Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak']To dopiero pierwszy odcinek z jej udziałem... :eggface:

Pozdrawiam.
:sg168:

eno, mini dogowi zapowiada się niezła kariera:laola:

a moje miśki to już dawno zapomniane.. :cry:

Posted

[quote name='baskomaniak'] ...czy aby na pewno... ;)

CZY KTOŚ PAMIĘTA KOGO GRAŁY BIAŁE MIŚKI ?

Pozdrawiam.
:sg168: :D

Pamiętamy, pamiętamy. Ekipę medyczną :multi:
:great:

Posted

no to melduje się nowy (no może niekoniecznie tak bardzo nowy ;)) widz serialu :) oglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz się zarejestrowałam :P

pozdrowionka :cmok:

Posted

[quote name='M10M']Pamiętamy, pamiętamy. Ekipę medyczną :multi:
:great:
wyprzedziłaś mnie!:pissed: :lol:

mojej Komeczki też dawno nie widziałam:roll:

kiedy kolejny odcinek? :D

Posted

[quote name='talut']no to melduje się nowy (no może niekoniecznie tak bardzo nowy ;)) widz serialu :) oglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz się zarejestrowałam :P

pozdrowionka :cmok:
Talut, witam Cię serdecznie. Miło, że bezpośrednio zawitałaś w naszym topiku serialowym.
Muszę się przyznać, że bardzo zaintrygował mnie Twój podpis. Czy możesz go nieco "rozjaśnić"?
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='bellatriks']...a moje miśki to już dawno zapomniane.. :cry:
...a widzisz, miśki nie zostały zapomniane... ;)
Poza tym nigdy nie wiadomo, czy pomoc medyczna nie będzie jeszcze potrzebna...8)

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']Talut, witam Cię serdecznie. Miło, że bezpośrednio zawitałaś w naszym topiku serialowym.
Muszę się przyznać, że bardzo zaintrygował mnie Twój podpis. Czy możesz go nieco "rozjaśnić"?
Pozdrawiam.
podpis? nie spodziewałam się, że może kogokolwiek zainteresować :lol: w przyszłości zamierzam studiować w filmówce, żeby potem oddać się reżyserii filmowej :) no i niedługo zaczynam karierę wystawową z moją sunią beagle Moną ;-)

Posted

dokładnie ;) chociaz Mona miała szansę być na opakowaniu leku przeciw czemuś-tam, ale graficy woleli wziąść fotkę z internetu :mad: a szkoda :evil_lol:

Posted

talut napisał(a):
tylko, żeby jeszcze pozowac chciała :lol:

przecież może zostać miss niepozowanej fotografii;)

zdjęcia przedstawiające psa podczas codziennych czynności są przecież najfajniejsze:roll:

Posted

No może nam się przyda do kolejnego kryminału z przygodami Inspektora Piesiaka?
Z tym, że musiałabyś postrzelać trochę fotek i powkejać je, bo avatarek jest za mały.
zdrówko:multi: