magda222 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 To chyba jestem jednym z nielicznych wyjątków,bo mi dogo działa :cool3: Rozmawiałam z panią,która chciała Sarę.Bardzo jej przykro,ale rozumie.Kupiła już karmę,miskę,szczotkę...Powiedziała,że odda te rzeczy do schroniska.Nie chce narazie innego psa.Mówi,że musi się najpierw przestawić psychicznie,bo pokochała Sarę.Ale namówiłam ją,żeby przesłała mi smsem adres mailowy i ja zupełnie niezobowiązująco będę jej podsyłać inne psiaki. Poza tym pani prosi o nr konta i namiary na Mosii,bo chce wpłacić dla Sary pieniążki.Mosii,mogę podać? Quote
magda222 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wpłynęły pieniążki od: AlfyLS 20 zł Nanhoo 100 zł Dziękujemy :loveu: Quote
ewa36 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 magda222 napisał(a):To chyba jestem jednym z nielicznych wyjątków,bo mi dogo działa :cool3: Rozmawiałam z panią,która chciała Sarę.Bardzo jej przykro,ale rozumie.Kupiła już karmę,miskę,szczotkę...Powiedziała,że odda te rzeczy do schroniska.Nie chce narazie innego psa.Mówi,że musi się najpierw przestawić psychicznie,bo pokochała Sarę.Ale namówiłam ją,żeby przesłała mi smsem adres mailowy i ja zupełnie niezobowiązująco będę jej podsyłać inne psiaki. Poza tym pani prosi o nr konta i namiary na Mosii,bo chce wpłacić dla Sary pieniążki.Mosii,mogę podać? Bardzo fajna Pani :loveu: Pieniązki na pewno przydadzą się dla dziewczynki :multi: Quote
ewa36 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nie ma Cioci Magdy z powodu przerwy urlopowej :p:cool1: To teraz dogo nie może mi się zacinać :mad::razz: Ciociu Mosii, czy Sara lepiej radzi sobie z chodzeniem po rozchodzeniu łapinek u Ciebie ? :lol: Quote
kaja555 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 magda222 napisał(a):To chyba jestem jednym z nielicznych wyjątków,bo mi dogo działa :cool3: Rozmawiałam z panią,która chciała Sarę.Bardzo jej przykro,ale rozumie.Kupiła już karmę,miskę,szczotkę...Powiedziała,że odda te rzeczy do schroniska.Nie chce narazie innego psa.Mówi,że musi się najpierw przestawić psychicznie,bo pokochała Sarę.Ale namówiłam ją,żeby przesłała mi smsem adres mailowy i ja zupełnie niezobowiązująco będę jej podsyłać inne psiaki. Poza tym pani prosi o nr konta i namiary na Mosii,bo chce wpłacić dla Sary pieniążki.Mosii,mogę podać? Madziu, przepraszam że tak na wątku Sary, ale może przesłąć jej forki naszej Kaji z tyskiego schroniska? To niewielka suczka, która całe życie mieszkałą w bloku, a po śmierci właścicielki rodzina oddała ją do schroniska. Z kają ostatnio jest bardzo żle, a szansy na hotelik nawet nie widać. Ludzie daję mi tysiące rad na watku, ale nie ma żadnych deklaracji. Jak Kaja przestanie chodzić, to wiesz co z nią będzie...Grażyna mówi że jest bardzo żle:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejna-sierotka-po-smierci-pani-marzy-o-tym-co-kiedys-bylo-jej-codziennoscia-77650/ Quote
magda222 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kasiu,dziś wyjeżdżam,ale jeszcze wyślę Kaję pani z Gliwic. Edit:Kaja "wysłana".Trzymamy kciuki!!! Quote
Onaa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Szkoda że domek nie był odpowiedni dla Saruni, na pewno by się psinka cieszyła :). Ale może inna psina dostanie swoją szansę na szczęśliwy los. Czyli Sarunia dalej szuka domku. Quote
kaja555 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Madziu dziękuję! A Sarunia też znajdzie swój domek, szkoda że wszyscy fajni ludzi enie mieszkają w domach z ogródkiem! :diabloti: Quote
