peate Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 _bubu_ napisał(a): Myślę , że Żuczek najlepiej czułby się w domu z kotami. Ostatnio pokazał jaki jest troskliwy i opiekuńczy . Wylizał małe kociaczki którym samochód zabił matkę. taki z niego koci tatuś :) no kto by pomyślał :cool3: :loveu: Quote
Poker Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bazarek dla Żuczka http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-koszule-dla-tzta-pomoc-dla-zuczka-do-15-06-a-139453/#post12419693 Quote
Poker Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jaki jest koszt 1.dnia rehabilitacji? Może umówić się z panią rehab.,że czasem chwilowo może zabraknąć pieniędzy,ale na pewno będą zapłacone. Quote
_bubu_ Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 umówic by się można ale takie pogłębianie długów jest niebezpieczne. Do tego jeszcze są koszty dojazdów z Bielska na rehabilitacje do Katowic- to ok 35zł , koszt jednej rehabilitacji ze zniżką to 30zł. Więc w 1 dzien idzie 65zł. Żuczek 16-go pojedzie na konsultację do neurologa do Wrocławia , zobaczymy co powie. A tymczasem Żuczek uśmiecha się do Was: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Zdjęcia sa przepiękne! Zaglądajcie koniecznie na poprzednią stronę :loveu: Ja się dziwię, że jeszcze nie urywają się telefonu w sprawie Żuczka :shake: Quote
togaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Odżył chłopak! On tylko potrzebuje zainteresowania i swojego człowieka! Szykuj sie chłopak! Jutro jedziemy rehabilitować łapusialę...! Oj , Zuczek nie bedzie zachwycony...:shake: Quote
Poker Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 śliczny ten Żuczek, przesłodki.Domki powinny sie bić o niego :evil_lol: wiadomo,że długi są niebezpieczne,ale mam na myśli małe długi, np. za 1 dzień.Bo każde przesunięcie rehabilitacji zmniejsza szanse odzyskania sprawności. Zrobiłam bazarek dla niego, podbijajcie. http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-koszule-dla-tzta-pomoc-dla-zuczka-do-15-06-a-139453/#post12419693 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wczoraj pierwszy raz poznałam Żuczka osobiście - zdjęcia to nic w porównaniu z Żuczkiem na żywo! Cud, miód! :loveu: Istny Aniołek :) Quote
Wisełka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wczoraj pierwszy raz poznałam Żuczka osobiście - zdjęcia to nic w porównaniu z Żuczkiem na żywo! Cud, miód! :loveu: Istny Aniołek :) No, no, no, tylko pozazdrościć :lol: Quote
togaa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No i nie pojechalismy....:shake: Mielismy w południe urwanie chmury i mąż podtopił auto....:mad: Nie miałam czym zawieżć Zuczka do Katowic. A ćwiczenia jakie robi z nim bubu przynosza pierwsze maleńkie efekty... Czyba nie należy sie poddawac, tylko dalej specjalistycznie rehabilitowac łapke w Katowicach... Tylko że Zuczek ma tak mało sympatyków i z kasa marniutko.... Poker...Ty jak zawsze z sercem na dłoni dla psich połamańców...! Dziekujemy pieknie za bazarek!!!!:loveu: Quote
Poker Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jest 36 zł z jednego bazarku na Żuczka.Coś jeszcze dojdzie :evil_lol: Quote
ihabe Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja też jeszcze jakis bazarek dla Zuczka zrobię tylko czasu brakuje....:oops: Quote
_bubu_ Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 dziękjemy za wsparcie dla żuczka :loveu: A to Żuczek z nowym kolegą znalezionym w lesie , wątek Negro i to co żuczek lubi najbardziej Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 _bubu_, super zdjęcia! :loveu: Żuczek jest piękny! Czemu nikt nie chce takiego przystojniaka? :-( Quote
_bubu_ Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 jutro umówimy wizytę u fryzjera chociaż osobiście uważam, że Żuczek tak naprawdę jej nie potrzebuje.. Quote
peate Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jak dla mnie to wystarczyło by tylko farbowanie ;) bo przez te siwe włosy na pyszczku nasz maluch nie wygląda na swoje dwa latka :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja naprawdę nie wiem dlaczego nie było choć jednego telefonu o Żuczka. On naprawdę jest taki śliczny. Zwłaszcza na żywo z tym swoim merdającym ogonkiem :loveu: Nikomu się nie podoba :-( Quote
Poker Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 na jakie konto mam wpłacić 40 zł z bazarku? na bubu? Quote
_bubu_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Poker napisał(a):na jakie konto mam wpłacić 40 zł z bazarku? na bubu? tak może być na moje , dziękujemy :loveu::loveu::loveu: żuczek coraz częściej staje na chorej łapce, przy chodzeniu jej nie używa ale kiedy stoi w miejscu to się lekko na niej opiera. Malutki postęp ale jednak dlatego szkoda przerywać rehabilitacje , musimy kombinować.. Quote
_bubu_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Żuczek chciałby cały dzień aportować piłeczkę a ja nie mam tyle czasu :( Jest taki niedopieszczony. Mam nadzieje , ze już niedługo znajdzie się domek i to się zmieni. Quote
Poker Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 przypominam o bazarku , również na Żuczka DODANE Kosmetyczki, torebki, torba na pomoc psim kalekom do 16.06. Quote
_bubu_ Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Poker napisał(a):przelane 40 z, chociaż tyle :roll: już doszło :) dziękuję :) Quote
Recommended Posts