Weron_ciau Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 O kurcze ale mam zaległości :/ Postaram się to nadrobić a te odcinki co przez chwilke zdołałam zobaczyć są boskie! To jest Kika gugu? czy kogo?! :niewiem: Quote
Basenji Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 I to jest na co TWÓRCY czekają. Odpowiedź publiki. A czy rzucają jakami czy różami to ma mniejsze znaczenie. zdrówko:flasings: Quote
agabass Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hipolinka zgłebia siły nadprzyrodzone no ładnie Quote
Weron_ciau Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Poszłam kilka stron wstecz i widzę,że bardzo się rozwineliście. Gratuluję i czekam na następne odcinki! ps. to jedyny serial, który zasługuje (jak sie pisze ;) ) na uwagę, bo w tv to jedna wielka ściema, która przy okazji nic w sobie nie ma. A tu no prosze! Ukłony w strone Autorów! :D pozdrawiam werson Quote
Koma Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ja również byłam, widziałam... i jestem pod wrażeniem :klacz: Super! :D (ja zaglądam zawsze a że nie zawsze piszę- proszę o wybaczenie :oops:) ;) Quote
baskomaniak Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Jak już pisałem wcześniej, ten tydzień będzie tygodniem uczty odcinkowej. Takiej ilości odcinków w jednym tygodniu jeszcze nie było. Do niedzieli ukażą się jeszcze 3 odcinki. Pozdrawiam. :sg168: Quote
bellatriks Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 WOW!!!!!!!!! Już nie mogę się doczekać. Basko: nie wiem jak Ty to robisz, ale zawsze w taki delikatny i subtelny sposób intrygujesz mnie kociokwikowo i sprawiasz, że mam ochotę nie oddawać kompa nikomu i nocować na tym topiku :lol: Quote
baskomaniak Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Odcinki nadajemy w ciągu dnia, no, powiedzmy wieczorem...:lookarou: O ile pamiętam to tylko kilka scenek castingowych i spotkań w Studio "Kociokwik" umieściłem dość późno w nocy, ale to historia... przynajmniej na razie...;-) Pozdrawiam. :sg168: Quote
Weron_ciau Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 No i w tych 3 odcinkach będzie odcinek z Faculastą :D Quote
baskomaniak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='bellatriks']Ja stawiam na Maxa No, no... Bellatriks, widzę, że dokładnie analizujesz akcję serialu, a czy masz rację przekonamy się niebawem... ...może nawet dziś...;-) Pozdrawiam. :sg168: Quote
bellatriks Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 szczerze mówiąc to kiedyś mnie chwaliłeś za dobrą pamięć przy Ramzesie... jak się okazało, że to pies cioci mojej znajomej z innego forum (Owczarki), to i "wymskło się" że i Max niedługo się pojawi..... więc stawiam na naszego Dogomaniackiego biologa!!! :-D Quote
Basenji Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Instrukcja do odcinka: Najpierw przeczytaj potem oglądaj. zdrówko Quote
baskomaniak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 bellatriks napisał(a):szczerze mówiąc to kiedyś mnie chwaliłeś za dobrą pamięć przy Ramzesie... jak się okazało, że to pies cioci mojej znajomej z innego forum (Owczarki), to i "wymskło się" że i Max niedługo się pojawi..... więc stawiam na naszego Dogomaniackiego biologa!!! :-D Ale z Ciebie cwana bestyjka ;-) Przy obsadzaniu poszczególnych ról nie kierowaliśmy się kolejnością zgłoszeń do castingu. Również chronologia ukazywania się odcinków casting'owych niewiele miała wspólnego z kolejnością pojawiania się postaci w serialu. Niemniej te zwierzątka, które pojawiały się wcześniej siłą rzeczy miały casting jakby "poza kolejnością". Pozdrawiam. :sg168: Quote
bellatriks Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 baskomaniak napisał(a):Ale z Ciebie cwana bestyjka ;-) Basko pochlebiasz mi.:bigok: Quote
Basenji Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Kociokwik II czyli Zemsta Napoleona Gabinet profesora dogoentomologii Niesiołka Inspektor Farik: Psie dogoentomologu, co możesz nam szczeknąć na temat biologii pcheł? Niesiołek: Cóż, dobrze trafiliście psiolicjanci. Mogę śmiało warknąć, że na pchłach wydrapałem niejedną ranę na swojej skórze....Ale co was konkretnie interesuje? Inspektor Gusio: Musimy tę złotą pchłę odszukać. Czy wysyła ona może jakieś sygnały czy coś takiego? To jest całkiem możliwe, zwłaszcza u pcheł pustynnych. Ale żeby odszukać pchłę najlepiej zacząć od poszukiwania żywiciela. Ssaka. Czyli może to być jakiś chomik albo kociamber? To całkiem możliwe. Ale z opisu widzę, że jest to raczej trudne, gdyż pchła pochodzi z dawnych czasów, kiedy to środowisko było czyste. A dzisiejsze koty to brudasy i jedzą w fastbrudach. To znaczy, że możemy mieć problem. Ciekawe co Hipka ustaliła? :thinkerg: :-D :puppydog: :lookarou: :drinka: cdn 12-06 zdrówko Quote
bellatriks Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 haha-wiedziałam!!!!!! qrcze Maxio mądry biolog- Ekspert z certyfikatem :lol: Quote
Koma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Basenji']dzisiejsze koty to brudasy i jedzą w fastbrudach. :cunao: :cunao: :cunao: Super odcinek :lol: Maxio ma certyfikat nawet 8-) hoho... Quote
M10M Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 No dobrze - pchła, biolog Max - widać, że gość na poziomie, no i ten kot o czystym sercu albo jakoś tak.... A co z Lissą? :x-mas: Quote
baskomaniak Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [SIZE="3"]SPOTKANIE OKOLICZNOŚCIOWE GWIAZD SERIALU czyli SPĘD... [SIZE="1"]HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, jest coś w tej skarpecie? [SIZE="1"]LILITH: Zaraz się przekonamy, niech tylko skończą tą sesję fotograficzną i polecą na wyżerkę... [SIZE="1"]HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, czy te pasibrzuchy nie zjedzą nam wszystkiego zanim uporamy się z tą skarpetą? [SIZE="1"]LILITH: Spoko mała, starczy, THALLY przywiozła kontener ślimaków... [SIZE="1"]HIPKA: Lilitka, a jak myślisz, co by było jak by te ślimaki się rozlazły? [SIZE="1"]LILITH: To nałapiemy ich sobie właśnie w tą skarpetę... :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Recommended Posts