Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś znów wylazł do mnie zawołany, tylko wpadł do przedsionka Gucio i go obdziamgolił :mad: i Lori dał nura z powrotem do budy.
Takiej pchły się wystraszył :shake:

Posted

Ale chyba ta pchełka niedługo do domku skacze, o ile się orientuję:multi:

Lorku jak Ty wszystkie cioteczki uszczęśliwiasz sobą, że jesteś taki do ludzi jak nikt sie nie spodziewał. Miełeś byc strachulec, a jesteś superaśny:loveu:

Posted

Dawno nie byłam u Loriego. Fajnie, że nabiera zufania :) Trzymam kciuki za dalsze postępy! Nie bój się psiaczku! Dzięki kochanym cioteczkom już nic Cię złego nie spotka! :loveu:

Posted

Lori znów do mnie dziś wylazł, przyglądał się z zaciekawieniem jak się Pućka wywala brzucholem do góry żeby ją głaskać, uciekł wystraszony pojawieniem się innego psa. Potem wychylił się z budy i dłuugo patrzył na mnie, słuchał co mówię, potem tylko jednym okiem łypał i się schował. Jaki on jest śmieszny :loveu:
Mam wrażenie, że bardziej niż człowieka to boi się innych psów :roll:

[B]Przyszły wpłaty:
30 zł Krysia z molosów
10 zł Dark Lord
15 zł agusiazet
100 zł LACRIMA [/B]

Posted

Jak podgladał Pucke i mu sie to podobało,to moze sam sie wywróci kołam do góry za niedługo:eviltong:A jakby to tak zorganizowac,zeby inny pies go nie przestraszył,zeby mógł zaciekawony fajną sytuacja postac dłuzej??Musze sie kiedys z kims wybrac i pogadac z nim godzinke,on mnie mysle zapamietał....

Posted

Machanie ogonem to chyba jeszcze za duży wymóg dla Lorka :lol:
Ale ogólnie jest dobrze. I mam wrażenie, że boks w jakim jest służy mu lepiej niż taki na otwartej przestrzeni. On boi się szczekających psów itp., na zewnątrz na pewno wciąż coś by go oszczekiwało i bałby się pokazywać. A tam gdzie jest przez większość czasu ma ciszę i spokój. Zaczyna się pokazywać, przestał kopać w linoleum :cool3: więc chyba mu służy to miejsce :roll:

[B]halciu[/B], ja gadam do niego... ale on musi mieć humor, żeby się pokazać. Czasem przyłapię go gdy jest poza i wtedy nie ucieka przede mną, tylko sie patrzy, albo się schowa i zaraz znów wyjdzie.
Regularnie dostaje smakołyki, gryzaki, kiełbaskę itp. Apetyt ma ogromny, wsuwa zarówno ryż z kurczakiem jak i suchą karmę.

Musimy mu dorzucić siana do budy, bo dużo wyrzucił poza (przy wychodzeniu). Zastanawiamy się jak to zrobić, żeby nas przy tym nie zjadł :evil_lol:

Posted

Lori chyba ma dosc halasu po dlugim pobycie w schronisku i nieustannym dziamaniu 500 psich gardel. Teraz delektuje sie cisza i spokojem.
Apetyt zawsze mial duzy, pamietam jego miske z boksu, najwiekszy rozmiar jaki byl dostepny :razz:

Posted

Oj Lorusiu, socjalizuj się z cioteczką Murką, bo to najlepsiejszy człowiek na świecie :loveu:
Przy okazji zapraszam kochane cioteczki na mój debiut bazarkowy - mini-bazarek kosmetyczny na mieleckie psiaki w hoteliku u Murki:
[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13469117#post13469117]Mini-bazarek kosmetyczny na mieleckie psiaki w hoteliku u murki do 16.11. - Dogomania Forum[/url]

Posted

Lori wczoraj jak na dużego faceta przystało, obszczekał ostro drugiego dużego faceta, który mu się zaplątał pod boksem :cool1:

A dzisiaj Lori kilka razy do mnie wyszedł pod same kraty :crazyeye:
Ja stałam ok. metr od krat, a Lori wystawił łeb, wylazł, podszedł powoli pod kraty, cofnął się, schował, znów wystawił łeb, znów podszedł do krat, wyprostował się, postał chwilkę, znów się schował i tak parę razy. Przypatrywał się jak głaskam Kurusia... Była w jego oczach ogromna ciekawość i spokój :cool3:
Bałam się ruszyć, żeby się nie wystraszył, ale na przykucnięcie nie zareagował w ogóle. Gadałam dużo, próbowałam powoli wyciągnąć rękę, ale speszył się nieco.

Posted

On podpatruje i to dobrze.Kolosik juz czuje ,ze głaskanie to cos fajnego,tylko przełamać sie jeszcze nie umie.Własnie dobrze,ze takie sytuacje widzi,bo wyczuwa zadowolony nastrój głaskanego psa.On nas jeszcze mile zaskoczy:lol:

Posted

nowy bazar na mielczaki i szydłowieckie zrobiony

zapraszamy wszystkie cioteczki:evil_lol: sa rózne rozmiary ubrań tym razem:cool3:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/extra-ciucholad-torebka-ramki-ksiazki-slon-itp-na-szydlowiec-mielec-do-20-11-09-a-173393/[/URL]

Posted

Ciekawe ile tym głaskom bedzie sie musiał przygladac,az sam pozwoli.Słuchajcie,gdyby on sie kiedys kołami do góry wywrócił do głakania to wymiekniemy totalnie{pewnie,ze to z rok moze potrwac!]ale nic nie jest niemozliwe.Niech sobie ten duzy łepek przekombinuje wszystko...ale i te zmiany bardzo ciesza:loveu:

Posted

Dziś Lori nas kolejny raz zadziwił.

Zawsze jak słyszał TZa, to uciekał, ogólnie boi się mężczyzn, poza tym TZ kojarzy mu się z łapanką...
Dzisiaj razem byliśmy pod boksem Loriego. Najpierw widział tylko mnie, wychylił się z budy i sobie patrzył jak głaskam Karmelkę. Przykucnęłam, aby zminimalizować jego strach. Zza drzwi wychylił głowę TZ, pierwszy raz było mu dane widzieć jak Lori wychyla się z budy :cool3: Ja cały czas gadałam, Lori nie speszył się mimo, że zobaczył TZa. TZ zaczął głaskać mnie po głowie i dał mi buzi w policzek, tak pokazowo, żeby pokazać przyjazne nastawienie do mnie ;) Wówczas Lori wylazł z budy :crazyeye: Podszedł do krat, popatrzył na nas, na TZa, zawachał się, szczeknął niepewnie jeden raz i powoli się schował.