baskomaniak Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Basenji napisał(a):No może nam się przyda do kolejnego kryminału z przygodami Inspektora Piesiaka? Z tym, że musiałabyś postrzelać trochę fotek i powkejać je, bo avatarek jest za mały. zdrówko:multi: talut napisał(a):conajmniej dwa :diabloti: a zdjęć Monulca mam sporo, więc z niecierpliwością czekamy na kolejne castingi ;) Mam pomysł! :multi: Najpierw zrobimy konkurs na scenariusz, potem casting na reżysera i operatora...;) Ja też wystartuję. Pilnujcie się, mam 30 letnie doświadczenie... :evil_lol: Moje pierwsze kroki w konkursach stawiałem już na pewnym przeglądzie twórczości filmowej w Łodzi w 1977 roku...:razz: Pozdrawiam. :cool1: Quote
Evelina Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='baskomaniak']Mam pomysł! :multi: Najpierw zrobimy konkurs na scenariusz, potem casting na reżysera i operatora ...;) Zglaszam sie do Jury :evil_lol: [quote name='baskomaniak']Ja też wystartuję. Pilnujcie się, mam 30 letnie doświadczenie... :evil_lol: Moje pierwsze kroki w konkursach stawiałem już na pewnym przeglądzie twórczości filmowej w Łodzi w 1977 roku... :razz: Pozdrawiam. :cool1:Z Polanskim pewnie :evil_lol: Quote
talut Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 wow, baskomaniak :cool3: ja się lepiej schowam-moja dotychczasowe osiągnięcia to kilka przedstawień szkolnych :lol: Quote
bellatriks Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 baskomaniak napisał(a): Pilnujcie się, mam 30 letnie doświadczenie... :evil_lol: Moje pierwsze kroki w konkursach stawiałem już na pewnym przeglądzie twórczości filmowej w Łodzi w 1977 roku...:razz: Pozdrawiam. :cool1: Ale Ty masz kompetencje!!!:cool3: :cool1: Quote
baskomaniak Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Evelina napisał(a): Z Polanskim pewnie :evil_lol: Nie to pokolenie... Jak Polański miał już dyplom reżysera w kieszeni, to ja stawiałem pierwsze kroki... ale po Ziemi. Pozdrawiam. :cool1: Quote
baskomaniak Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 talut napisał(a):wow, baskomaniak :cool3: ja się lepiej schowam-moja dotychczasowe osiągnięcia to kilka przedstawień szkolnych :lol: SPOKO !!! Nie masz się co chować. Już jesteś ode mnie lepsza o te kilka przedstawień.:lol: Ja nigdy nie brałem udziału w przedstawieniach szkolnych. Przynajmniej sobie takowych nie przypominam. W czasach szkoły podstawowej wystąpiłem w jednym z odcinków "Psa Cywila". Jedną ze scen kręcili w mojej szkole, a ja robiłem wówczas za statystę i pewnie dlatego był to ostatni odcinek...:roll: Pozdrawiam. :cool1: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 :crazyeye: o lalalala same slawy baskomaniak qrcze ale Ci fajerancko ze w psie Cywilu grales ja tak lubilam ten serial a moze Cie widzialam :multi: Quote
baskomaniak Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 dbsst napisał(a)::crazyeye: o lalalala same slawy baskomaniak qrcze ale Ci fajerancko ze w psie Cywilu grales ja tak lubilam ten serial a moze Cie widzialam :multi: Może... Ja ten serial oglądałem co najmniej tyle razy ile nadawany był w TV, ale jakoś nie mogłem się nigdy znaleźć w tłumie statystów (sala gimnastyczna pełna uczniów).:p Dla mnie najważniejsze wówczas było co innego, osobiście pogłaskałem najprawdziwszego psiego aktora: PSA CYWILA. :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam. :cool1: Quote
M10M Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 baskomaniak napisał(a): Dla mnie najważniejsze wówczas było co innego, osobiście pogłaskałem najprawdziwszego psiego aktora: PSA CYWILA. :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam. :cool1: Aż dziw, że po takich doświadczeniach nie hodujesz ON-ów ;) Quote
