sleepingbyday Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 wątek zaczyna przybierac ciekawy kierunek :p Quote
dorobella Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No co wy , ja weta wykorzystam... narobię paniki, że może ma jaja w sobie i kto alimenty będzie płacił i niech USG zrobią :evil_lol: RTG w błogosławionym stanie nie wolno :shake: Wet powiedział, że jakby coś się działo przyjechać, ale nie powiedział, że jakby nic się nie działo, ale podejrzewałabym, że jednak się dzieje :eviltong: A wracając do Zuzi to nawet ja taka zdolna nie jezdem i nie zrobiłam Rexowi tylu ogłoszeń :crazyeye: Quote
donacja Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :crazyeye:normalnie Animal Planet na tym Zuzinym wątku się zrobił. Żółwie, jajka i co jeszcze??? Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 donacja napisał(a)::crazyeye:normalnie Animal Planet na tym Zuzinym wątku się zrobił. Żółwie, jajka i co jeszcze??? :megagrin::megagrin::megagrin: a bo to lokatorka Zuzi była, trzeba było podzielić się wrażeniami ;):lol: Quote
dorobella Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I niedługo dobry dom dla Zuzi :loveu: przecież tego życzymy jej :) Żeby się ktoś na zabój zakochał :) Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 dorobella napisał(a):I niedługo dobry dom dla Zuzi :loveu: przecież tego życzymy jej :) Żeby się ktoś na zabój zakochał :) Oj żeby i to koniecznie na zabój juz od pierwszego wejrzenia , teraz to juz mi będzie ciężko sie z Zuzią rozstać :shake: Zaczyna przybierać na wadze - już nie jest szkieletor:evil_lol: z Barakiem bawi się jak mały szczeniak , na podwórku juz bez smyczy biega chociaż jest tak zazdrosna że jak któryś duży pies do mnie podchodzi to boję się czy się nie złapią tak Zuzia zaczyna :angryy:. Przy Tadku jest spokój , nie warczy , nie szczeka. Ale słuchajcie największy problem jest ze spacerami , mało ręki ze smyczą nie urwie jak zobaczy psa- czy to można jakoś wyleczyć ???? Ciągnie się na tej smyczy aż mało się nie udusi i na psy z zębami małpa jedna:mad: Quote
dorobella Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kantar, halter i wydać komendę np. siad, albo odwrócić uwagę smakołykiem. Rex mi robi takie numer po odjajczeniu, on bez jaj - zazdrości jajcarzom :eviltong: Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Zużka się rzuca na wszystkie psy . SBD widziała na evencie jej zaciekłość cholera mało się nie udusi na tej smyczy tak leci , staje na 2 łapach i drze pyska na wszystkich . A kaganiec to ściąga sobie łapą ( taki materiałowy) Quote
mgie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zuzia - Zwierzaki - cafeanimal.pl dodana..może ją wydrukują:knuje: Quote
KArolKA5611 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Już kilka razy oglądałam ją na zdjęciu.Szkoda że mieszkam w bloku bo bym ją wzięła. Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 zuzka jets terierowata, to łatwiej ona wychowa marlenkę niż marlenka ją :p Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):zuzka jets terierowata, to łatwiej ona wychowa marlenkę niż marlenka ją :p :mad: a co to ma znaczyć :mad: Nie wierzcie jej Zuzia mnie kocha i broni przed sierściuchami , krzyczy " moja Pani i tylko moja" no i to tyle w celu wyjaśnienia :diabloti: Quote
tula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Marlenka czy zdjęcia Zuzi są tylko na początku wątku czy jeszcze gdzieś bo powiem szczerze że nie mam za bardzo czasu przegladać całego wątku;) Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no, to by było na tyle w kwestii wychowania :evil_lol:. marlenka, a teraz na serio, zaraz będziesz miała na wątku baraka ostry opiernicz, serio. przygotuj się na wstyd, szok i ... ech, nie powiem nawet.... :shake: Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Już byłam na wątku Baraka i wcale się nie wstydzę bo to było okrutne co zrobiłas . Jak zobaczyłam te zdjęcia to mi sie tak cieplutko zrobiło. I powiem Ci że pokaże Tadkowi i Olkowi te zdjęcia i będą patrzyć na Baraka na zdjęcie i Baraka i też powiedzą że to on , na żywo bym się oszukać nie dała ale za zdjęciam wszystko możliwe Quote
mgie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tula zdjęcia Zuzi są na stronach: str 11 post 105 str 15 post 142 (swietne do ogłoszeń) str 44 wiem,bo jak robiłam ogłoszenia musiałam przebrnąć przez caały wątek :p Quote
tula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wielkie dzięki Megi:loveu:, no i dzięki temu że Ty przebrnęłaś ja już nie muszę:lol: Quote
gameta Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 to ja się zamelduję - mam łączność ze światem. Co prawda z pozycji horyzontalnej, ale mam :) Wieczorem porozliczam oba bazarki i puszczę przelew - jak nic się nie wysr... bo ostatni, jak obiecuję, żę coś zrobię, to się dzieje wszystko na opak :cool1: Quote
gameta Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Marlenka, nie dostałam danych na maila :shake: wyślij pw już odetkałam ... Wychodzi mi, że przelew dla Zuzki będzie na 201,13zł Quote
marlenka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 gameta napisał(a):Marlenka, nie dostałam danych na maila :shake: wyślij pw już odetkałam ... Wychodzi mi, że przelew dla Zuzki będzie na 201,13zł Gameta bardzo dziekuję i zaraz wysyłam dane do przelewu . Quote
gameta Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dobra, doliczyłam się i przelałam 197,38zl. Jedna osoba jeszcze nie wpłaciła, stąd mała różnica. ;) Quote
marlenka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Jak dojdą pieniązki to napiszę . :multi: Quote
marlenka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Zuzka to łobuz:diabloti: w dobrym tego słowa znaczeniu. Z Barakiem szaleją ja dwa głupki , za co dostaje po doopie od zazdrosnej Kropy . Juz nie wymiotuje od dłużeszego czasu ( coś musiała chapsnąć ze śmieci ) apetyt ma wilczy , ja oczywiście daje im tak jak zawsze ale widac że ona może zjeść dużo . Boki jej się wypełniły , ma okrąglutki brzuszek ( nie wiem czy moge to pisać bo zaraz SBD będzie mnie Tozem straszyć :mad:) Zuzka uwielbia gotowany makaron z mięsem , suchą karme czasami skubnie ale nie ma to jak gotowane a mi pot po d.. cieknie jak stoje nad garami dla psów. Z moimi sukami juz na podwórku jako takich awantur nie ma , ale na spacerach rzucanie do psów nadal jest :angryy: i nie moge jej tego oduczyc . od czasu kiedy wróciła z Nowego Dworu ciagnie na smyczy jak cholera , dopóki sie nie zmeczy , nie za specjalnie śpi na łóżku ( myślę że w "tamtym " domu jej tego oduczyli w " jakiś " sposób. Ogólnie jest super prócz zainteresowania ze strony ludzi adopcją jej. :-( Quote
Recommended Posts