mgie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Przekopuje się żeby znaleźć Zuzi zdjęcia i nie widzę :mad: Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Mgie strona 44 sa zdjęcia jak wróciła do mnie do domciu :loveu: Quote
mgie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zrobiłam parę ogłoszeń dla Zuzi :loveu: offer.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl pineska.pl petworld.pl petsy.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info Zuzia - Zwierzaki - cafeanimal.pl Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój domek. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój domek. Psy Szczeniaki Terier Łódź Łódzkie - Petsy Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój domek. :: (S003672) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój domek. Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój / Psy > Foksteriery - Warka Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój domek. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Prześliczna młoda Foksterierka Zuzia czeka na swój domek. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Łódźzia-czeka-na-sw-j-domek-W0QQAdIdZ143382266 Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Bardzo Ci dziekuje , :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorobella Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Miły pan przywiózł Cleo (bo to dziewczynka), wspięła się na klatkę i tak jechała. Najpierw wet i przegląd czy wszystko okay, odrobaczenie, zestresowała się maleńka.... a jak tak czułam, ze to laska :) Na razie ma zapewniony spokój , żeby się nie stresowała dziewczynka :) Oczywiście standardowo mam obserwować i jakbuy się coś działo przyjechać. Cleo jak prawdziwa kobieta :loveu: Cleopathra ... zrobiła przemeblowanie na salonach i śpi... Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Ale jaja , jak to wykryłaś ?:evil_lol: Ale z Ciebie zboczuch na dzień dobry oglada narządy rodne:evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 dorobella napisał(a):Miły pan przywiózł Cleo (bo to dziewczynka), wspięła się na klatkę i tak jechała. Najpierw wet i przegląd czy wszystko okay, odrobaczenie, zestresowała się maleńka.... a jak tak czułam, ze to laska :) Na razie ma zapewniony spokój , żeby się nie stresowała dziewczynka :) Oczywiście standardowo mam obserwować i jakbuy się coś działo przyjechać. Cleo jak prawdziwa kobieta :loveu: Cleopathra ... zrobiła przemeblowanie na salonach i śpi... :loveu::loveu::loveu::loveu: już na swoich włościach ;) Quote
dorobella Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No co ty ja :evil_lol: Ja jej nie molestowałam :shake: Ja wyczułam, ze to bratnia płeć :multi: I powiedziałam wetowi, że na czuja to laska :loveu: i wet pomolestował i potwierdził :lol: Cleopathra grzeje d... domek ;) Zjadła trochę sianka, mlecza, jabłka, lucerny, ziół.....a ja cieszyłam się jak goopia :multi: Ożywiła się dopiero pod lampą :loveu: i w jej zasięgu jadła :) Jest boooooskaaaaaa :multi: Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 marlenka napisał(a):Ale jaja , jak to wykryłaś ?:evil_lol: Ale z Ciebie zboczuch na dzień dobry oglada narządy rodne:evil_lol::evil_lol: no własnie jaj nie wykryła :evil_lol:. słuchaj, a może jakieś jajo z tego będzie, hmm :cool3:? Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):no własnie jaj nie wykryła :evil_lol:. słuchaj, a może jakieś jajo z tego będzie, hmm :cool3:? No co Ty , przeciez nie pozwalamy rozmanażać zwierząt . Dorobella a co ze sterylką Cleo :evil_lol: Quote
dorobella Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 O sterylce pomyślę :evil_lol: jak się kawaler dla Cleo trafi :lol: żeby dziewczyna samotna się nie czuła. Jak pogoda i słońce to trzymam ją na dworze, ale potem do domu biorę, żeby się nie zaziębiła. Psy merdały ogonami :loveu: koty pooglądały nowe "coś".... Cleo pooglądała zwierzyniec...pers ją zaciekawił...może myślała, że to "obcy" :evil_lol: Tu zdjęcia obcego ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pers-szuka-dobrego-domu-134638/#post12052382 Jak na pierwszy dzień dziewczyna się dobrze zaaklimatyzowała :) Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Dorobella wiesz dobrze że Cleo trafiła do Ciebie , przynajmniej mam czyste sumienie że jej nóżki nie odpadły :angryy:. Słuchajcie Zuzia dziś całą noc wymiotowała pianą i jak jej nie przejdzie to po południu wizyta u weta . Ja przepuszczam że coś mogła hapnąc z kosza na śmieci bo podejrzanie rano kuchnia wyglądała , Rano dostała ciepłe sniadanko i narazie jest spokój ( apetyt ma) Sprawdziłam jej koopę i też nic podejrzanego nie było więc mam nadzieję że to tylko coś jej się do zołądka mogło przykleic co wyciągnęła z kosza _ śmieciuch jeden . Dziś pracuję w domu więc psy sa haapy już po spacerku , sniadanku i spią . Quote
