diana79 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 magda222 napisał(a):Niezawodna ciocia Diana79 zawsze o Saruni pamięta :loveu: pamięta, pamięta i to nie tylko dlatego, że jest imienniczką mojej córki :evil_lol: gdyby mój TZ wiedział jak imię Sara jest popularne u psów to pewnie nie zaproponowałby takiego imienia (to był jego pomysł) bo na Dianę nie chciał się zgodzić :diabloti: bo jak dziecko może się nazywać jak pies :evil_lol: Quote
magda222 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Wczoraj miałam telefon w sprawie Sary,ale nie ma o czym pisać. Jak usłyszeli,że ma problemy ze zdrowiem zrezygnowali. Quote
magda222 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Sara-owczarek potrącony przez pociąg szuka domu! (702688253) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ewa36 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 magda222 napisał(a):Wczoraj miałam telefon w sprawie Sary,ale nie ma o czym pisać. Jak usłyszeli,że ma problemy ze zdrowiem zrezygnowali. I bardzo dobrze. Trzeba o tym informować potencjalnych zainteresowanych, dla dobra Sary. Ona nie może tułać się z rąk do rąk, a ludzie są niestety rózni - kwadratowi i podłużni :angryy: Zaglądam do Saruni przed pójściem spać - dziś mam noc łazikowania :cool3: Quote
ewa36 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 I powitanie z Sarunią równo po 12-to godzinnej przerwie :cool3: Quote
ewa36 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zaczynamy drugi ( i zarazem ostatni :cool3:) miesiąc wakacji :razz: Gdzie się podziewa reszta Cioteczek ? Czy Sarunia lubi chrząstki ? Np takie w ramach pozostałości po kurczaku ? I czy je pojada ? :cool3: Chrząstki są najlepszą naturalną odżywką :razz: Na pewno nie zaszkodzą :p Quote
ewa36 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Sara jest kochaną dziewczynką :loveu: I tak samo ładną jak kochaną :lol: Domek na pewno znajdzie :p Quote
magda222 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ewa36 napisał(a):Zaczynamy drugi ( i zarazem ostatni :cool3:) miesiąc wakacji :razz: Gdzie się podziewa reszta Cioteczek ? Czy Sarunia lubi chrząstki ? Np takie w ramach pozostałości po kurczaku ? I czy je pojada ? :cool3: Chrząstki są najlepszą naturalną odżywką :razz: Na pewno nie zaszkodzą :p Nie wiem jak ze chrząstkami,ale wiem że Sara nie powinna jeść kości. Ma później problem z załatwieniem się. Quote
ewa36 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No tak, kości u starszych psiaków powodują zatwardzenia i nawet niekiedy mogą ranić jelita :shake: Zwłaszca nie powinno się dawać kości z kurczaka :shake: Nasze dostają w ramach kości szyje z indyka i kości cielęce (kupowane w Makro) do obciamkania :lol: ale chrząstki to co innego - same bez kości są bardzo pożyteczne :lol: Quote
ewa36 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale nasze staruszki ( w tym Tania ) nie dostają żadnych kości, nawet szyj indyczych, a tylko suche żarcie, miękkie mięsko (np. serca i watróbki drobiowe) i właśnie naturalne chrząstki :lol: Moja Babcia pieczołowicie obiera nożykiem kości drobiowe i potem zawozimy chrząstki psiakom razem z mięskiem :loveu: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dzień dobry Saruniu :loveu: Jak dobrze wchodzić tu ze śwaidomością, że psina jest bezpieczna i szczęsliwa u Mosii :loveu::multi::loveu::multi: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 I jaka zadowolona z zabaw z kolegą Wilkiem :lol: to widać wyraźnie na zdjęciach :multi: Sara to towarzyska suńka :lol: Quote
magda222 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Wczoraj znowu miałam pytanie o Sarę.Państwo mają już jedną schroniskową sunię.Niestety mieszkają w bloku.Więc nie wyobrażam sobie jak by dawali sobie radę jak choroba Sarci zacznie postępować i będą ją musieli znosić po schodach.Tym bardziej,że mają dwójkę małych dzieci.Zaprosiłam Panią na dogomanię,bo bardzo chcą dać dom jeszcze jednemu psiakowi. Muszę napisać w allegro,że szukamy dla Sary tylko domu z ogrodem. Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Albo domu na parterze z co najwyżej kilkoma schodami. To się jeszcze da przeskoczyć ale schody jako takie faktycznie odpadają :shake: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tym razem nie mam pytań ale nie może być tak że zaglądając na dogo nie zajrzę do Saruni :eviltong::razz: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jakieś niewielkie poruszenie w interesie Sarunia zaczyna mieć :cool3: Od czegoś trzeba zacząć :eviltong: Quote
magda222 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 ewa36 napisał(a):Jakieś niewielkie poruszenie w interesie Sarunia zaczyna mieć :cool3: Od czegoś trzeba zacząć :eviltong: Wszelkie zainteresowanie jest mile widziane i napawa nadzieją :) Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Sarunia jest bardzo podobna do mojej Lećki :crazyeye::cool3: no jak kropla wody :lol: Ale pomylić ich nie sposób bo Sarunia jest grzeczniunia a Lećka to diabełek :diabloti: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dobranoc Saruniu :loveu: Jestem o wiele spokojniejsza wiedząc, że Ciocia Mosii dobrze się tobą zajmuje :loveu::multi::loveu::multi: I że masz takiego fajnrgo niegroźnego :diabloti: kolegę :loveu: Sarunia nie miała sterylki ? Na wszelki wypadek przypominam, że mam sklerozę :evil_lol: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A reklama wchodzi sama (na wątek :diabloti:) I zawsze ma tyle samo postów :crazyeye::eviltong: Quote
ewa36 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No wiecie co :cool1: I co ja mam niby teraz powiedzieć : a nie mówiłam ? :p Może się jeszcze pod boki wziąść z tą reklamą :eviltong: Quote
magda222 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 ewa36 napisał(a):A reklama wchodzi sama (na wątek :diabloti:) I zawsze ma tyle samo postów :crazyeye::eviltong: Ewa... Ja Cię muszę poznać :evil_lol: Quote
diana79 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 z tymi reklamami to rzeczywiście idzie "kota" dostać :evil_lol: a Sarunia wędruje na pierwszą :multi: Quote
ewa36 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 magda222 napisał(a):Ewa... Ja Cię muszę poznać :evil_lol: Z bardzo miłą chęcią :cool3: Okazja albo się zaplanuje albo przytrafi :loveu::lol::p Quote
Recommended Posts