funia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Te trzy szczeniaki sa około tygodnia w schronisku w Zamościu . Zabrane zostały wraz z matką ,która została natychmiast wysterylizowana i oddana kobiecie ,która w momencie jak odkryła całą tą rodzinkę cały czas je dokarmiała chodząc kilometr codziennie .Sunia została u dobrej kobiety ,a szczeniaki zostały przewiezione do schronu. Miot był bardzo liczny ,przeżyły tylko te .Kobieta ,która je dokarmiała mówi ,ze były tak chude ze nie MIAŁY SIŁY chodzić.Szczeniaki mogą mieć ok 5 miesięcy ,będą większymi pieskami . Niestety szczeniaki są dzikie ,jeden sądząc po zachowaniu samiec jest odważniejszy a jego dwie siostrzyczki są strasznie wylęknione . Jeśli trafią w nie powołane ręce ,to wiecie co moze je spotkać .. Są zamknięte w szpitaliku schroniskowym ,a więc sa odizolowane i nie mają kontaktu z ludzmi . Ja dostałam i Torusia wypowiedzenie wolontariatu ,więc kto tam będzie czuwał ,prosze pomóżcie nam..... Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 One są naprawde fajne ,tylko muszą znależć odpowiedniego opiekuna by rozwinąć skrzydła,CZłowiek to dla nich istota z kosmosu . Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ciotki zaglądajcie bo pilna sprawa.!!!!!;) Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Dwie suczki i jeden chłopaczek z charakterkiem czekają na odwiedziny ;) Quote
justysiek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 śliczne pieski:loveu: przydal by sie tymczas, moze by sie troche oswoily:roll: Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 O to chodzi ,ze bez szans .A on tylko czeka żeby poszły bo to tylko problem dla nich . W schronie jest od ponad 7 mcy piesek dzikusek ,szczeniak podrośnięty i do tej pory nic się nie zmieniło w jego zachowaniu bo nikt sie nim nie zajmuje .To straszne bo on zyje w bardzo małym boksie i nie ma szans na adopcję . Quote
beka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Piękne trzeba szukac hoteliku, na już w schronie bez szans :( Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 BEATA BYŁA DZISIAJ W SCHRONIE MOZE COŚ NAPISZE:roll: Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 dorothy napisał(a):a ktore to chlopak? biaŁy to chŁopiec Quote
stonka1125 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 bożeeeeeeeeeeee,kto te psiska teraz będzie wyciągał???piękne szczyle,albo do końca zdziczeją w schronie albo pójda na łańcuch!potrzebuja na cito czegokolwiek!!! Quote
Torusia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 tak byłam dzisiaj w schronie niestety ostatni raz :-( z tymi szczeniaki jest nieciekawie tak bardzo boją się ludzi,że jak chciałam je nakarmić z ręki to tak strasznie się bały,że uciekały a sunieczka mało mnie nie chapsnęła w rękę ,no i były jeszcze dwie małe kruszynki-dziewczynki bardzo wesołe i żwawe jadły drobniutką karmę Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 rzeczywiscie pysie sliczne...tylko jak im teraz pomoc skoro nikt ich nawet nie zobaczy:shake: my zaczelismy dzis sprzatac tylne podworko...troche nam zejjdzie, ale zaczynam niesmaiel rozmowy o boksie:shake: Quote
funia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Beata jaki ostatni raz ,przecież będziemy teraz odwalać partyzantkę zapomniałaś ,jeszcze K.....nas popamiętają :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 funia napisał(a):,jeszcze K.....nas popamiętają :mad: zgłaszam sie na ochotnika:diabloti: Funia ja słyszałam że ty fryzjerką jestes- to ja sie chce do ciebie umowić i se pogadamy o piesach przy okazji:evil_lol::diabloti: Quote
Tola Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Trzeba jak najszybciej szukac szczeniakom domu, chociaz tymczasowego. W schronie potrzymają ich trochę w szpitaliku i wyslą do boksów ogólnych, a wtedy to będzie tragedia. Quote
funia Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Dawaj Pirania to Ci walnę irokeza bo widziałam ,ze jest z czego:diabloti: Quote
jogi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 jestem na razie nie moge nic pomóc. Będę w Polsce tydzień po 20 czerwca, ale to za mało, żeby wziąć kótregoś na Dt, chyba, że na szybki przejściowy Dt z transportem do krakowa na przykład:evil_lol: Quote
funia Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Nikt do dzikusków nie zajrzał:shake:,oprócz Jogi Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ja zaczęłam już kombinować, ale ciężko mi idzie z tą moją rodziną:shake: nawet jeśli to mowa jedynie o jednym...więcej za ch***re nie przejdzie:placz: Quote
jogi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 jak to sie mówi lepszy rydz niz nic;) więc jak będziesz mogła pomóc jednemu to już sukces Quote
Recommended Posts