Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś jednak się musi zacząć dziać...
Cioteczka zagląda tu, ale nie miała czasu i głowy do pisania...
Przynajmniej na razie podniosę, bo sprawa pilna.
Magda222, na wątku może mniej się dzieje, ale czy widzisz, ile dla Sary już zrobiłaś??
Twoja wrażliwość sprawiła, że tam, gdzie inni przechodzą obojętnie, Ty widzisz tysiąc spraw do zrobienia.
I nie zrażona ogromem, i pozorną beznadziejnością sprawy, po prostu bierzesz się za to, nie zważasz na nic. I na nikogo!
Walczysz, bo jakieś istnienie tego potrzebuje!
Ty lepiej powiedz, jak to zrobić, żeby jak najwięcej osób było do Ciebie podobnych?

Strach pomyśleć, jak wyglądałyby następne tygodnie i miesiące życia Sary.
O ile by nastąpiły..
:calus:

Posted

to prawda że niektóe wątki przyciągają masę ludzi, a na niektórych jest zupełna cisza :shake:

Ale u Sary nie jest żle, dzięki Tobie już nie cierpi, jest bezpieczna. Ja jestem np. na wątku psów, które same mieszkają przy ruderze już rok po śmierci właściciela, są karmione 1 na tydzień i już jeden drugiemu odgryzł język... Jak na razie nie widać, żeby kroiła się jakaś pomoc, a wątek ma już 2 miesiące.

Teraz ciężko z domkami jak są wakacje, ale Sara go znajdzie ;)

Posted

Dzisiaj przelałam na konto mosii 400 zł.
Podsumowując:

Deklaracje:

magda222 100 zł
Ada (siostra) 100 zł
ewa36 100 zł
Spinca 20 zł
Nanhoo 50 zł
alfaLS 20 zł

Podsumowując mamy 390 zł miesięcznie.

Wydatki:

pobyt w lecznicy+leki+badania 215 zł
paliwo 100 zł
---------------------------------------
315 zł
-150 zł (nanhoo)
--------------------------------------
165 zł

HOTELIK
czerwiec

Spinca 20 zł
magda222 100 zł
Ada(siostra) 100 zł
alfaLS 20 zł
Nanhoo 50 zł
------------------------
290 zł
-400 zł
------------------------
-110 zł

[SIZE=2]

Posted

Jestem, przepraszam Was najserdeczniej, nie zapomniałam o Was. Zamieszanie godne tornada...... szkoda gadać.
U saruni byłam, nie miziałam, obejrzałam tylko to cudeńko. Nie miziałam, bo Sarunia dostała od mosii kostkę i ciocię Spincę miała w poważaniu :)
Słodka jest niemożebnie, poobserwowałam ją chwilkę, pogadałam do niej. Urocza, zakochać się można.... :loveu:

Posted

Spinca napisał(a):
Jestem, przepraszam Was najserdeczniej, nie zapomniałam o Was. Zamieszanie godne tornada...... szkoda gadać.
U saruni byłam, nie miziałam, obejrzałam tylko to cudeńko. Nie miziałam, bo Sarunia dostała od mosii kostkę i ciocię Spincę miała w poważaniu :)
Słodka jest niemożebnie, poobserwowałam ją chwilkę, pogadałam do niej. Urocza, zakochać się można.... :loveu:

Jesteś :multi:
A jak Dorcia? :)