ewa36 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 kaja555 napisał(a):Madziu dziękuję! A Sarunia też znajdzie swój domek, szkoda że wszyscy fajni ludzi enie mieszkają w domach z ogródkiem! :diabloti: Otóż to :razz: Ja się do tej grupy również zaliczam, tylko ciężko stwierdzić stety czy niestety :cool1: Gdyby nie to, Sara juz dawno byłaby u mnie :lol::multi::loveu: Quote
ewa36 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ale spokojnie kochane Cioteczki, mamy jeszcze kawałek wakacji a wszystkim wiadomo, co to w praktyce oznacza :cool3: Dom Sary gdzieś tam na nią czeka :multi: Pomożemy im się odnależć :lol: To kochane stworzenie na pewno się uda :p Quote
diana79 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 taka piękna sunia na pewno znajdzie kochający domek :loveu: Quote
kaja555 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 jak wakacje się skończą, to ludzie zaczną myśleć o adopcjach a Sarunia niech lepiej poczeka na domek najlepszy z najlepszych, niż szybki a taki sobie;) Quote
ewa36 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Saruniu Ciotki Cię nie zostawią malutka :lol::loveu::multi: Opuszczenie ci nie grozi psino :lol: A to, które masz za sobą (opuszczenie poprzedniego miejsca pobytu) jest na wskroś pozytywną okolicznością :cool3: Quote
magda222 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Jestem już z powrotem.Dziś lub jutro zrobię rozliczenie i prześlę kasę na konto Mosii. Nikt się nie odzywa w sprawie Sary... A wogóle gdzie się podziała reszta cioteczek?! Quote
ewa36 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jak to gdzie się podziała reszta ? A ja to co ? :cool3: A reszta Ciotek niech się niezwłocznie melduje na wąteczku :p Kumpel Saruni z wybiegu to nie wszystko :p:cool1: Quote
diana79 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 kurcze dlaczego nikt nie dzwoni :-( ale na pewno w końcu zadzwoni ;) Quote
magda222 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Mosii,kasa przelana.Przepraszam za opóźnienie. Mam pytanie.Czy na konto Sary wpłynęły jakieś dodatkowe pieniądze? Chodzi mi o te zadeklarowane pieniądze przez tę zainteresowaną panią z Gliwic. Podsumowanie: Nanhoo 100 zł AlfaLS 20 zł magda222 100 zł Ada 100 zł Nanhoo,czy te pieniążki są za 2 miesiące z góry? Quote
magda222 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Odnowione allegro Sary: Sara-owczarek potrącony przez pociąg szuka domu! (693884148) - Aukcje internetowe Allegro Quote
magda222 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Zaglądam sobie do Sary. Nic się tu nie dzieje... Nikt nie zagląda... Quote
diana79 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nikt nie zagląda pewnie przez tak źle działające dogo :angryy: ale pewnie każdy to nadrobi ;) i odwiedzi Sarunię :loveu: Quote
ewa36 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 dogo faktycznie działa różnie :shake: Chyba jest podatne na temperatury :cool1: A jak Sarunia znosi upały ? Czy boi się burzy ? Z krążaeniem wszystko dobrze ? Quote
magda222 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Ewuniu,muszę zadzwonić do Mosii i wypytać. Quote
ewa36 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zadzwoń Magduniu w wolnej chwili :loveu: Jutro przelewam dla Sary 130 zl. :p Przepraszam, że tak póżno, alr mam gościa w postaci kolegi-narzeczonego :lol: chłopak drze do mnie przez pół świata toteż musiałam się nim trichę chociaż zająć :razz: ale przelewik zrobię tym razem elixirem z konta na konto tak że pieniązki będą szybko :lol: Quote
Recommended Posts