Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miły pan przywiózł Cleo (bo to dziewczynka), wspięła się na klatkę i tak jechała. Najpierw wet i przegląd czy wszystko okay, odrobaczenie, zestresowała się maleńka.... a jak tak czułam, ze to laska :) Na razie ma zapewniony spokój , żeby się nie stresowała dziewczynka :) Oczywiście standardowo mam obserwować i jakbuy się coś działo przyjechać.

Cleo jak prawdziwa kobieta :loveu: Cleopathra ... zrobiła przemeblowanie na salonach i śpi...

Posted

dorobella napisał(a):
Miły pan przywiózł Cleo (bo to dziewczynka), wspięła się na klatkę i tak jechała. Najpierw wet i przegląd czy wszystko okay, odrobaczenie, zestresowała się maleńka.... a jak tak czułam, ze to laska :) Na razie ma zapewniony spokój , żeby się nie stresowała dziewczynka :) Oczywiście standardowo mam obserwować i jakbuy się coś działo przyjechać.

Cleo jak prawdziwa kobieta :loveu: Cleopathra ... zrobiła przemeblowanie na salonach i śpi...

:loveu::loveu::loveu::loveu: już na swoich włościach ;)

Posted

No co ty ja :evil_lol: Ja jej nie molestowałam :shake: Ja wyczułam, ze to bratnia płeć :multi:
I powiedziałam wetowi, że na czuja to laska :loveu: i wet pomolestował i potwierdził :lol: Cleopathra grzeje d... domek ;) Zjadła trochę sianka, mlecza, jabłka, lucerny, ziół.....a ja cieszyłam się jak goopia :multi: Ożywiła się dopiero pod lampą :loveu: i w jej zasięgu jadła :) Jest boooooskaaaaaa :multi:

Posted

marlenka napisał(a):
Ale jaja , jak to wykryłaś ?:evil_lol: Ale z Ciebie zboczuch na dzień dobry oglada narządy rodne:evil_lol::evil_lol:

no własnie jaj nie wykryła :evil_lol:.

słuchaj, a może jakieś jajo z tego będzie, hmm :cool3:?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no własnie jaj nie wykryła :evil_lol:.

słuchaj, a może jakieś jajo z tego będzie, hmm :cool3:?

No co Ty , przeciez nie pozwalamy rozmanażać zwierząt .
Dorobella a co ze sterylką Cleo :evil_lol:

Posted

O sterylce pomyślę :evil_lol: jak się kawaler dla Cleo trafi :lol: żeby dziewczyna samotna się nie czuła. Jak pogoda i słońce to trzymam ją na dworze, ale potem do domu biorę, żeby się nie zaziębiła. Psy merdały ogonami :loveu: koty pooglądały nowe "coś".... Cleo pooglądała zwierzyniec...pers ją zaciekawił...może myślała, że to "obcy" :evil_lol: Tu zdjęcia obcego ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pers-szuka-dobrego-domu-134638/#post12052382

Jak na pierwszy dzień dziewczyna się dobrze zaaklimatyzowała :)

Posted

Dorobella wiesz dobrze że Cleo trafiła do Ciebie , przynajmniej mam czyste sumienie że jej nóżki nie odpadły :angryy:.

Słuchajcie Zuzia dziś całą noc wymiotowała pianą i jak jej nie przejdzie to po południu wizyta u weta . Ja przepuszczam że coś mogła hapnąc z kosza na śmieci bo podejrzanie rano kuchnia wyglądała , Rano dostała ciepłe sniadanko i narazie jest spokój ( apetyt ma) Sprawdziłam jej koopę i też nic podejrzanego nie było więc mam nadzieję że to tylko coś jej się do zołądka mogło przykleic co wyciągnęła z kosza _ śmieciuch jeden . Dziś pracuję w domu więc psy sa haapy już po spacerku , sniadanku i spią .

