sensacyjne informacje i próbuje dostać się do Szefa Harleya. A czy uda jej się coś przemycić do mediów, dowiecie się z najbliższego odcinka...:cool1: Pozdrawiam. ;) Quote
bellatriks Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='baskomaniak']Cierpliwości...;) Reporterka Komka właśnie "wywąchała" nowe sensacyjne informacje i próbuje dostać się do Szefa Harleya. A czy uda jej się coś przemycić do mediów, dowiecie się z najbliższego odcinka...:cool1: Pozdrawiam. ;) awwwwwwwwwwwww!!! Komecka wystąpi???? Moja miłość????????? :multi: :multi: :multi: PS. A misie???:placz: Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [LEFT]juppi :multi: :multi: :multi: [/LEFT] to teraz już tym bardziej się nie mogę doczekać! :sweetCyb: [CENTER]:sadCyber: [/CENTER] Quote
baskomaniak Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Z tego co wiem, to Komka jeszcze siedzi w gabinecie Szefa Harleya... :cool1: Pozdrawiam. ;) Quote
Evelina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='baskomaniak']Z tego co wiem, to Komka jeszcze siedzi w gabinecie Szefa Harleya... :cool1: A dbsst-ce juz reka spuchla Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Evelina']A dbsst-ce juz reka spuchla dokladmnie zaraz mi odpadnie Quote
Draczyn Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Nie odpadnie napewno, tylko tak straszy. Z ręką wszystko ok Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Draczyn napisał(a):Nie odpadnie napewno, tylko tak straszy. Z ręką wszystko ok mam nadzieje bo jak mi odpadnie to sie wsciekne i bedzie dyyyyym :angryy: Quote
Recommended Posts