Monka-stw Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Znam sprawę z innego źródła... Już jesteśmy przygotowani na transport, kwestia teraz kontaktu z Tolą i innymi w sprawie dogrania wszystkiego.... Jesteśmy na dobrej drodze, żeby tylko wytrzymał do jutra :shake: Szykujcie go.... :painting: Quote
jogi Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 mam nadzieję, że akcja będzie szybka i zakończy się pomyślnie:cool3: Quote
Monka-stw Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to TZ Wishiny dzikusa będzie transportował... Quote
wishina Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Potwierdzam, TZ się przyda w końcu do czegoś :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dzięki dziewczyny! Jesteście wielkie (TZ też oczywiście;)).. W razie czego wiecie gdzie mnie szukać. Dajcie znać jak już będzie wiadomo coś na 100% i kiedy mam czekać. Quote
Tola Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Monka-stw napisał(a):Znam sprawę z innego źródła... Już jesteśmy przygotowani na transport, kwestia teraz kontaktu z Tolą i innymi w sprawie dogrania wszystkiego.... Jesteśmy na dobrej drodze, żeby tylko wytrzymał do jutra :shake: Szykujcie go.... :painting: A wiec tak: dzikuska przyjmie tymczasowo pod swój dach Marlena:) Piesio nie mógł lepiej trafic. Wilkie dzieki dla niej i dla jogi:loveu: Monka pomogla bardzo zorganizowac transport i to błyskawicznie:loveu: Wishina z TZ znowu pomoze w transporcie zamojskiego piesia:loveu: Prawie wszystko juz dograne, ale trzeba najpierw upewnic się, ze malec jest w schronie no i wykupic go. Mialam trocę utrudniony kontakt bo z TZ jestesmy w Lublinie, ale mysle ze reszta zamojskich dziewczyn z dogo jakos to zorganizuje. Piesio juz jutro moze jechac do DT:multi: Quote
LadyS Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bardzo, bardzo, bardzo pilnie skontaktujcie się ze mną w sprawie tego szczeniaka... EDIT: Wejdźcie tutaj: http://www.schroniskozamosc.org i zobaczcie tego białego szczeniaka na zdjęciach... to nie ten sam? Trzeba wejść w zakładkę z prawej strony "Z pamiętnika wolontariusza", tam będzie news chyba z dziś. Quote
wishina Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Pies już odebrany. Marlana :) szykuj się za godzinę jest u Ciebie... Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 szczeniak juz odebrany ode mnie jakies 40 minut temu . Quote
jogi Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 a który?? ten biały, czy jakiś inny?? o suni też pomyslimy Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 TO JEST SUNIA KTÓRA TRZEBA BY BYŁOO TEZ ZABRAĆ Quote
jogi Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 to, że zgłosił się ktoś chętny na białego, to wiem z pamietnika wolontariusza:roll:, ale nie wiedziałam, że go adoptował. Doczytałam tam też że w schronie jest jednak ten drugi braciszek czyli do Marleny pojechał ten drugi? Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 TA SUNIA MA FAJNĄ BRÓDKĘ .bARDZO PCHA SIE DO CZŁOWIEKA I PISZCZY NA WIDOK KAŻDEGO ,KTO NA NIA SPOJRZY :-( Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 zARAZ FOTKI . bIAŁY ADOPTOWANY :crazyeye:,ZOSTAŁ TEN RUDY Z MORDKA CZARNĄ Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 tO TEN WŁAŚNIE POJECHAŁ ,MAŁY BIEDNY DZIKUSEK Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 BYŁAM Z WIZYTĄ U CELINKI ,WSZYSCY SĄ ZAKOCHANI BARDZO W NIEJ . tAK JAK MYŚLALAM ONA JEST WSPANIAŁA . aHA ,NAZYWA SIE POLA!!! Quote
sacred PIRANHA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 dobrze ze jakis zostal zabrany...w te adopcje to ja srednio wierze ale niech im bedzie:-) Quote
Marlena:) Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Szczeniak już u mnie.Jest źle...ale Toffik napewno nauczy go jak dochodzić do normalności,wkońcu sam to przeżył. Jak już odetchniemy to zrobimy fotki... Quote
funia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 sory ,ze zdjęciem Celinki pomyliłam wątki :oops: Quote
Recommended Posts