KrystynaS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']Tęsknię za Marysią... Marysiu wróć... [/QUOTE]Ja też, ale trzeba Jej dać czas. Pewnego dnia będzie tu z nami. Quote
3 x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='KrystynaS']Ja też, ale trzeba Jej dać czas. Pewnego dnia będzie tu z nami.[/QUOTE] no myslę,nikt tak nie umie motywowac do podpisywania listy jak Marysia :diabloti: Quote
Cantadorra Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Marysiu wysylamy cieple mysli i wiemy kochana, ze potrzebujesz czasu... jestesmy tu... Quote
KrystynaS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tak Marysiu, któregoś dnia tu zajrzysz i zobaczysz ile nas było z Tobą w ten ciężki czas. Quote
Cantadorra Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dziewczynki, mam duzy problem z pw. Zatkało mi się i nie mogę nic usunąć, są nieaktywne kwadraciki do usuwania wiadomosci. Nie moge tez napisac nic do nikogo ani do moda, ze mam zatkana skrzynke. Co zrobic? Quote
AlfaLS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Dziewczynki, mam duzy problem z pw. Zatkało mi się i nie mogę nic usunąć, są nieaktywne kwadraciki do usuwania wiadomosci. Nie moge tez napisac nic do nikogo ani do moda, ze mam zatkana skrzynke. Co zrobic?[/QUOTE] Ja jak tak kiedyś miałam to po kilku godzinach samo się odetkało:evil_lol: Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Przepraszam [B]Saruniu [*][/B] za offa, ale pies w wielkiej potrzebie... Tak jak Ty kiedyś w apatii,depresji... Zajrzyjcie proszę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie[/url] Trzeba jak najszybciej wyciągnąć go ze schronu... Quote
iwlajn Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cantadorra, miałam ten sam problem co Ty. Mi pomogła zmiana przeglądarki internetowej na Mozillę. Szwankował mi IE. Może Tobie też to pomoże. Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dziewczyny meldować się szybko :czytaj: Marysia wróciła :sweetCyb: Quote
AlfaLS Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='iwlajn']Cantadorra, miałam ten sam problem co Ty. Mi pomogła zmiana przeglądarki internetowej na Mozillę. Szwankował mi IE. Może Tobie też to pomoże.[/QUOTE] Ja to na IE nawet na dogo wejść nie mogę - ciągle mnie wywala. Ale na Operze albo Mozilli jest super / choć Opera jest fajna bo PW zupełnie nie otwiera a Mozilla to ciężkie wklejanie zdjęć:evil_lol:/. [B]Marysiu jestem, jak zwykle staję do raportu. Cieszę się że wróciłaś:multi:[/B] Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='magda222']Dziewczyny meldować się szybko :czytaj: Marysia wróciła :sweetCyb:[/QUOTE] jestem i ja :laugh2_2: :laugh2_2: marysia :grins: Quote
AlfaLS Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='magda222']I to się nazywa respekt :razz:[/QUOTE] A co dyscyplina musi być, bo Marysia przyjdzie z:mad: Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='AlfaLS']A co dyscyplina musi być, bo Marysia przyjdzie z:mad:[/QUOTE] albo z:pepsi: Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Marysia chodź już sprawdzać tą obecność, bo my tu stoimy na baczność w szeregu salutując. Czekamy, aż zarządzisz "kolejno odlicz" ;) Quote
AlfaLS Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='magda222']Marysia chodź już sprawdzać tą obecność, bo my tu stoimy na baczność w szeregu salutując. Czekamy, aż zarządzisz "kolejno odlicz" ;)[/QUOTE] i spocznij:lol: Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='KrystynaS']Jest Marysia? O naszej magicznej godzinie?[/QUOTE] Jest u Patosa :) Może tu też zajrzy :) Wolimy być w stanie gotowości :) Dobrze,że nie śpisz Krysiu :) Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='magda222']Jest u Patosa :) Może tu też zajrzy :) Wolimy być w stanie gotowości :) Dobrze,że nie śpisz Krysiu :)[/QUOTE] dokładnie, zwłaszcza ze Marysia patrzy :) Quote
marysia55 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jestem i widzę, że nawet nie trzeba Was dyscyplinować. Etatowe ciotki są w komplecie, pozostałych nie będę straszyć bo pewnie niebawem się zjawią. Nie wiem za bardzo co napisać. Dziękuję , że myślałyście o mnie, że dałyście mi wsparcie o jakim nie jeden śmiertelnik mógłby tylko marzyć. Żyjąc i dając wsparcie innym, człowiek nie spodziewa się, że przyjdzie moment, że sam go będzie potrzebował. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję i mówię "spocznij" BIAŁA GWARDIO. Sarunia zaglądnij do mojego męża. On bardzo kochał psiaki :-( Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='marysia55']Jmówię "spocznij" [/QUOTE] doczekawszy się magicznegło słowa robię :cunao: dobra, żartowałam: robię :sleep2: Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Taka wygadana byłam... A teraz nie wiem co napisać... ze wzruszenia... Marysiu :calus: Quote
KrystynaS Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [QUOTE]dając wsparcie innym, człowiek nie spodziewa się, że przyjdzie moment, że sam go będzie potrzebował.[/QUOTE]Zawsze i dla każdego przychodzi taki moment. Quote
marysia55 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Madziu, ja tutaj tez zaglądnęła i z wyrzutami sumienia, że tak długo mnie nie było i jednocześnie czuję pewną ulgę w sobie, że przełamałam ten okropny lęk przed komunikowaniem się z Wami. Tak jak napisałam na wątku Patosa wydawało mi się , że człowiek wypalony w środku nie powinien wchodzić do świata żywych ludzi. Quote
marysia55 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='KrystynaS']Zawsze i dla każdego przychodzi taki moment.[/QUOTE] Krysiu, pamiętasz moje ostatnie słowa do do Ciebie?? napisałam Ci , że czuję się "naznaczona" i nie myliłam się wtedy. Nie zdawałam sobie tylko sprawy z tego życie potraktuje te moje słowa jak 'klątwę'. Quote
Recommended Posts