Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja cały czas jestem. Czekam.

Przepraszam Was, ale pomyślałam, że prawdopodobnie tutaj, przy problemach Loriego znajdę pomoc. Szukamy behawiorystów.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/z-pietnem-smierci-4-benie-przeznaczone-na-smalec-obserwowaly-kazn-swoich-braci-pomocy-143777/[/URL]

Posted

Myślałam, że jak tu zaglądnę to Lorku będzie już przetransportowany :oops:..ale nic to - DUŻO już jest do przodu :-)
Ja teraz "piatek świątek" jestem zajęta, ale pamietam.

Na Lorcia stałe deklaracje są następujące :

halcia - 100 zł
LACRIMA - 50 zł
bonika - 20 zł
Pani Magda - 50 zł
Justynna - 50 zł
silke - 20 zł
kaskadaffik - 20 zł
Kolega yoko100 - 10 zł
anciaahk - 20 zł
soema - 15 zł
Nicol - 10 zł
Krysia z molosów - 30 zł
agusiazet - 15 zł
kasiatatry - 25 zł
Koleżanka P. Magdy - 10 zł
Dark Lord - 10 zł
P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł
Nanhoo - 115 zł
P. Ewelina - 50 zł
malibo57 - 100 zł
eloise - 10 zł
-------------------------
Razem : 760 zł :multi:

Przy czym [B][COLOR=red]Halcia już wpłaciła za 5 m-cy[/COLOR][/B] :buzi: :Rose:

[B]eloise[/B] - [B][COLOR=red]PIĘKNE[/COLOR][/B] dzięki :Rose: za dołączenie do stałych deklaracji - Lorciu może być stałym rezydentem Murki - oby nie - ja mam nadzieję, że się uda znaleźć mu SUPER domek - ale dobrze aby miał dobrze zabezpieczony "wikt i opierunek" :-)

Na razie trzymam kciuki MOCNE za udane jego przenosiny do Murki :kciuki::kciuki:

Lorciu..
[IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/b131lori%20(18).JPG[/IMG]

Posted

Murka pisał że Pani w przyszłym tygodniu przyjedzie wybrać jakiegoś psiaka, może nawet Rudzie, szansa kolejna że Lorik nie będzie na zimnie w schronie:cool3:Trzymamy kciuki za Panią i jej synka, noi oczywiście za LORDA:loveu:

Posted

No to musimy chyba jeszcze poczekać, bo Pani jednak chyba Kokę zabierze, ma jeszcze dać znać, ale Koka idzie od Evelin i Pucki, więc nie z listy ogólnej. Lorek trzymaj się chłopie, jutro Cię odwiedzimy:lol:

Posted

Jeśli chodzi o mnie to absolutnie nie mam wyłączności na Loriego. Jeśli jest miejsce w innym hotelu/DT i sponsorzy chcą go tam umieścić to ja nie mam nic przeciwko. Niech się nikt nie obawia, że się obrażę czy coś :lol:
Przyjdzie do nas inny pies i tyle.

Chyba, że koniecznie chcecie, aby Lori trafił do nas. W takim wypadku mam nadzieję, że jakiś psiak w końcu zwolni dla niego miejsce...

Posted

Nie wiadomo czy Kierownik zgodzi sie na inny hotel. Nie ma co dywagowac, trzeba by kierownikowi konkretnie sprawe innego hotelu przedstawic, co, jak, gdzie, za ile, jaka odpowiedzialnosc, itd.
Murke kiero zna od lat, a inne hotele to tylko ten w Brzysciu kolo Mielca oraz hotelik u Pani Bożenki w Niepolomicach k. Krakowa.