Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gagata napisał(a):
Hi, bo kazdy ocenia wg siebie? Bo TZ nysli.. No tak jeszcze jeden pies to nic wiec i jeszcze jeden TZ to moze tez nic ?? I protestuje..:evil_lol:

A może myśli: przecież jeden TZ nie wydoli na tyle psów...I będzie potrzebny drugi...I tak proporcjonalnie do rosnącej liczby psów...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest jakaś myśl:lol: Jeden TZ więcej do wyprowadzania psów;)

Dajcie znac co u Ajaksa. Czy ktoś do niego jeździ? Jestem już na urlopie nad morzem, wykupiłam dostęp do internetu, żeby móc śledzić na bieżąco co się dzieje, a tu cisza.... Tęsknię za tym wielkoludem o pięknych oczach:-(

Posted

niestety nie dostarlam do Ajaksa w piatek, bo musialam na cito wyladowac w przychodni okulistycznej... moja Joko, z ktora teraz wszedzie jezdze, bo ma "chore oko" miala problem... pekl jej wrzod na rogowce, ktory od 2 tygodni leczymy po urazie i miala krwawy wyciek... nie moglam tegop zlekcewazyc....

Ewa, moje dzieci rozumieja i nie widza problemu, zeby byl jeszcze jeden pies, czy dwa czy trzy... ale TZ rozumie... bo ten "jeszcze jeden" na dzien dzisiejszy = 3 ...

Posted

Dziewczyny, sorki, że ja tak z doskoku, ale mi się życie potężnie skomplikowało :placz: W tym tygodniu wybieram się do jamora do Warki obejrzeć lokum dla wielkopsa. Jakby ktoś coś chciał - dzwońcie!

Posted

asiaf1 napisał(a):
Czsami go wyprowadzam jak jestem u "mojego" psa.
Psiak po operacji czuje się dobrze.
Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do obcych czyt.mnie:lol:

O, cześć;) ja oba wyprowadzam i żadnemu się nie chce wracać:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Boże, musi mu być smutno w tym kołnierzu w dzień, w któym nikogo u niego nie ma:-( Jestem za daleko, ale cały czas o nim myślę. Trzymam kciuki za ten hotel dla niego!!!!

Się nic nie martw Ewa :cool3: Wysłałam Ci nawet mms ale wciąż oczekujesz ;)
Właśnie od niego wróciłam. Kołnierz mu skrócili i jakoś nauczył się w nim egzystować.

Na spacer to mnie pociagnął z takim powerem, że byłam w szoku :crazyeye:
On nabiera sił z dnia na dzień :lol:
Przy mnie Pani doktor sprawdziła mu jak się goi rana pokastracyjna i dobrze się goi.

No i z wiadomości dobrych - Ajaks na Gagarina miał robione trzy biopsje - ze skóry na biodrach (łysej i brzydkiej jakby ktoś nie wiedział ;) ), z węzła chłonnego i ze skóry moszny. W żadnej z próbek nie ma nawet pół komórko nowotworowej :multi:

A Pani doktor, która robiła usg jąder mówi, że jak na jej oko to się tam nic złego nie dzieje, i że to jest po prostu zwykła struktura jądrowa ;)
No, zobaczymy jeszcze co będzie na histopato...

I myślałam w pierwszej chwili, że mam urojenia.
Ale nie mam :lol: I Ajaks drogie Ciotki zaczyna nam na tych łysych plackach na pupie porastać.

I uszy też ma lepsze. Już tak nie trzepie głową i aż tak nie śmierdzi

Jakość zdjęć niestety komórkowa...

Posted

[quote name='gameta']A czy coś wiadomo, kiedy mu zrobią plastykę ? Cudownie, że nie ma w próbkach nowotworu :multi::multi::multi:

Oj Gameta,Gameta - mam wrażenie, że chcesz kolejnego ptaszka do kolekcji! ;):evil_lol:;)

Gameta wie o co chodzi, a tych którzy nie wiedzą a chcą się dowiedzieć zapraszamy tu:

Posted

[quote name='teapot']Oj Gameta,Gameta - mam wrażenie, że chcesz kolejnego ptaszka do kolekcji! ;):evil_lol:;)

Czyżbyś właśnie określiła mnie kolekcjonerką prąć :razz: :mad: :eviltong: I patrz, ten też odjajony :evil_lol:

Posted

gameta napisał(a):
Czyżbyś właśnie określiła mnie kolekcjonerką prąć :razz: :mad: :eviltong: I patrz, ten też odjajony :evil_lol:

Jak pech to pech, koń wałach i pies wykastrowany...

