ewa36 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ślicznaaaaa :loveu: A ta powypadkowa łapeczka ta prawa tylna ? Czy suńka da radę wejśc i zejśc po schodach ? Czy Ciocia Mosii może to przetestować ? :cool3: Quote
ewa36 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ta powytpadkowa łapka wygląda trochę jak "niedźwiedzia łapa" :-( Quote
magda222 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 MOSII!!!TO JEST SARA???!!! :mdleje: JEST PIĘKNA!!!JESTEŚ CUDOTWÓRCZYNIĄ!!!JAK ONA WYPIĘKNIAŁA!!! WIELKIE DZIĘKI ZA TE FOTKI :loveu: TYM BARDZIEJ,ŻE WIEM,ŻE MASZ MNÓSTWO ROBOTY Z PSIAKAMI... ZE STEFANEM...Z BAZYLEM...I Z RESZTĄ... PO PROSTU DZIĘKUJĘ :Rose: Quote
magda222 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ewa36 napisał(a):A jak przedstawiają się finanse Saruni ? Ma jeszcze jakiś zapasik ? :cool3: Ciotki, szalejcie z ogłoszeniami :p Sarunia szuka domku :lol: Wszystkie finanse rozliczam w pierwszym poście. Niestety nie ma żadnych zapasów. Quote
diana79 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ależ ona jest pięknym psem :loveu: w hoteliku od razu odżyła i odmłodniała :loveu: teraz tylko szybko domek musi ją wypatrzyć :lol: Quote
ewa36 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A może by tak zrobić bazarek dla Saruni ? Mogę przesłać fanty :cool3: Żeby cosik się zebrało oprócz wpłat zadeklarowanych przez Cioteczki :lol: Czy Sarunia ma allegro cegielkowe ? Bo mogłabym pomolestować zaprzyjaźnione fundacje o patronat :cool3: Quote
magda222 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 ewa36 napisał(a):A może by tak zrobić bazarek dla Saruni ? Mogę przesłać fanty :cool3: Żeby cosik się zebrało oprócz wpłat zadeklarowanych przez Cioteczki :lol: Czy Sarunia ma allegro cegielkowe ? Bo mogłabym pomolestować zaprzyjaźnione fundacje o patronat :cool3: Można zrobić bazarek.Tylko czy nie szkoda kasy na wysyłkę? Sara nie ma allegro cegiełkowego,bo nie znam żadnej fundacji,która użyczyłaby konta... Tylko na co byśmy zbierały?Bo na hotelik deklaracje są.A operacji żadnej Sarunia nie potrzebuje... Allegro ma wyróżnione,ale takie mające na celu szukanie domu. Quote
ewa36 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hotelik wprawdzie zabezpieczony, ale Sarunia potrzebuje dobrej karmy, witamin i odżywek. Na to byśmy zbierały. Dobrze byłoby oprócz suchej karmy dać jej chociaż raz w tygodniu wołowinkę lub cielęcinkę parzoną :cool3: W końcu to wilk :lol: Leżeli chodzi o bazarki, to szczęsliwi nabywcy ponosza koszt wylicytowanej rzeczy plus koszt jej wysyłki :p Tak to funkcjonuje i nie pwoeim całkiem sprawnie :cool1: Quote
diana79 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 są jakieś zapytania o sunię? taki piękny pies nie będzie chyba długo domku szukał :lol: Quote
Isadora7 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 diana79 napisał(a):są jakieś zapytania o sunię? taki piękny pies nie będzie chyba długo domku szukał :lol: No właśnie :( Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Ani jednego maila...Ani jednego pytania... Quote
kaja555 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 niestety, na allegro jest tyle psów, ze nawet jak jest wyróznione to jest takich ogłoszeń z 10 stron :shake: Quote
