Tola Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzisiaj miałam 3 tel w sprawie Wokala; z Krakoa, Wieliczki i Świdnicy:cool3: I wszyscy smutno wzdychali, ze piesio juz nie do wzięcia:lol: Pani ze Świdnicy potrzebuje duzego psa, najlepiej długowłosego; mam kontakt. Czy u Murki nie ma nic takiego? Quote
Marlena:) Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wokalek jest rozchwytywany:loveu: Nie orientuję się jak tam u Murki,bo nie jestem na bierząco :razz: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Tola']Dzisiaj miałam 3 tel w sprawie Wokala; z Krakoa, Wieliczki i Świdnicy:cool3: I wszyscy smutno wzdychali, ze piesio juz nie do wzięcia:lol: Pani ze Świdnicy potrzebuje duzego psa, najlepiej długowłosego; mam kontakt. Czy u Murki nie ma nic takiego? Tu są piękne szczeniaki, na pewno będą wielkie i raczej długo włose. ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-szczeniaki-z-przytuliska-p-eli-andrzeja-najpiekniejsze-na-dogo-136890/index10.html Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 zbieraj zbieraj dane do domkow - bo psiakow w potrzebie cala masa np: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jej-dzieci-zaczely-umierac-zanim-nadeszla-pomoc-sama-nie-moge-jej-pomoc-138399/ Quote
Paulina_mickey Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No domków potrzeba :-( Jest też ta sunia owczarka długowłosego,która jeśli nie trafi do domu tymczasowego to zostanie wydana bez sterylki. Jest w schronisku w Nowodworze.. Quote
Marlena:) Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jutro raniutko Wokal wyjeżdża do swojego DS ;) O 9 będzie już swoim domku.. Z tego co wiem domek nie może się doczekać,ludzie wspaniali - miód dla serca :loveu: Myślę,że już niedługo będzie można zmienić tytuł:) Quote
Paulina_mickey Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Marlena:) napisał(a):Jutro raniutko Wokal wyjeżdża do swojego DS ;) O 9 będzie już swoim domku.. Z tego co wiem domek nie może się doczekać,ludzie wspaniali - miód dla serca :loveu: Myślę,że już niedługo będzie można zmienić tytuł:) To super, bardzo się cieszę, że mały w końcu będzie miał swój domek:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 panicz juz na swoich włościach?:cool3: Quote
Marlena:) Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 No już napewno ;) Bo jogusiowa miała śmignąć przez Kraków niczym błyskawica:lol: Mam nadzieje,że wszystko ok:loveu: Quote
Luzia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 No to pozbyłaś się kolejnego psiaka :razz: ile smalcu wyszło :evil_lol: A tak serio to super że mu się w końcu poszczęściło :loveu: Quote
Soema Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomozmy-mu-uratowac-zycie-szczeniak-chory-potrzebuje-dt-ds-jest-w-os-140702/ wybaczcie.. wyciągnęłyśmy dziś psiaki (szczeniaki) z Ostatniej Szansy, podejrzewano parwo - na szczęście się myliłyśmy.. psiaki mają czas w lecznicy do piątku, a my brak pomysłu na DT..:-( Quote
Tola Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nie było mnie trochę; przed wyjazdem Wokala rozmawiałam z jogi:lol: Super ze malec juz u siebie:loveu: Czy są wieści z nowego domu? Jak nie to spróbuję do Pana napisac, moze bądą fotki:cool3: Quote
Marlena:) Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jogi zajęta i wogóle i nie chciałam jej głowy zawracać,ale napewno w wolnej chwili da znac co i jak;) . Gdyby cos było nie tak psiak by wrócił przecież :eviltong:. Quote
Tola Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Potrzebna pomoc:placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-jej-7-szczeniakow-wyrzucone-z-auta-potrzebna-pomoc-141069/[/URL] Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Marlena:)']Jogi zajęta i wogóle i nie chciałam jej głowy zawracać,ale napewno w wolnej chwili da znac co i jak;) . Gdyby cos było nie tak psiak by wrócił przecież :eviltong:.[/quote] Czyli jak Go nie ma u Ciebie to znaczy, że wszystko super :loveu::multi: Quote
Marlena:) Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dzisiaj widziałam sie z jogi, mówiła,że domek superowy, ludzie super i w ogóle wymarzony dom dla Wokala! :loveu: Można zmienić tytuł ;) Quote
Monka-stw Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Tola napisał(a): Pani ze Świdnicy potrzebuje duzego psa, najlepiej długowłosego; mam kontakt. Czy u Murki nie ma nic takiego? Ja polecam Dudusia od Romy!!!!! Przekochane wielkie psisko, robi wrażenie i jest superowy :loveu: Ps. Uwielbia biszkopty :loveu: Super, że wokalowi się tak szybko udało!! DOBRA ROBOTA!! :multi: Quote
Tola Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 :multi: Jogi pisała i do mnie, ze dom i ludzie super:lol: Może zmienic tytuł:cool3: Quote
jogi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wokal ma super rodzinke. Dzieciaki nie wiedziały, że bedzie pies, to miała być niespodzianka. A ta niespodzianka wcisnęła się w kąt i nie poruszyła ani razu w czasie adopcji. Pomyślałam, kurcze, przetrzymają czy zrezygnują?:roll: Ale ludzie byli świadomi, przygotowani na ewentualne kłopoty. Umówiłam się na spotkanie za kilka dni w dniu wylotu ( bo leciałam z Krakowa) Przyjeżdzam, a tu Wokal pan na włościach, siedzi sobie w ogrodzie, dumnie patrzy dookoła. no nie ten sam pies. okazało się, że już drugiego dnia szalał z dzieciakami i przypomniał sobie czego uczył się u Marleny;) Takze prosze o zmianę tutułu:multi: Quote
Joodith Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kocham te happy endy :p Bądź szczęśliwy Wokalku Quote
Marlena:) Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wątek jeszcze nie przeniesiony? :mad: Ciociu funiu, zmień temacik na weselszy :loveu::loveu::loveu: Quote
Tola Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Marlena:) napisał(a):Wątek jeszcze nie przeniesiony? :mad: Ciociu funiu, zmień temacik na weselszy :loveu::loveu::loveu: Napisalam do moda:cool3: Quote
Recommended Posts