magda222 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Ewuniu,masz moje dane.Wyślij mi rzeczy na bazarek. Sara raczej nie bierze żadnych dodatkowych witamin i preparatów.Musiałybyśmy je dodatkowo zakupić. Quote
ewa36 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Oczywiście, że mam dane :lol: Wobec tego pomyślę o preparatach dla Saruni wspomagających stawy. Psinka w jej wieku powinna przyjmować takowe regularnie a co dopiero psinka w jwj wieku powypadkowa :placz: Czy Ciocia Mosii ma możliwośc dawać niuni chrząstki pozostałe z domowych obiadków ? :cool3: to by jej bardzo dobrze posłużyło :p Quote
ewa36 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Tak czy owak bazarek się Saruni przyda. Przydałaby się jej również kuracja bonharenem - pełna kuracja = dwie ampułki, jedna amp. to ok. 160 - 170 zł, witaminy VMP (najlepsze) około 130 zł. opakowanie 50 tabl. i preparat na stawy Chondrocan - ok. 190 zl. opakowanie 500 gram - wystarcza na jakieś 2 miesiace. Toteż mamy na co zbierać Ciocie kochane :cool3: Uważam, że powinna to dostawać, a opza tym koniecznie chrząstki i od czasu do czasu jajko surowe i jakąś rybkę - makrelę, śledzia, szprotki. Moje kundle uwielbiają ryby dosłownie wyrywają z ręki :razz: Wołowiną i wartóbką drobiową też nie gardzą :cool1: Quote
ewa36 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Halo halo Cioteczki :razz: Gdzie się podziewacie :cool1: W każdym razie rozglądamy się za domkiem dla Saruni :cool3: Quote
Onaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Czy Sarunia jest [COLOR=royalblue]na owczarki w potrzebie[/COLOR] ? Quote
diana79 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 co u Saruni? jak się miewa w hoteliku? :lol: i gdzie ten domek? :mad: Quote
magda222 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy Sarunia jest na owczarki w potrzebie ? Nie ma. Zaraz jak założyłam Sarze wątek zarejestrowałam się na tym forum i do dziś nie dostałam linku aktywacyjnego. Quote
diana79 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 może jest ktoś tam zalogowany i mógłby tam Sarę wrzucić? Quote
Zbójini Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Forum Owczarek.pl: Sara- prosimy o wsparcie na hotelik Quote
diana79 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Zbójini']Forum Owczarek.pl: Sara- prosimy o wsparcie na hotelik wielkie dzięki :loveu::multi: może tam ją ktoś wypatrzy :lol: Quote
magda222 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziś miałam pierwszy telefon w sprawie Sary.Bardzo miła pani z Gliwic.Bardzo chciałaby przygarnąć Sarę,ale mieszka z mamą,która jest starszą panią i do niej należy ostateczna decyzja.Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną. Zobaczymy czy się jeszcze odezwie.Narazie się nie cieszę.Chociaż w jakiś sposób budujące jest to,że ktoś się wreszcie odezwał. Quote
kaja555 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 to super, ważne że był już jakiś telefon, bo teraz wakacje i nikt nie myśli o adopcjach Quote
diana79 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 odwiedzamy Sarunię :lol: ciekawe jak się czuje i w ogóle co u niej :lol: Quote
ewa36 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Cioteczki chiba wakacjować pojechały :diabloti: Toteż tak tu cicho :cool3: Ale wrócą :lol: Quote
diana79 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 noooooooo chyba wakacjują albo mają urwanie głowy :razz: Quote
AlfaLS Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Przekazałam moją skromna składke dla Sary za lipiec;). Quote
magda222 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dziękuję :loveu: Dzwoniłam do mosii.Akurat wracała z Sarą ze spacerku :loveu: Sunia ma się świetnie.Stróżuje.Pilnuje i broni Wilka. Dzwoniłam głównie dlatego,że chciałam się poradzić mosii co sądzi o oferowanym domku.Niestety Sara nie nadaje się do bloku ( a zainteresowane panie mieszkają w kamienicy na 2-gim piętrze).Od chodzenia po schodach dolegliwość pogłębi się.Poza tym co będzie jak za jakiś czas Sara nie będzie w stanie chodzić?Jak zacznie załatwiać się pod siebie (a już posikuje)?Panie musiałyby znosić ją na rękach na spacerki.A w przypadku owczarka jakoś tego nie widzę...Sara to pies podwórzowy.Lubi wylegiwać się na trawce i być na świeżym powietrzu.Ona całe życie spędziła w kojcu.Więc jutro dzwonię do pań i postaram się namówić je żeby dały dom innemu psiakowi. Quote
ewa36 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czyli w dalszym ciągu szulamy domku dla Saruni :cool1: Swoją drogą, dogomania dziala jak chce :mad: Quote
ewa36 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Chodziło mi o to, że średnio co trzeci dzień mogę się zalogować :cool3: Ale dobre i to :diabloti: Quote
Recommended Posts