Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basenji napisał(a):
No może nam się przyda do kolejnego kryminału z przygodami Inspektora Piesiaka?
Z tym, że musiałabyś postrzelać trochę fotek i powkejać je, bo avatarek jest za mały.
zdrówko:multi:

talut napisał(a):
conajmniej dwa :diabloti:

a zdjęć Monulca mam sporo, więc z niecierpliwością czekamy na kolejne castingi ;)

Mam pomysł! :multi:
Najpierw zrobimy konkurs na scenariusz, potem casting na reżysera i operatora...;)
Ja też wystartuję. Pilnujcie się, mam 30 letnie doświadczenie... :evil_lol:
Moje pierwsze kroki w konkursach stawiałem już na pewnym przeglądzie twórczości filmowej w Łodzi w 1977 roku...:razz:
Pozdrawiam.
:cool1:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak']Mam pomysł! :multi:
Najpierw zrobimy konkurs na scenariusz, potem casting na reżysera i operatora ...;) Zglaszam sie do Jury :evil_lol:

[quote name='baskomaniak']Ja też wystartuję. Pilnujcie się, mam 30 letnie doświadczenie... :evil_lol:
Moje pierwsze kroki w konkursach stawiałem już na pewnym przeglądzie twórczości filmowej w Łodzi w 1977 roku... :razz:
Pozdrawiam.
:cool1:Z Polanskim pewnie :evil_lol:

Posted

baskomaniak napisał(a):
Pilnujcie się, mam 30 letnie doświadczenie... :evil_lol:
Moje pierwsze kroki w konkursach stawiałem już na pewnym przeglądzie twórczości filmowej w Łodzi w 1977 roku...:razz:
Pozdrawiam.

Ale Ty masz kompetencje!!!:cool3: :cool1:

Posted

talut napisał(a):
wow, baskomaniak :cool3: ja się lepiej schowam-moja dotychczasowe osiągnięcia to kilka przedstawień szkolnych :lol:

SPOKO !!! Nie masz się co chować.
Już jesteś ode mnie lepsza o te kilka przedstawień.:lol:
Ja nigdy nie brałem udziału w przedstawieniach szkolnych. Przynajmniej sobie takowych nie przypominam.
W czasach szkoły podstawowej wystąpiłem w jednym z odcinków "Psa Cywila". Jedną ze scen kręcili w mojej szkole, a ja robiłem wówczas za statystę i pewnie dlatego był to ostatni odcinek...:roll:
Pozdrawiam.

Posted

dbsst napisał(a):
:crazyeye: o lalalala same slawy
baskomaniak qrcze ale Ci fajerancko ze w psie Cywilu grales ja tak lubilam ten serial
a moze Cie widzialam :multi:

Może...
Ja ten serial oglądałem co najmniej tyle razy ile nadawany był w TV, ale jakoś nie mogłem się nigdy znaleźć w tłumie statystów (sala gimnastyczna pełna uczniów).:p
Dla mnie najważniejsze wówczas było co innego, osobiście pogłaskałem najprawdziwszego psiego aktora: PSA CYWILA. :multi: :multi: :multi:
Pozdrawiam.

Posted

baskomaniak napisał(a):

Dla mnie najważniejsze wówczas było co innego, osobiście pogłaskałem najprawdziwszego psiego aktora: PSA CYWILA. :multi: :multi: :multi:
Pozdrawiam.

Aż dziw, że po takich doświadczeniach nie hodujesz ON-ów
;)

Posted

baskomaniak napisał(a):
Może...
Ja ten serial oglądałem co najmniej tyle razy ile nadawany był w TV, ale jakoś nie mogłem się nigdy znaleźć w tłumie statystów (sala gimnastyczna pełna uczniów).:p
Pozdrawiam.

:placz: ja też tak chce!!!:placz:

farciarz!!!!:eviltong:

Posted

Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona
Główne laboratorium Psiolicji w EBlągu
Inez: Psie Komisarzu, tutaj jestem. Czy masz dla mnie te te z Egiptu?
Gromez: Tak, świeżutka dostawa. Ale się miotają w tym pojemniku transportowym...
Inez: Nic dziwnego, czują świeżą ssaczą krew.
Gromez: Trochę się bałem, że pojemnik się rozbije a one mnie oblezą. Brrrrrrrr

Inez: Mam przygotowane najnowocześniejsze nano-nadajniki , które zaraz im założymy. Będziemy mogli śledzić przemieszczanie się tych egipskich pcheł na naszych skanerach.
Gromez: A spadochrony?
Inez: Niestety mamy niewiele spadochronów i dla wszystkich nie wystarczy. Ale wiem, że Nasz Były Wielki Brat ćwiczył zrzucanie pcheł w pojemnikach i poziom przeżywalności był bardzo duży.
Gromez: Po co to robili?
Inez: Aby zakażać imperialistów tyfusem i innymi chorobami.
Gromez: Tak czy inaczej, dawna broń będzie służyła w walce ze złem.

