Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co wy , ja weta wykorzystam... narobię paniki, że może ma jaja w sobie i kto alimenty będzie płacił i niech USG zrobią :evil_lol: RTG w błogosławionym stanie nie wolno :shake: Wet powiedział, że jakby coś się działo przyjechać, ale nie powiedział, że jakby nic się nie działo, ale podejrzewałabym, że jednak się dzieje :eviltong:

A wracając do Zuzi to nawet ja taka zdolna nie jezdem i nie zrobiłam Rexowi tylu ogłoszeń :crazyeye:

Posted

donacja napisał(a):
:crazyeye:normalnie Animal Planet na tym Zuzinym wątku się zrobił. Żółwie, jajka i co jeszcze???

:megagrin::megagrin::megagrin: a bo to lokatorka Zuzi była, trzeba było podzielić się wrażeniami ;):lol:

Posted

dorobella napisał(a):
I niedługo dobry dom dla Zuzi :loveu: przecież tego życzymy jej :) Żeby się ktoś na zabój zakochał :)

Oj żeby i to koniecznie na zabój juz od pierwszego wejrzenia , teraz to juz mi będzie ciężko sie z Zuzią rozstać :shake: Zaczyna przybierać na wadze - już nie jest szkieletor:evil_lol: z Barakiem bawi się jak mały szczeniak , na podwórku juz bez smyczy biega chociaż jest tak zazdrosna że jak któryś duży pies do mnie podchodzi to boję się czy się nie złapią tak Zuzia zaczyna :angryy:. Przy Tadku jest spokój , nie warczy , nie szczeka. Ale słuchajcie największy problem jest ze spacerami , mało ręki ze smyczą nie urwie jak zobaczy psa- czy to można jakoś wyleczyć ???? Ciągnie się na tej smyczy aż mało się nie udusi i na psy z zębami małpa jedna:mad:

Posted

Zużka się rzuca na wszystkie psy . SBD widziała na evencie jej zaciekłość cholera mało się nie udusi na tej smyczy tak leci , staje na 2 łapach i drze pyska na wszystkich . A kaganiec to ściąga sobie łapą ( taki materiałowy)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
zuzka jets terierowata, to łatwiej ona wychowa marlenkę niż marlenka ją :p

:mad: a co to ma znaczyć :mad:
Nie wierzcie jej Zuzia mnie kocha i broni przed sierściuchami , krzyczy " moja Pani i tylko moja" no i to tyle w celu wyjaśnienia :diabloti:

Posted

Marlenka czy zdjęcia Zuzi są tylko na początku wątku czy jeszcze gdzieś bo powiem szczerze że nie mam za bardzo czasu przegladać całego wątku;)

Posted

no, to by było na tyle w kwestii wychowania :evil_lol:.

marlenka, a teraz na serio, zaraz będziesz miała na wątku baraka ostry opiernicz, serio. przygotuj się na wstyd, szok i ... ech, nie powiem nawet.... :shake:

Posted

Już byłam na wątku Baraka i wcale się nie wstydzę bo to było okrutne co zrobiłas . Jak zobaczyłam te zdjęcia to mi sie tak cieplutko zrobiło. I powiem Ci że pokaże Tadkowi i Olkowi te zdjęcia i będą patrzyć na Baraka na zdjęcie i Baraka i też powiedzą że to on , na żywo bym się oszukać nie dała ale za zdjęciam wszystko możliwe

Posted

tula zdjęcia Zuzi są na stronach:

str 11 post 105
str 15 post 142 (swietne do ogłoszeń)
str 44

wiem,bo jak robiłam ogłoszenia musiałam przebrnąć przez caały wątek :p

Posted

to ja się zamelduję - mam łączność ze światem. Co prawda z pozycji horyzontalnej, ale mam :)
Wieczorem porozliczam oba bazarki i puszczę przelew - jak nic się nie wysr... bo ostatni, jak obiecuję, żę coś zrobię, to się dzieje wszystko na opak :cool1:

Posted

gameta napisał(a):
Marlenka, nie dostałam danych na maila :shake: wyślij pw już odetkałam ...

Wychodzi mi, że przelew dla Zuzki będzie na 201,13zł

Gameta bardzo dziekuję i zaraz wysyłam dane do przelewu .

Posted

Zuzka to łobuz:diabloti: w dobrym tego słowa znaczeniu. Z Barakiem szaleją ja dwa głupki , za co dostaje po doopie od zazdrosnej Kropy . Juz nie wymiotuje od dłużeszego czasu ( coś musiała chapsnąć ze śmieci ) apetyt ma wilczy , ja oczywiście daje im tak jak zawsze ale widac że ona może zjeść dużo . Boki jej się wypełniły , ma okrąglutki brzuszek ( nie wiem czy moge to pisać bo zaraz SBD będzie mnie Tozem straszyć :mad:) Zuzka uwielbia gotowany makaron z mięsem , suchą karme czasami skubnie ale nie ma to jak gotowane a mi pot po d.. cieknie jak stoje nad garami dla psów. Z moimi sukami juz na podwórku jako takich awantur nie ma , ale na spacerach rzucanie do psów nadal jest :angryy: i nie moge jej tego oduczyc . od czasu kiedy wróciła z Nowego Dworu ciagnie na smyczy jak cholera , dopóki sie nie zmeczy , nie za specjalnie śpi na łóżku ( myślę że w "tamtym " domu jej tego oduczyli w " jakiś " sposób. Ogólnie jest super prócz zainteresowania ze strony ludzi adopcją jej. :-(