Isadora7 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='kaja555']niestety, na allegro jest tyle psów, ze nawet jak jest wyróznione to jest takich ogłoszeń z 10 stron :shake: Dlatego oprócz wyróżnień należy pracować nad tytułem. Mają być w nim słowa chwytliwe. Na przykłąd jak wsyatwiam jamniki to ZAWSZE w tytule jest jamnik, a jak jest sunia to pisze dokladnie tak: jamnik -owa jakbym napisała jamnikowa to ktoś kto szuka jamnika nie znalazłby. Spacja powoduje to ze wwyszukiwarce wpsujac jamnik moje ogłoszenie zeyskuje na pozycji nie tylko wyróżnieniem, dostaje jeszcze pare opcji w górę. Podobnie jak jamnikopodobny to jamnik -owy. Ponadto takie słowo klucz powinno sie powtrazac w tekście. Generalnie to nie takie rybciumpypcium, tu musi grac tytuł+tręśc+wyróżnienia. Quote
mysza 1 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Sunia jest śliczna i na pewno znajdzie swojego cżłowieka. Teraz trochę pora kiepska ale musi być dobrze. Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Isadora7']Dlatego oprócz wyróżnień należy pracować nad tytułem. Mają być w nim słowa chwytliwe. Na przykłąd jak wsyatwiam jamniki to ZAWSZE w tytule jest jamnik, a jak jest sunia to pisze dokladnie tak: jamnik -owa jakbym napisała jamnikowa to ktoś kto szuka jamnika nie znalazłby. Spacja powoduje to ze wwyszukiwarce wpsujac jamnik moje ogłoszenie zeyskuje na pozycji nie tylko wyróżnieniem, dostaje jeszcze pare opcji w górę. Podobnie jak jamnikopodobny to jamnik -owy. Ponadto takie słowo klucz powinno sie powtrazac w tekście. Generalnie to nie takie rybciumpypcium, tu musi grac tytuł+tręśc+wyróżnienia. Isadorko kochana a jaki tytuł Ty byś proponowała? :help1: Quote
Isadora7 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 magda222 napisał(a):Isadorko kochana a jaki tytuł Ty byś proponowała? :help1: Nie wiem jak mi przyjdzie do głowy to dam znać. Ale tak na szybko... jest teraz taki tytuł: Suka owczarka potrącona przez pociąg szuka domu! a powinien zaczynac się od: Owczarek niemiecki......... Ktoś kto szuka tego typu psa nie wrzuci w "wyszukaja" np "owczarka" tylko "owczarek niemiecki" i już mamy skok na liście. Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 OK.Dzięki :loveu: Czaje o co chodzi ;) Quote
diana79 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 może zmiana tytułu pomoże :lol: trzymamy kciuki :thumbs: Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Ciocia Ewa nie odwiedziła dziś Sary... Mam nadzieję,że wszystko OK... Quote
diana79 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dziś moje ostatnie odwiedziny u Sary do czasu powrotu do pracy i kontaktu ze światem wirtualnym ;) Sarunia może do tego czasu znajdzie się domek :modla: Quote
ewa36 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jestem jestem :p Cały czas :cool3: Róznie działa ta dogomania wczoraj nie chciała odpalić :mad: Ja bym bazarek dla Saruni zmontowała :lol: Mam fanty co Wy na to Cioteczki ? :razz: Quote
ewa36 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Tyle że ja nie umiem bazarków wystawiać :shake: Która z kochanych Cioteczek się podejmie ? Jeśli Sarunia nie spożytkuje środków bo znajdzie domek :multi: to zostanie dla innej bidy a bidy to pewne nigdy nie zabraknie :-( Quote
magda222 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ciociu Ewo,ja mogę zrobić bazarek. A dałabyś radę zrobić tym rzeczom fotki i przesłać mi na maila? Quote
ewa36 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Fotek nie dam rady zrobić ....:shake: Nie mam aparatu ..... Rzeczy mogę przesłać :cool3: Quote
ewa36 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Czy Sarunia bierze dostaje witaminy ? I środki wspomagające pracę stawów ? Quote
Recommended Posts