funia Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 JAK SIEDZIAŁ U MNIE W KONTENERKU I CZEKAŁ NA TRANSPORT ,TO JA CO CHWLĘ ZAGLADALAM DO NIEGO ,MIAŁ TAKIE OCZY WŚCIEKLE PATRZĄCE NO I OCZYWIŚCIEE WARCZAŁ I SZCZEKAŁ ,POMYŚLALAM BIEDAKU ZMIEŃ SIE DLA SWOJEGO DOBRA -----A TU PROSZĘ JAKI UGRZECZNIONY CHŁOPACZEK NAD JEZIORKIEM ,wSPANIALE :loveu: Quote
Marlena:) Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wczorajsza wizyta nad naszym zalewem ;) mało Wokalka, bo nie chciał siedzieć spokojnie,ale zobaczcie co widzieliśmy :) P.S. Jogusiowa,allegro zrobię potem i Ci podeślę,wczoraj się już nie wyrobiłam.. Quote
jogi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wow, ale pięknie A ty się nie spiesz, teraz masz się uczyć:mad: ;) a jak się wyrobisz to podeślesz Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img30.imageshack.us/img30/5323/zdjcia0248.jpg Piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Coś mało cioć nas ostatnio odwiedza :roll: ... No to damy fotki z dzisiaj;) Tulimyyyy (i skracamy:lol:)... Mniamm:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jedyna fotka na której udało sie uchwycić go w ruchu :mad: Ciocie,patrzcie na moje uszka:multi:,już nie będzie Kłapouszka Quote
Marlena:) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Mało powiedziane...czasem tak pyskuje,że szok.. a podczas zabawy wydaje z siebie boskie dźwięki przypominające słowo: EJJJ ! :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 http://img514.imageshack.us/img514/5406/zdjcie271.jpg Jaką ma zdobycz :loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ciocie patrzcie, wyglądam prawie jak malinois :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Przenikające spojrzenie I hit - sen Wokala !!!! :evil_lol: Najpierw stępem,niczym arab czystej krwi :diabloti: I nareszcie skok godny mistrza! :evil_lol: I radośc ze zwycięstwa - ten uśmiech :lol: Quote
Ninka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Prosze spojrzcie, co sie dzieje w Poznanskim schronie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-poznaniu-bukowska-139366/#post12411495 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
funia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 uwielbiam twoje zdjecia marlena !! Czy wokal boi sie innych ludzi? Quote
sacred PIRANHA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wystarczyło podejście z sercem i z przerażonej warczącej kulki mamy takiego przystojniache ze ho ho a te uszyska wspaniałe:loveu: Quote
Marlena:) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 funia napisał(a):uwielbiam twoje zdjecia marlena !! Czy wokal boi sie innych ludzi? oh dziekuję,dziękuję za miłe słowa :lol: Stosunek do innych ludzi nie objawia sie juz strachem,to poprostu ostrożność.Wygląda to mniej więcej tak,że radośnie szczeka i merda ogonkiem, poliże ręke,ale nie da się pogłaskać osobom,z którymi nie przebywa na codzień. Już nie atakuje,nie gryzie..bardzo charakterystyczne jest sikanie z radości (a moze jest w tym tez troche strachu?). Nie ma sensu wgłębiać się w nasze stosunki - bo Wokal traktuje mnie różnie : jako podusie,gryzaczek,smakowity kąsek do lizania,kumpla do zabawy, ścigającego w zabawie w berka,czy też dręczycielke,kiedy zmuszam go do czegoś,czego w danym momencie nie chce mu sie robic :diabloti:. Ogólnie mówiąc ma ze mną ciężko, ale...ja mam gorzej z nim,bo pyskuje toto zawzięcie,aż uszy puchną:evil_lol:. Quote
Marlena:) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Idziemy teraz na zakupy... kupimy korpusiki i cos dobrego do żarcia, bo właśnie przyszedł mi sie poskarżyć,że miska pusta :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Marlena:)']:) http://img30.imageshack.us/img30/5323/zdjcia0248.jpg [quote] OOO Marlenka :lol: znowu przytula jakiegoś malca w potrzebie :lol: powodzenia Wokal jestes w dobrych rękach ! Quote
Marlena:) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czy w takich dobrych,mogłabym się spierać :evil_lol: Specjalnie dla cioci funi jeszcze cieplutkie fotki przystojniaka: Ponieważ korpusów nie było,Wokal był zmuszony wcinać tekturkę:shake:: Co to jest? Coś dziwnego patrzy na mnie i na dodatek coś mówi!! Dziw nad dziwami - babcia :evil_lol: Ten uśmiech..i iskierka łobuziaka w błyszczących oczkach Drapię się,co w tym dziwnego? Dasz mi wreszcie spokój? Quote
Marlena:) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Nie wytrzymie z nią... ehh Co mówisz? Dziwna jesteś... Nudzisz mnie.. Załamka Widzisz ciociu ewatr? Nie ma tak dobrze:evil_lol: Quote
Recommended Posts