Posted

gameta napisał(a):
A czy coś wiadomo, kiedy mu zrobią plastykę ? Cudownie, że nie ma w próbkach nowotworu :multi::multi::multi:

No więc - niewiadomo.
Ale niewiadomo z prostej przyczyny wbrew pozorom - wczoraj Pani doktor sama z resztą zaczęła ten temat :evil_lol:
Prosiła, żebyśmy się nie denerwowały, że to wszystko tyle trwa, ale jest to uwarunkowane medycznie.

Na początku walczyli z obrzękiem, później z ogromnym, ropnym zapaleniem skóry - dopiero jak było to doprowadzone do jako takiego stanu możliwa była kastracja.

Teraz czekamy aż się rana pokastracyjna zagoi, pewnie na wyniki histopatologii i dopiero wtedy będzie decyzja o plastyce.

Antybiotyki Ajaks bierze cały czas, długo bo długo, ale tak właśnie trzeba.

Posted

Wreszcie wróciłam!!!!!!!!!!!!

Wyjazd mi się przedłużył i dopiero godzinę temu dotarłam do domu z mazurskiej wioski, gdzie mam też swoich psich podopiecznych...

11 dni bez dostępu do internetu... Myślałam o Ajaksie...
Dziś nie dam rady, ale jutro do niego pojadę!!!

Jak miło czytać dobre wieści... Oby ostateczne wyniki okazały się optymistyczne.....

Posted

jola_li napisał(a):
Wreszcie wróciłam!!!!!!!!!!!!

Wyjazd mi się przedłużył i dopiero godzinę temu dotarłam do domu z mazurskiej wioski, gdzie mam też swoich psich podopiecznych...

11 dni bez dostępu do internetu... Myślałam o Ajaksie...
Dziś nie dam rady, ale jutro do niego pojadę!!!

Jak miło czytać dobre wieści... Oby ostateczne wyniki okazały się optymistyczne.....

Ja podjadę dzisiaj :lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
co to k**** jest??????

no coz SBD to jest przyklad naszego CZLOWIECZENSTWA. jakis bogobojny mieszkaniec naszego katolickiego kraju, moze coniedzielnie odwiedzajacy przybytek Pana Boga :angryy: doprowadzil ta bogu ducha winna psine do takiego stanu. zeby nie bylo watpliwosci ten psiak nie stal sie taki w ciagu 2 dni. wszyscy bogobojni katolicy spacerujacy miesiacami obojetnie obok jego nieszczescia to nastepny przyklad naszej krajowej empatii na nieszczescia :angryy:

Posted

No proszę Cię Nanhoo - też należę do katolickiej i praktykującej części naszego społeczeństwa i jest mi przykro, kiedy ktoś stawia znak równości między praktykami religijnymi a sadyzmem i znieczulicą.
W każdym kraju i wśród wyznawców wielu religii spotykamy i dobrych ludzi i zwyrodnialców, nie zapominaj o tym, prosze.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Się nic nie martw Ewa
Właśnie od niego wróciłam. Kołnierz mu skrócili i jakoś nauczył się w nim egzystować.

Na spacer to mnie pociagnął z takim powerem, że byłam w szoku :crazyeye:
On nabiera sił z dnia na dzień :lol:
Przy mnie Pani doktor sprawdziła mu jak się goi rana pokastracyjna i dobrze się goi.

No i z wiadomości dobrych - Ajaks na Gagarina miał robione trzy biopsje - ze skóry na biodrach (łysej i brzydkiej jakby ktoś nie wiedział ;) ), z węzła chłonnego i ze skóry moszny. W żadnej z próbek nie ma nawet pół komórko nowotworowej :multi:

Gusiu, dzięki za cudowne wiadomości:loveu: Od razu lepiej mi się odpoczywa na urlopie, kiedy to przeczytałam!!!