funia Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Mam chętną dogomaniaczkę na sunie z bródką ,jeśli uda sie ją zabrać ze schronu w godz 11-14 będzie uratowana,pojedzie z nami do Warszawy jeśli jeszcze jest w schronie ....... Quote
funia Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Sunia z bródka zabrana !!!!!!!Jedzie z nami jutro do Warszawy :loveu:do DT Quote
Joodith Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kolejne cudowne stworzenie wyswobodzone z beznadziei :multi: Gratulacje Quote
Torusia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 sunieczka jest naprawdę przeurocza,lubi pieszczoty i zabawy,była na małym spacerku i teraz sobie smacznie śpi,jutro wyrusza po nowe życie,chociaż już dziś po przekroczeniu schroniska otrzymała nowe życia :loveu: Quote
jogi Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Czy to ten domek gdzie wkleiłam jej zdjecie, czy jakies inny?? bo Funia napisała DT:roll: Quote
Marlena:) Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wokal podchodzi już do ludzi,liże ręce dzieciom,nie da się jeszcze głaskać nikomu poza mną,ale to kwestia czasu (krótkiego zważając na jego dotychczasowe postępy). Na spacerach chodzi już bez smyczy-jak zwykle co chwila narzekając:evil_lol: [bla bla bla w psim wykonaniu]-jest upartym szczeniakiem,który wie czego chce i bardzo umiejętnie będzie wykorzystywać przyszłych pańciów,coby robili wszystko to czego on pragnie.Robi to przeuroczo,więc gwarantuję,że nowi ludzie mu ulegną. Lubi inne zwierzęta,najbardziej intrygują go koty-uwielbia je:evil_lol:. Co do zycia z innymi psami już teraz widać,że będzie szefem stada;), mimo swojej wielkości i wieku doskonale radzi sobie z nieokiełznanym charakterem mojego agresora,a to dużo. Uszka będą stać,trzeba tylko odżywić szczeniora :) Quote
pati-c Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Szczęściarz z małego :D Trzymam kciuki za SUPER domek! jogi- wątek maleńkiej z bródką ;) : http://www.dogomania.pl/forum/f28/zuzia-lalka-nieduza-3m-czna-drobinka-poszukuje-domku-138842/ Quote
Soema Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ladySwallow napisał(a):A może by tak zmiana tytułu wątku? Na jaki? Funiu, ile tam jeszcze szczeniąt..? Niedługo pewnie kolejne będą :-(:shake: Quote
LadyS Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No nie wiem - Wokal, zamojski szczeniak, szuka kochającego DS ? Quote
Torusia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wokal coraz bardziej odważniejszy i posłuszny to super :multi: Quote
Marlena:) Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Moze poprostu dopisać szukamy DS czy cos :roll:..? Quote
Tola Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wokal nie do poznania:loveu: Trudno rozpoznac w nim tego pochmurnego przerazonego szczenika ze schronu. Szkoda tylko tego białego, bo cos mi sie wydaje ze poszedł na łancuch:roll: Quote
Tola Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Marlena - z Ciebie nie tylko czarodziejka ale i artystka:lol: Zdjecia przepiękne; jaki Wokal rozmarzony:cool3: A te nad jeziorem - cudo:loveu: Quote
Marlena:) Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jak model super to zdjęcia robią się same;). Teraz czekamy na ludzia,który zakocha się w nim i da poczucie bezpieczeństwa na zawsze :loveu: Quote
jogi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To teraz Marlena zrób śliczne allegro i mi podeślij, ja wystawie wyróżnione. Takie z sercem, wiesz:loveu: Quote
Torusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 widać bardzo lubi pozować do zdjęć :lol: miziaczki dla Wokala:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Zdjęcia piękne:loveu: Ja to Ci mówię zoopsychologa to Ty masz już w kieszeni :diabloti: A tak na serio to jak mały się zachowuje w stosunku do innych ludzi? Quote
Marlena:) Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Do dorosłych podchodzi bardzo ostrożnie ciągle szczekając, ale nie jest to panika,do dzieci podchodzi również szczekając,ale z merdaniem ogonka - liże po rękach... on ogólnie wszystko robi szczekając,co wygląda przekomicznie, np. kiedy cos mu sie nie podoba-narzeka, kiedy sie cieszy - szczeka, kiedy chce jeść - szczeka, kiedy jest zazdrosny - zachodzi sie szczekaniem, kiedy zobaczy kogoś obcego - ....domyślcie siee :diabloti: Quote
Recommended Posts