bellatriks Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 baskomaniak napisał(a):Może... Ja ten serial oglądałem co najmniej tyle razy ile nadawany był w TV, ale jakoś nie mogłem się nigdy znaleźć w tłumie statystów (sala gimnastyczna pełna uczniów).:p Dla mnie najważniejsze wówczas było co innego, osobiście pogłaskałem najprawdziwszego psiego aktora: PSA CYWILA. :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam. :cool1: :placz: ja też tak chce!!!:placz: farciarz!!!!:eviltong: Quote
Basenji Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona Główne laboratorium Psiolicji w EBlągu Inez: Psie Komisarzu, tutaj jestem. Czy masz dla mnie te te z Egiptu? Gromez: Tak, świeżutka dostawa. Ale się miotają w tym pojemniku transportowym... Inez: Nic dziwnego, czują świeżą ssaczą krew. Gromez: Trochę się bałem, że pojemnik się rozbije a one mnie oblezą. Brrrrrrrr Inez: Mam przygotowane najnowocześniejsze nano-nadajniki , które zaraz im założymy. Będziemy mogli śledzić przemieszczanie się tych egipskich pcheł na naszych skanerach. Gromez: A spadochrony? Inez: Niestety mamy niewiele spadochronów i dla wszystkich nie wystarczy. Ale wiem, że Nasz Były Wielki Brat ćwiczył zrzucanie pcheł w pojemnikach i poziom przeżywalności był bardzo duży. Gromez: Po co to robili? Inez: Aby zakażać imperialistów tyfusem i innymi chorobami. Gromez: Tak czy inaczej, dawna broń będzie służyła w walce ze złem. cdn 12-09 zdrówko Quote
Evelina Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [SIZE="2"]W Nowym Roku, mojej Drogiej Ekipie, aktorom, i Szanownym widzom zycze mnostwa niezapomnianych wrazen przed ekranem komputera jak i zyciu codziennym :multi: Quote
bellatriks Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Super odcineczek!!! Evelinko: dziękujemy! :buzi: PS. Czyżbym zauważyła coś, co przypominało układ okresowy?????:cool3: Quote
dbsst Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona Główne laboratorium Psiolicji w EBlągu Inez: Psie Komisarzu, tutaj jestem. Czy masz dla mnie te te z Egiptu? Gromez: Tak, świeżutka dostawa. Ale się miotają w tym pojemniku transportowym... Inez: Nic dziwnego, czują świeżą ssaczą krew. Gromez: Trochę się bałem, że pojemnik się rozbije a one mnie oblezą. Brrrrrrrr Inez: Mam przygotowane najnowocześniejsze nano-nadajniki , które zaraz im założymy. Będziemy mogli śledzić przemieszczanie się tych egipskich pcheł na naszych skanerach. Gromez: A spadochrony? Inez: Niestety mamy niewiele spadochronów i dla wszystkich nie wystarczy. Ale wiem, że Nasz Były Wielki Brat ćwiczył zrzucanie pcheł w pojemnikach i poziom przeżywalności był bardzo duży. Gromez: Po co to robili? Inez: Aby zakażać imperialistów tyfusem i innymi chorobami. Gromez: Tak czy inaczej, dawna broń będzie służyła w walce ze złem. cdn 12-09 zdrówko moja PIEKNA INEZ :loveu: Quote
baskomaniak Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Evelinko, w imieniu jedynego, siedzącego godzinami przy produkcji kolejnych odcinków animatora, jaki jeszcze pozostał w ekipie BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA. Jakże bym chciał aby i Tobie się takowe spełniły. Uwierz mi, mając więcej czasu na posiedzenie przed ekranem komputera doznałabyś mnóstwa niezapomnianych wrażeń, a i "kociokwik" by na tym skorzystał...;) Ale ten rok się zaczął...:-o Mamy dopiero pierwszy dzień tego roku, a ja już dziś wyprodukowałem 2 odcinki serialu. Aha, i zaangażowałem nowego aktora... :cool1: Tak więc na dzień dzisiejszy obsada aktorska naszego serialu liczy sobie 57 zwierzątek...:razz: Pozdrawiam. :cool1: Quote