cdn
12-09
zdrówko

Posted

[quote name='Basenji']Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona
Główne laboratorium Psiolicji w EBlągu
Inez: Psie Komisarzu, tutaj jestem. Czy masz dla mnie te te z Egiptu?
Gromez: Tak, świeżutka dostawa. Ale się miotają w tym pojemniku transportowym...
Inez: Nic dziwnego, czują świeżą ssaczą krew.
Gromez: Trochę się bałem, że pojemnik się rozbije a one mnie oblezą. Brrrrrrrr

Inez: Mam przygotowane najnowocześniejsze nano-nadajniki , które zaraz im założymy. Będziemy mogli śledzić przemieszczanie się tych egipskich pcheł na naszych skanerach.
Gromez: A spadochrony?
Inez: Niestety mamy niewiele spadochronów i dla wszystkich nie wystarczy. Ale wiem, że Nasz Były Wielki Brat ćwiczył zrzucanie pcheł w pojemnikach i poziom przeżywalności był bardzo duży.
Gromez: Po co to robili?
Inez: Aby zakażać imperialistów tyfusem i innymi chorobami.
Gromez: Tak czy inaczej, dawna broń będzie służyła w walce ze złem.

cdn
12-09
zdrówko

moja PIEKNA INEZ :loveu:

Posted

Evelinko, w imieniu jedynego, siedzącego godzinami przy produkcji kolejnych odcinków animatora, jaki jeszcze pozostał w ekipie BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA.
Jakże bym chciał aby i Tobie się takowe spełniły. Uwierz mi, mając więcej czasu na posiedzenie przed ekranem komputera doznałabyś mnóstwa niezapomnianych wrażeń, a i "kociokwik" by na tym skorzystał...;)

Ale ten rok się zaczął...:-o
Mamy dopiero pierwszy dzień tego roku, a ja już dziś wyprodukowałem 2 odcinki serialu. Aha, i zaangażowałem nowego aktora... :cool1: Tak więc na dzień dzisiejszy obsada aktorska naszego serialu liczy sobie 57 zwierzątek...:razz:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']Evelinko, w imieniu jedynego, siedzącego godzinami przy produkcji kolejnych odcinków animatora, jaki jeszcze pozostał w ekipie BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA.
Jakże bym chciał aby i Tobie się takowe spełniły. Uwierz mi, mając więcej czasu na posiedzenie przed ekranem komputera doznałabyś mnóstwa niezapomnianych wrażeń, a i "kociokwik" by na tym skorzystał...;)

Ale ten rok się zaczął...:-o
Mamy dopiero pierwszy dzień tego roku, a ja już dziś wyprodukowałem 2 odcinki serialu. Aha, i zaangażowałem nowego aktora... :cool1: Tak więc na dzień dzisiejszy obsada aktorska naszego serialu liczy sobie 57 zwierzątek...:razz:

Pozdrawiam.

no no no to naszego animatora sztuczne ognie tak wena oswiecily ze az tyle zrobil :multi: oby tak dalej
Mam nadzieje ze Inez bedzie sie czeeeeeeeeeeeesto pokazywac w serialu nie dosc ze sliczna to jeszcze cholernie inteligentna :D PRAWDZIWA KOBIETA :multi:

Posted

[quote name='baskomaniak']Bellatriks, znowu powaliła mnie Twoja spostrzegawczość... :-o

Pozdrawiam.
:lol: :cool3:

starannie oglądam i doceniam każdy najmniejszy szczegół, w który z pewnością włożyliście mnóstwo pracy:cool1:

Posted

bellatriks napisał(a):
:lol: :cool3:
starannie oglądam i doceniam każdy najmniejszy szczegół, w który z pewnością włożyliście mnóstwo pracy:cool1:

Wierzę, ale i tak wiele "pułapek" jakie zastosowaliśmy w scenkach
umknęło Twojej uwadze... :cool1: ;) :razz:
...ale na razie nie wyciągniesz ode mnie nic więcej.
Nawet nie próbuj...:mad:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']Wierzę, ale i tak wiele "pułapek" jakie zastosowaliśmy w scenkach
umknęło Twojej uwadze... :cool1: ;) :razz:
...ale na razie nie wyciągniesz ode mnie nic więcej.
Nawet nie próbuj...:mad:

Pozdrawiam.

Bo ja nie patrze na pułapki tylko na grafike!!!!:shake:

PS. Basko-długi język:eviltong:

[quote name='basko po raz drugi']Nawet nie próbuj...:mad:

Dobra, próbuję:p

basko, powiedz mi coś jeszcze...:cool1:

Twoje powieki stają się ciężkie... czujesz się bardzo... bardzo śpiąąący....

:lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
...
PS. Basko-długi język:eviltong:
...

:diabloti: :angryy:

bellatriks napisał(a):
...
Dobra, próbuję:p
basko, powiedz mi coś jeszcze...:cool1:
Twoje powieki stają się ciężkie... czujesz się bardzo... bardzo śpiąąący....
...

zaaaaadziaaaaaałaaaaałooooo... :sleeping: :sleep2:
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='bellatriks']a-a-a...
baski dwa..
szare-bure obydwa (?)
:cool3:

... nic nie będą robiły
tylko odcinki zapowiadały....:evil_lol:
(zaraz po tym jak je pracowicie wyprodukują, a przynajmniej przejrzą scenariusz od Basenji
;)