dorobella Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Obserwuj, zobaczysz czy jej się nie powtórzy.... ja to mam apteczkę różnych leków w domu na wszelki wypadek, nifuroksazyd , smecta itp. Bo Casia jak wymiotowała, trzeba było aplikować...ale ona miała wirus wyglądający jak zatrucie. Wet popatrzył na mnie wczoraj i powiedział, że jak będzie się coś działo...to przyjechać...a ja na to, że dobra, ale czemu nie dajecie żółwiom książeczek zdrowia :crazyeye: bo chce wpisać czym odrobaczana była :evil_lol: bo potem nie będę pamiętać... Ale gdzieś mam jakąś czysta to wpiszę sama :) Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ja myslałam o tym, czy ona już zaciążona nie jest przypadkiem, ta cała kleopatra :p. Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 dorobella napisał(a):Obserwuj, zobaczysz czy jej się nie powtórzy.... ja to mam apteczkę różnych leków w domu na wszelki wypadek, nifuroksazyd , smecta itp. Bo Casia jak wymiotowała, trzeba było aplikować...ale ona miała wirus wyglądający jak zatrucie. Wet popatrzył na mnie wczoraj i powiedział, że jak będzie się coś działo...to przyjechać...a ja na to, że dobra, ale czemu nie dajecie żółwiom książeczek zdrowia :crazyeye: bo chce wpisać czym odrobaczana była :evil_lol: bo potem nie będę pamiętać... Ale gdzieś mam jakąś czysta to wpiszę sama :) No toż dla zółwika też się należy książeczka :p marlenka, obserwuj Zuzię, pewnie coś porwała w nocy i teraz widać skutki :roll: Quote
dorobella Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jak będzie trzeba założymy kartę przebiegu ciąży, zrobimy USG...bo o sterylkach aborcyjnych jaj to ja nic nie wiem :( a odjajczenie żółwicy ...to nie możliwe jezd....:diabloti: Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 dorobella napisał(a):Jak będzie trzeba założymy kartę przebiegu ciąży, zrobimy USG...bo o sterylkach aborcyjnych jaj to ja nic nie wiem :( a odjajczenie żółwicy ...to nie możliwe jezd....:diabloti: SBD bedzie chrzesną ja drugą , może na otarcie łez i dla Gamety żółwiątka starczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiecie że zaśmiecamy wątek Zuzanny :mad::mad::mad::mad: Ale przynajmniej cos się dzieje :multi: Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a ojciec pewnie po barach sie włóczy... :mad: Quote
mgie Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 haahahha :megagrin::megagrin::megagrin: Dobrze powiedziane,włóczy. Quote
dorobella Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Prawnika nie potrzebujemy, akurat na tym się znam :p złożymy stosowne wnioski i będziemy gończym szukać...a co se myślał, że na żółwiątka płacił nie będzie :mad: włóczy się nie wiadomo....gdzie....za to Cleo...jak na Kanarach :loveu: Śpi, spaceruje, je... i grzeje d...omek :evil_lol: A Zuzanka lepiej ? Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Zuzka juz lepiej ale tak robi jakby miała coś w gardle dziwnie charchocze. I tak ja w sobotę wezmę do weta niech rzuci na nia okiem a co tam . Dziś Pan Zbyszek zwrócił mi klatkę :evil_lol: i pytał jak tam żółwik to mu powiedziałam że to dziewucha , był pod wrażeniem wiedzy Dorobelli na temat jedzenia dla żółwi i wogóle . Gadał i gadał i pracowac nie mógł . I dziękuję za pozdrowienia :loveu: Quote
dorobella Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 To fajnie :) że Zuzia lepiej :) Pan Zbyszek bardzo miły był :) Cleo mądra dziewczynka :) Ładnie je, wygrzewa się.... :) Na pytanie czy będzie miała dzieci... taktownie milczy, a potem głowa w bok :p Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 dorobella napisał(a):To fajnie :) że Zuzia lepiej :) Pan Zbyszek bardzo miły był :) Cleo mądra dziewczynka :) Ładnie je, wygrzewa się.... :) Na pytanie czy będzie miała dzieci... taktownie milczy, a potem głowa w bok :p Odmawia udzielenia odpowiedzi :evil_lol: Quote
dorcia44 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 tak sobie myślę jak ona-żółwica odmawia odpowiedzi trzeba badanie palpacyjne przeprowadzić :diabloti: dorobella do dzieła :cool3: Quote
Recommended Posts