Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba jestem jednym z nielicznych wyjątków,bo mi dogo działa :cool3:

Rozmawiałam z panią,która chciała Sarę.Bardzo jej przykro,ale rozumie.Kupiła już karmę,miskę,szczotkę...Powiedziała,że odda te rzeczy do schroniska.Nie chce narazie innego psa.Mówi,że musi się najpierw przestawić psychicznie,bo pokochała Sarę.Ale namówiłam ją,żeby przesłała mi smsem adres mailowy i ja zupełnie niezobowiązująco będę jej podsyłać inne psiaki.
Poza tym pani prosi o nr konta i namiary na Mosii,bo chce wpłacić dla Sary pieniążki.Mosii,mogę podać?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):

Rozmawiałam z panią,która chciała Sarę.Bardzo jej przykro,ale rozumie.Kupiła już karmę,miskę,szczotkę...Powiedziała,że odda te rzeczy do schroniska.Nie chce narazie innego psa.Mówi,że musi się najpierw przestawić psychicznie,bo pokochała Sarę.Ale namówiłam ją,żeby przesłała mi smsem adres mailowy i ja zupełnie niezobowiązująco będę jej podsyłać inne psiaki.
Poza tym pani prosi o nr konta i namiary na Mosii,bo chce wpłacić dla Sary pieniążki.Mosii,mogę podać?

Bardzo fajna Pani :loveu:
Pieniązki na pewno przydadzą się dla dziewczynki :multi:

Posted

Nie ma Cioci Magdy z powodu przerwy urlopowej :p:cool1:
To teraz dogo nie może mi się zacinać :mad::razz:
Ciociu Mosii, czy Sara lepiej radzi sobie z chodzeniem po rozchodzeniu łapinek u Ciebie ? :lol:

Posted

magda222 napisał(a):

Madziu, przepraszam że tak na wątku Sary, ale może przesłąć jej forki naszej Kaji z tyskiego schroniska? To niewielka suczka, która całe życie mieszkałą w bloku, a po śmierci właścicielki rodzina oddała ją do schroniska. Z kają ostatnio jest bardzo żle, a szansy na hotelik nawet nie widać. Ludzie daję mi tysiące rad na watku, ale nie ma żadnych deklaracji. Jak Kaja przestanie chodzić, to wiesz co z nią będzie...Grażyna mówi że jest bardzo żle:(
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejna-sierotka-po-smierci-pani-marzy-o-tym-co-kiedys-bylo-jej-codziennoscia-77650/

Posted

Szkoda że domek nie był odpowiedni dla Saruni, na pewno by się psinka cieszyła :).
Ale może inna psina dostanie swoją szansę na szczęśliwy los.

Czyli Sarunia dalej szuka domku.

Posted

kaja555 napisał(a):
Madziu dziękuję! A Sarunia też znajdzie swój domek, szkoda że wszyscy fajni ludzi enie mieszkają w domach z ogródkiem! :diabloti:

Otóż to :razz:
Ja się do tej grupy również zaliczam, tylko ciężko stwierdzić stety czy niestety :cool1:
Gdyby nie to, Sara juz dawno byłaby u mnie :lol::multi::loveu:

Posted

Ale spokojnie kochane Cioteczki, mamy jeszcze kawałek wakacji a wszystkim wiadomo, co to w praktyce oznacza :cool3:
Dom Sary gdzieś tam na nią czeka :multi:
Pomożemy im się odnależć :lol:
To kochane stworzenie na pewno się uda :p

Posted

Saruniu Ciotki Cię nie zostawią malutka :lol::loveu::multi:
Opuszczenie ci nie grozi psino :lol:
A to, które masz za sobą (opuszczenie poprzedniego miejsca pobytu) jest na wskroś pozytywną okolicznością :cool3:

Posted

Jestem już z powrotem.Dziś lub jutro zrobię rozliczenie i prześlę kasę na konto Mosii.
Nikt się nie odzywa w sprawie Sary...
A wogóle gdzie się podziała reszta cioteczek?!

Posted

Jak to gdzie się podziała reszta ?
A ja to co ? :cool3:
A reszta Ciotek niech się niezwłocznie melduje na wąteczku :p
Kumpel Saruni z wybiegu to nie wszystko :p:cool1:

Posted

Mosii,kasa przelana.Przepraszam za opóźnienie.
Mam pytanie.Czy na konto Sary wpłynęły jakieś dodatkowe pieniądze?
Chodzi mi o te zadeklarowane pieniądze przez tę zainteresowaną panią z Gliwic.

Podsumowanie:
Nanhoo 100 zł
AlfaLS 20 zł
magda222 100 zł
Ada 100 zł

Nanhoo,czy te pieniążki są za 2 miesiące z góry?

Posted

dogo faktycznie działa różnie :shake:
Chyba jest podatne na temperatury :cool1:
A jak Sarunia znosi upały ?
Czy boi się burzy ?
Z krążaeniem wszystko dobrze ?

Posted

Zadzwoń Magduniu w wolnej chwili :loveu:
Jutro przelewam dla Sary 130 zl. :p
Przepraszam, że tak póżno, alr mam gościa w postaci kolegi-narzeczonego :lol:
chłopak drze do mnie przez pół świata toteż musiałam się nim trichę chociaż zająć :razz:
ale przelewik zrobię tym razem elixirem z konta na konto tak że pieniązki będą szybko :lol: