Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Delph, musi byc dobrze- nie po to Felek wkłada w swoją rehabilitację tyle cierpliwosci;) a pieniędzy nigdy za dużo- jak bedzie nadmiar to jest przecież tyle potrzebujących psów, ze bez problemu się je spożytkuje. Tylko żeby Felusiowi się poprawiło:lol:

• Replies 968
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jesusiu... teraz widzialam filmik. No rewelacja! A moze faktycznie to juz ranga cudu, ktoremu towarzyszy i go wspiera caly zbior pozytywow.
Felus musi byc szczegolny, skoro zebral na sobie taka gore dobra.
Oby tak dalej! :lol:

Posted

[quote name='Delph']Dzięki, jak nie mam jak Felkowi pomóc, to przynajmniej tutaj się Wam zwierzam :oops: A pojutrze to pewnie będzie mega relacja, bo spędzę z Felkiem najbliższe dwa dni na osobności ;)[/quote]

To czekają nas owocne relacje :loveu::multi:

Posted

Ok, wróciłam od Felusia, spędziliśmy fantastyczny weekend razem ;)
Humor dopisuje Felkowi aż za bardzo, na spacerach chce biegać i trzeba go powstrzymywać :loveu: Od momentu jak zobaczyłam jego chęć biegania cały czas myślę o tych bucikach, o których pisałam na początku wątku. Felkowi jak nie ma usztywnionych bandaży zawijają się łapki, więc wymyśliłam zrobienie mu na zamówienie czegoś w rodzaju ludzkich ochraniaczy na nadgarstki (miałam kiedyś takie, usztywnione szyną). Coś w stylu końskich ochraniaczy, takie na rzepy, tylko że usztywniające. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może lepszy niż ryzykowna operacja...
Mamy nadzieję, że w ten lub następny weekend uda się wreszcie wyjechać do tego Olsztyna. Trzymajcie kciuki.
Aha i skontaktowałam się z naukowcami, którzy pisali prace na temat neosporozy, postaramy się zrobić u nich badania. Możliwe, że stąd te Felkowe niedowłady...
Właściwie co ja będę opisywać, najlepiej umieszczę fotki z weekendu, od razu będzie wiadomo co u kochanego Felusia :loveu::

Tak Felek robi siusiu (pies, który miał nigdy nie chodzić:roll:) :
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4007/pict0008mvt.jpg[/IMG]

Na drugą nóżkę też umiem, żeby nie było ;) :
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/4730/pict0031bwg.jpg[/IMG]

Tak zagoiła się łapka, która się nie babrze (ta w której kosteczki są całe):
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6748/pict0024t.jpg[/IMG]

A tak Felek biega :loveu::loveu::loveu: (jak błyskawica, dlatego rozmazane ;)) :
[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4567/pict0033q.jpg[/IMG]

Posted

Feluś na tle róż :eviltong::

Felek bibliofil :lol: :

Rasowe kątowanie, jeszcze nam Feluś Crufts'a wygra :eviltong: :

A tu pięknie pokazuje język:

Posted

Jak jest gorąco to się Feluś chowa w cieniu:

I dużo uśmiecha dla ochłody ;) :

Felek na polowaniu, pies tropiący:

Tutaj niestety widać, że jak się opatrunek poluzuje, to łapinka się zagina (tu prawa) :-( :

Felek w pełnej okazałości :loveu::loveu::loveu: kochane psisko:

Posted

cuda się dzieją
niesamowity jest Feluś
człowiek z tak chorymi nogami już by się dawno załamał, a Felek cieszy się życiem, aż sie chce płakać na ten widok :loveu:

Posted

Weekendowe zdjęcia Felusia są piękne:loveu:
Chłopak wspaniale sobie radzi:multi: no i jak pozuje:cool3: nie da się ukryć - kątowanie godne Crufts'a:cool3::cool3::cool3:
oby wizyta w Olsztynie dobre wieści przyniosła;)

Posted

Nigdy, nigdy nie zapomnę, jak Delph Go szukała... Jak odchodziła od zmysłów... Jak nie spała po nocach, myśląc, że cierpi...
Delph i Wy, dziewczyny - wyrazy najwyższego szacunku!!! :modla: Ten pies zawdzięcza Wam życie - po wielekroć!!!

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

trzymamy kciukasy, a jakże!

a ja jeszcze zaoftopikuję. marlenka przepusciła kilka psów u siebie przez dt, teraz też ma, a kasa - wiadomo. na sterylkę potrzebujemy i to pilnie! Zuzka miała i trzeba spłacić, a jeszcze Kropka ma mieć (tu sa zebrane). a jeszcze marlenka stopniowo swoje psy ciachać po kolei musi - a odbrobaczanie, leczenie, karmienie tych wszystkich tymczasów nieco kosztowało...

może którejś z was się przyda?
mamy bazarek - encyklopedie dla młodych nastolatków do wzięcia -

Encyklpopedie na spłatę steryli Zuzi do 10.07.2009