Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
No to czekamy czekamy :cool3:

No jeszcze tam Tola musi zadzwonić, może akurat. ale tylu już chętnych odpadło,że nie wiem nie wiem.
Wkońcu trafi sie tej jeden jedyny wymarzony ;)

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowienia od Wokala!
Na dzień dzisiejszy Wokal jest już w 90% normalnym szczeniakiem! Bawi się, wynosi z domu zabawki,kradnie buty , uwielbia bawić się w przeciaganie, jest wielkim miłosnikiem, ale tez wspaniałym stróżem :)
Ludzi już się nie boi, jest tylko ostrożny;). Na spacerach po osiedlu podchodzi do ludzi,wącha ich, merda ogonem. Bardzo lubi inne zwierzęta.
Na spacerze pilnuje sie człowieka, chodzi przy nodze, potrafi podawać łapę i bardzo szybko się uczy. W domu jest grzeczny, aczkolwiek nadal lubi pomarudzić :lol:.
Na ulicy wszyscy się nim zachwycają, jest naprawdę pięknym psem i wyrośnie z niego naprawde wspaniały pies.
Obecnie jest bardzo podobny do owczarka w jego wieku, tak samo ciamajdowate ruchy, plątające się łapy i te uszy.. W kłębie jest już całkiem spory - 40cm ;)

Zdjęcia z dzisiaj:

Pozujemy

Przepraszam!Ja tu wiszę:evil_lol: Czyli ciemna strona Wokalkowego charakterku-osiołek:diabloti:

Odrazu lepiej :mad:-Teraz ja cie tak potrzymam!

Ta koleżanka dała mi po nosie :mad:

Ale chłopaki nie płaczą! :lol:

Posted

:multi::multi::multi:
Wokal ma dom:multi:
Wczoraj zadzwonił bardzo sympatyczny Pan z Krakowa; podałam link do wątku Wokala, cała Rodzinka wieczorem poczytała sobie historie naszego malucha i dzisiaj rano dostaam tel. ze jak najbardziej chcą Wokala:multi:
Wokal bedzie włascicielem domu z ogrodem:p
Pan pokrywa koszty przejazdu i szczepienia.
Trzeba organizowac transport:p

Posted

Marlena:) napisał(a):
Jej...dziękuję:loveu:
Jestem przeeszczęśliwa!!:multi:
Brak mi słów normalnie :placz:
KOCHAM WAS:evil_lol:

Marlena nie dziękuj - to Tobie należą się podziekowania; Ty dokonałaś cudu i z dzikuska zrobiłaś wspaniałego szczeniaka:loveu:

Posted

i juz jest kandydat w typie gończego - bida - oczywiście z podwórka księżulka:angryy::angryy: o którym wczoraj dyskutowałyśmy z Marlenką i masz Ci babo placek - jest wyjście:loveu::loveu:

Posted

hihi, no taak :evil_lol:
Teraz tylko czekam na wieści kiedy sie rozstaniemy :roll: , taki brzdąc troche to przezyje,ale mam nadzieje,że szybko zaaklimatyzuje sie w nowym domku :loveu:

Posted

Marlena:) napisał(a):
hihi, no taak :evil_lol:
Teraz tylko czekam na wieści kiedy sie rozstaniemy :roll: , taki brzdąc troche to przezyje,ale mam nadzieje,że szybko zaaklimatyzuje sie w nowym domku :loveu:

Na pewno da radę szczeniaki szybko się aklimatyzują :) Super wieści jednym słowem :multi:

Posted

Rozmawiałam pare min tremu z jogi; ma dzwonic do Pana i jesli wszystkom bedzie ok wiezie naszego szczeniorka w srodę. Jedzie tez razem z nimi do swojego nowego domu nasza Coco:p

Posted

Tola napisał(a):
Rozmawiałam pare min tremu z jogi; ma dzwonic do Pana i jesli wszystkom bedzie ok wiezie naszego szczeniorka w srodę. Jedzie tez razem z nimi do swojego nowego domu nasza Coco:p

To teraz tylko czekać;)