Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

baskomaniak napisał(a):

Jakże bym chciał aby i Tobie się takowe spełniły. Uwierz mi, mając więcej czasu na posiedzenie przed ekranem komputera doznałabyś mnóstwa niezapomnianych wrażeń, a i "kociokwik" by na tym skorzystał...;)
Hmmm ... achhh te wrazenia :oops:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak']1 dzień (dbsst) + 1 dzień (bellatriks) to mamy już... 2 dni ;)
Pozdrawiam.
:cool1:
ej! Nie ma tak!!!
To ja zmianiam: poproszę o 10 odcinków dziennie:eviltong:
codziennie

Posted

[quote name='baskomaniak']1 dzień (dbsst) + 1 dzień (bellatriks) to mamy już... 2 dni ;)
Pozdrawiam.

hahaha widze ze dobrze sie czujesz w matematyce

a czy glos Szpilki sie liczy :cool1: bo jak tak to ona rowniez ma zyczenie jeden dziennie :D

Posted

bellatriks napisał(a):
ej! Nie ma tak!!!
To ja zmianiam: poproszę o 10 odcinków dziennie:eviltong:
codziennie

Odcinek co 2 godziny ? :crazyeye:
Nie powiem, by było to nierealne, ale w takim wypadku trzeba zrobić casting dla animatorów. Myślę, że 10-ciu dałoby radę. Kto chętny?:cool3:

Póki co, sam nie dam rady. Jedyne rozwiązanie, to opublikować scenariusz, ale tego raczej nikt nie chce, bo nie na tym polega nasza zabawa, prawda?
Wczoraj "rozciągnąłem" scenariusz o 2 odcinki. Już widzę, jak reżyser da mi po głowie...:mad: ;)
Pozdrawiam.

Posted

hahhaha jakbym wiedziala o co cho w tej animatorce to bym sie z chcecia zglosila ale ze nie wiem to tylko pozostaje mi zebranie o nowy odcinek :cool1: :mad:

Posted

baskomaniak napisał(a):
Odcinek co 2 godziny ? :crazyeye:

dobre dobre :cool3:

i ja trochę pożebrzę o odcinek :modla: bo animator byłby ze mnie żaden :oops:

:razz:

Posted

[quote name='baskomaniak']
...chcecie odcinek już dziś?
Pozdrawiam.

Pewnie, że chcemy :multi::multi::multi:
A realnie patrząc - może by się dało przynajmniej 2 odcinki tygodniowo? ;)
(A może Evelina da się namówić na powrót?)
:smile:

Posted

baskomaniak napisał(a):
Co 2 godziny się nie da, codziennie też będzie trudno, ale...;)
...chcecie odcinek już dziś?
Pozdrawiam.

kceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemy :mad:

Posted

[quote name='Basenji']No Evelinko.
Przes Święta wypoczęłaś się, objadłaś, poszalałaś w Sylwestra, więc może już mogłabyś pomóc Baskomaniakowi?
zdrówko:cool1:Nie zapominaj, ze jeszcze Karnawal przede mna
[SIZE="1"]A tak wogole, to ja nie mam teraz za duzo wolnego czasu :shake:

Posted

Evelinkoooo prosiiimy :modla::modla::Rose:

no i oczywiście chcemy następny odcineczek :diabloti: i żeby tak było codziennie :evil_lol: bo na animatora to się nie nadaję kompletnie :eviltong:

Posted

Jak cała machina edycyjna sprawnie zadziała to jeszcze dziś będzie odcinek.:cool1:
To w nim właśnie zobaczycie nowego aktora, o którym wspominałem przedwczoraj.:p

A swoją drogą... Macie jakieś typy? :roll: Dla ułatwienia dodam, że na Dogomanii pojawił się po raz pierwszy we wrześniu zeszłego roku i od razu dał się poznać jako bohater wielu wesołych historyjek... :multi: :multi: :multi:
[SIZE="1"]Za dużo nie mogę powiedzieć, bo sam (-a) właściciel (-ka) nawet nie wie, że jego (jej) pupilek wpadł na plan serialu odegrał sprawnie "co swoje" i zdążył wrócić do domku zanim ktokolwiek się zorientował...;) ;) ;)

Pozdrawiam.

Posted

Kociokwik II czyli zemsta Napoleona
Biuro generała Psiolicji Harley'a
Harley: Witam psioficerów. Mam nadzieję, że komisarz Gromez poznał już kapitana Dablo-"Diavol'a" z naszych sił powietrznych?
Gromez: Jasne szefie. Tak naprawdę to poznaliśmy się na wspólnych ćwiczeniach a potem regularnie braliśmy udział w manewrach sił specpsialnych na terenie fortów.
Harley: Cieszę się, bo w naszej operacji najważniejsze będzie dokładne zgranie zespołu i najwyższa precyzja działań. Dlatego też kapitan Diavol jako nasz najlepszy lotnik przeprowadzi precyzyjny zrzut pojemników z pchłami nocą.
Dablo: Dlaczego nocą? Będę musiał wyskalować na nowo system FLIR oraz zestawy sensorów do podświetlania celów.
Gromez: Myślę, że nie będzie aż takiej potrzeby. Nasze laboratorium pod kierownictwem INEZ wykonało znakomitą robotę. Osiem kapsułek z uzbrojonymi w mikro-nadajniki GPS pchłami pustynnymi są już umieszczone w tym urządzeniu.
Jest ono zaprogramowane, aby automatycznie wystrzelić kapsułkę z lecącego samolotu po osiągnięciu ustalonych współrzędnych. Czerwony guzik na wszelki wypadek będę miał pod łapką, gdyby coś szło nie tak jak potrzeba.
Pokażę Wam symulację działania kapsuły. Na wysokości 20 metrów nad ziemią odrzucona będzie ciemniejsza część kapsuły i uwolniony zostanie mini-spadochron, który wyhamuje moduł z pchłą i ustawi go strefą zgniotu do dołu. Po zetknięciu z ziemią moduł przebije pęcherzyk powietrza z pchłą i wyrzuci ją na zewnątrz. Dalsza część misji należy już do pcheł pustynnych. Tylko czy one o tym wiedzą?

cdn
12-10
zdrówko