Posted

Obserwuj, zobaczysz czy jej się nie powtórzy.... ja to mam apteczkę różnych leków w domu na wszelki wypadek, nifuroksazyd , smecta itp. Bo Casia jak wymiotowała, trzeba było aplikować...ale ona miała wirus wyglądający jak zatrucie.

Wet popatrzył na mnie wczoraj i powiedział, że jak będzie się coś działo...to przyjechać...a ja na to, że dobra, ale czemu nie dajecie żółwiom książeczek zdrowia :crazyeye: bo chce wpisać czym odrobaczana była :evil_lol: bo potem nie będę pamiętać...

Ale gdzieś mam jakąś czysta to wpiszę sama :)

Posted

dorobella napisał(a):
Obserwuj, zobaczysz czy jej się nie powtórzy.... ja to mam apteczkę różnych leków w domu na wszelki wypadek, nifuroksazyd , smecta itp. Bo Casia jak wymiotowała, trzeba było aplikować...ale ona miała wirus wyglądający jak zatrucie.

Wet popatrzył na mnie wczoraj i powiedział, że jak będzie się coś działo...to przyjechać...a ja na to, że dobra, ale czemu nie dajecie żółwiom książeczek zdrowia :crazyeye: bo chce wpisać czym odrobaczana była :evil_lol: bo potem nie będę pamiętać...

Ale gdzieś mam jakąś czysta to wpiszę sama :)

No toż dla zółwika też się należy książeczka :p

marlenka, obserwuj Zuzię, pewnie coś porwała w nocy i teraz widać skutki :roll:

Posted

Jak będzie trzeba założymy kartę przebiegu ciąży, zrobimy USG...bo o sterylkach aborcyjnych jaj to ja nic nie wiem :( a odjajczenie żółwicy ...to nie możliwe jezd....:diabloti:

Posted

dorobella napisał(a):
Jak będzie trzeba założymy kartę przebiegu ciąży, zrobimy USG...bo o sterylkach aborcyjnych jaj to ja nic nie wiem :( a odjajczenie żółwicy ...to nie możliwe jezd....:diabloti:

SBD bedzie chrzesną ja drugą , może na otarcie łez i dla Gamety żółwiątka starczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wiecie że zaśmiecamy wątek Zuzanny :mad::mad::mad::mad:
Ale przynajmniej cos się dzieje :multi:

Posted

Prawnika nie potrzebujemy, akurat na tym się znam :p złożymy stosowne wnioski i będziemy gończym szukać...a co se myślał, że na żółwiątka płacił nie będzie :mad: włóczy się nie wiadomo....gdzie....za to Cleo...jak na Kanarach :loveu:
Śpi, spaceruje, je... i grzeje d...omek :evil_lol:

A Zuzanka lepiej ?

Posted

Zuzka juz lepiej ale tak robi jakby miała coś w gardle dziwnie charchocze. I tak ja w sobotę wezmę do weta niech rzuci na nia okiem a co tam .

Dziś Pan Zbyszek zwrócił mi klatkę :evil_lol: i pytał jak tam żółwik to mu powiedziałam że to dziewucha , był pod wrażeniem wiedzy Dorobelli na temat jedzenia dla żółwi i wogóle . Gadał i gadał i pracowac nie mógł . I dziękuję za pozdrowienia :loveu:

Posted

To fajnie :) że Zuzia lepiej :) Pan Zbyszek bardzo miły był :) Cleo mądra dziewczynka :) Ładnie je, wygrzewa się.... :) Na pytanie czy będzie miała dzieci... taktownie milczy, a potem głowa w bok :p

Posted

dorobella napisał(a):
To fajnie :) że Zuzia lepiej :) Pan Zbyszek bardzo miły był :) Cleo mądra dziewczynka :) Ładnie je, wygrzewa się.... :) Na pytanie czy będzie miała dzieci... taktownie milczy, a potem głowa w bok :p

Odmawia udzielenia odpowiedzi :evil_lol: