Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że mam dane :lol:
Wobec tego pomyślę o preparatach dla Saruni wspomagających stawy.
Psinka w jej wieku powinna przyjmować takowe regularnie a co dopiero psinka w jwj wieku powypadkowa :placz:
Czy Ciocia Mosii ma możliwośc dawać niuni chrząstki pozostałe z domowych obiadków ? :cool3:
to by jej bardzo dobrze posłużyło :p

Posted

Tak czy owak bazarek się Saruni przyda.
Przydałaby się jej również kuracja bonharenem - pełna kuracja = dwie ampułki, jedna amp. to ok. 160 - 170 zł,
witaminy VMP (najlepsze) około 130 zł. opakowanie 50 tabl. i preparat na stawy Chondrocan - ok. 190 zl. opakowanie 500 gram - wystarcza na jakieś 2 miesiace.
Toteż mamy na co zbierać Ciocie kochane :cool3:
Uważam, że powinna to dostawać, a opza tym koniecznie chrząstki i od czasu do czasu jajko surowe i jakąś rybkę - makrelę, śledzia, szprotki.
Moje kundle uwielbiają ryby dosłownie wyrywają z ręki :razz:
Wołowiną i wartóbką drobiową też nie gardzą :cool1:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy Sarunia jest na owczarki w potrzebie ?

Nie ma.
Zaraz jak założyłam Sarze wątek zarejestrowałam się na tym forum i do dziś nie dostałam linku aktywacyjnego.

Posted

Dziś miałam pierwszy telefon w sprawie Sary.Bardzo miła pani z Gliwic.Bardzo chciałaby przygarnąć Sarę,ale mieszka z mamą,która jest starszą panią i do niej należy ostateczna decyzja.Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną.
Zobaczymy czy się jeszcze odezwie.Narazie się nie cieszę.Chociaż w jakiś sposób budujące jest to,że ktoś się wreszcie odezwał.

Posted

Dziękuję :loveu:
Dzwoniłam do mosii.Akurat wracała z Sarą ze spacerku :loveu: Sunia ma się świetnie.Stróżuje.Pilnuje i broni Wilka.
Dzwoniłam głównie dlatego,że chciałam się poradzić mosii co sądzi o oferowanym domku.Niestety Sara nie nadaje się do bloku ( a zainteresowane panie mieszkają w kamienicy na 2-gim piętrze).Od chodzenia po schodach dolegliwość pogłębi się.Poza tym co będzie jak za jakiś czas Sara nie będzie w stanie chodzić?Jak zacznie załatwiać się pod siebie (a już posikuje)?Panie musiałyby znosić ją na rękach na spacerki.A w przypadku owczarka jakoś tego nie widzę...Sara to pies podwórzowy.Lubi wylegiwać się na trawce i być na świeżym powietrzu.Ona całe życie spędziła w kojcu.Więc jutro dzwonię do pań i postaram się namówić je żeby dały dom innemu psiakowi.