dbsst Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='baskomaniak']Evelinko, w imieniu jedynego, siedzącego godzinami przy produkcji kolejnych odcinków animatora, jaki jeszcze pozostał w ekipie BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA. Jakże bym chciał aby i Tobie się takowe spełniły. Uwierz mi, mając więcej czasu na posiedzenie przed ekranem komputera doznałabyś mnóstwa niezapomnianych wrażeń, a i "kociokwik" by na tym skorzystał...;) Ale ten rok się zaczął...:-o Mamy dopiero pierwszy dzień tego roku, a ja już dziś wyprodukowałem 2 odcinki serialu. Aha, i zaangażowałem nowego aktora... :cool1: Tak więc na dzień dzisiejszy obsada aktorska naszego serialu liczy sobie 57 zwierzątek...:razz: Pozdrawiam. :cool1: no no no to naszego animatora sztuczne ognie tak wena oswiecily ze az tyle zrobil :multi: oby tak dalej Mam nadzieje ze Inez bedzie sie czeeeeeeeeeeeesto pokazywac w serialu nie dosc ze sliczna to jeszcze cholernie inteligentna :D PRAWDZIWA KOBIETA :multi: Quote
bellatriks Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 baskomaniak napisał(a): Tak więc na dzień dzisiejszy obsada aktorska naszego serialu liczy sobie 57 zwierzątek... Ile?????:question: :eek: kurcze.. brakuje mi tu starej "szczeny":lol: Quote
baskomaniak Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='bellatriks']... PS. Czyżbym zauważyła coś, co przypominało układ okresowy?????:cool3: Bellatriks, znowu powaliła mnie Twoja spostrzegawczość... :-o Pozdrawiam. :cool1: Quote
bellatriks Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='baskomaniak']Bellatriks, znowu powaliła mnie Twoja spostrzegawczość... :-o Pozdrawiam. :cool1: :lol: :cool3: starannie oglądam i doceniam każdy najmniejszy szczegół, w który z pewnością włożyliście mnóstwo pracy:cool1: Quote
baskomaniak Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 bellatriks napisał(a)::lol: :cool3: starannie oglądam i doceniam każdy najmniejszy szczegół, w który z pewnością włożyliście mnóstwo pracy:cool1: Wierzę, ale i tak wiele "pułapek" jakie zastosowaliśmy w scenkach umknęło Twojej uwadze... :cool1: ;) :razz: ...ale na razie nie wyciągniesz ode mnie nic więcej. Nawet nie próbuj...:mad: Pozdrawiam. :cool1: Quote
bellatriks Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='baskomaniak']Wierzę, ale i tak wiele "pułapek" jakie zastosowaliśmy w scenkach umknęło Twojej uwadze... :cool1: ;) :razz: ...ale na razie nie wyciągniesz ode mnie nic więcej. Nawet nie próbuj...:mad: Pozdrawiam. :cool1: Bo ja nie patrze na pułapki tylko na grafike!!!!:shake: PS. Basko-długi język:eviltong: [quote name='basko po raz drugi']Nawet nie próbuj...:mad: Dobra, próbuję:p basko, powiedz mi coś jeszcze...:cool1: Twoje powieki stają się ciężkie... czujesz się bardzo... bardzo śpiąąący.... :lol: Quote
baskomaniak Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 bellatriks napisał(a):... PS. Basko-długi język:eviltong: ... :diabloti: :angryy: bellatriks napisał(a):... Dobra, próbuję:p basko, powiedz mi coś jeszcze...:cool1: Twoje powieki stają się ciężkie... czujesz się bardzo... bardzo śpiąąący.... ... zaaaaadziaaaaaałaaaaałooooo... :sleeping: :sleep2: Pozdrawiam. :cool1: Quote
bellatriks Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 baskomaniak napisał(a):zaaaaadziaaaaaałaaaaałooooo... :sleeping: :sleep2: Pozdrawiam. :cool1: a-a-a... baski dwa.. szare-bure obydwa (?) :cool3: Quote
M10M Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='bellatriks']a-a-a... baski dwa.. szare-bure obydwa (?) :cool3: ... nic nie będą robiły tylko odcinki zapowiadały....:evil_lol: (zaraz po tym jak je pracowicie wyprodukują, a przynajmniej przejrzą scenariusz od Basenji ;) Quote
Recommended Posts