Marlena:) Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Paulina_mickey napisał(a):No to czekamy czekamy :cool3: No jeszcze tam Tola musi zadzwonić, może akurat. ale tylu już chętnych odpadło,że nie wiem nie wiem. Wkońcu trafi sie tej jeden jedyny wymarzony ;) Quote
Paulina_mickey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Młody jest na stronie Emir :loveu: to reklamę ma plus allegro Marleny i inne ogłoszenia chyba? To nie dziwne, że są chętni, poza tym ładny chłopak z niego :loveu: Quote
ewatr Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Pokazuj sie memlajacy jaszczurołapie :diabloti:;):eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ewatr napisał(a):Pokazuj sie memlajacy jaszczurołapie :diabloti:;):eviltong: no piekna ksywka...a jaka krótka:diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pozdrowienia od Wokala! Na dzień dzisiejszy Wokal jest już w 90% normalnym szczeniakiem! Bawi się, wynosi z domu zabawki,kradnie buty , uwielbia bawić się w przeciaganie, jest wielkim miłosnikiem, ale tez wspaniałym stróżem :) Ludzi już się nie boi, jest tylko ostrożny;). Na spacerach po osiedlu podchodzi do ludzi,wącha ich, merda ogonem. Bardzo lubi inne zwierzęta. Na spacerze pilnuje sie człowieka, chodzi przy nodze, potrafi podawać łapę i bardzo szybko się uczy. W domu jest grzeczny, aczkolwiek nadal lubi pomarudzić :lol:. Na ulicy wszyscy się nim zachwycają, jest naprawdę pięknym psem i wyrośnie z niego naprawde wspaniały pies. Obecnie jest bardzo podobny do owczarka w jego wieku, tak samo ciamajdowate ruchy, plątające się łapy i te uszy.. W kłębie jest już całkiem spory - 40cm ;) Zdjęcia z dzisiaj: Pozujemy Przepraszam!Ja tu wiszę:evil_lol: Czyli ciemna strona Wokalkowego charakterku-osiołek:diabloti: Odrazu lepiej :mad:-Teraz ja cie tak potrzymam! Ta koleżanka dała mi po nosie :mad: Ale chłopaki nie płaczą! :lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 I takie plątające się nogi kocham najbardziej :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Widze , ze na tej diecie z kartonu :diabloti:;) jakby troche przytył :hmmmm: słodki jest :loveu: http://img191.imageshack.us/img191/8416/zdjcie022.jpg Quote
stonka1125 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 przepraszam bardzo,ale ona potrzebuje pomocy na już!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/zdziczeje-do-konca-albo-umrze-ze-strachu-tymczas-potrzebny-pomozmy-dzieciakowi-139969/ Quote
Luzia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziewczyny pomóżcie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/deszcz-czy-upal-mieszkam-na-metrowym-lancuch-bez-grama-wody-pomoz-140167/#post12473688 Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To i ja Was po dołuje:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kajfasz-porzucony-owczarek-ze-zlamana-lapa-szuka-swojego-czlowieka-140173/#post12474203 Quote
Tola Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :multi::multi::multi: Wokal ma dom:multi: Wczoraj zadzwonił bardzo sympatyczny Pan z Krakowa; podałam link do wątku Wokala, cała Rodzinka wieczorem poczytała sobie historie naszego malucha i dzisiaj rano dostaam tel. ze jak najbardziej chcą Wokala:multi: Wokal bedzie włascicielem domu z ogrodem:p Pan pokrywa koszty przejazdu i szczepienia. Trzeba organizowac transport:p Quote
Basia1968 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale super:loveu::loveu: no to Marlena czarodziejka kolejnego na tymczas bierz :eviltong::eviltong: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jej...dziękuję:loveu: Jestem przeeszczęśliwa!!:multi: Brak mi słów normalnie :placz: KOCHAM WAS:evil_lol: Quote
Tola Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Marlena:) napisał(a):Jej...dziękuję:loveu: Jestem przeeszczęśliwa!!:multi: Brak mi słów normalnie :placz: KOCHAM WAS:evil_lol: Marlena nie dziękuj - to Tobie należą się podziekowania; Ty dokonałaś cudu i z dzikuska zrobiłaś wspaniałego szczeniaka:loveu: Quote
ewatr Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Basia1968 napisał(a):ale super:loveu::loveu: no to Marlena czarodziejka kolejnego na tymczas bierz :eviltong::eviltong: o to to ;):lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Marlena:) napisał(a):Jej...dziękuję:loveu: Jestem przeeszczęśliwa!!:multi: Brak mi słów normalnie :placz: KOCHAM WAS:evil_lol: No i baaaaardzo dobrze! Kto następny Marlena? :evil_lol: Quote
Basia1968 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 i juz jest kandydat w typie gończego - bida - oczywiście z podwórka księżulka:angryy::angryy: o którym wczoraj dyskutowałyśmy z Marlenką i masz Ci babo placek - jest wyjście:loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 hihi, no taak :evil_lol: Teraz tylko czekam na wieści kiedy sie rozstaniemy :roll: , taki brzdąc troche to przezyje,ale mam nadzieje,że szybko zaaklimatyzuje sie w nowym domku :loveu: Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Marlena:) napisał(a):hihi, no taak :evil_lol: Teraz tylko czekam na wieści kiedy sie rozstaniemy :roll: , taki brzdąc troche to przezyje,ale mam nadzieje,że szybko zaaklimatyzuje sie w nowym domku :loveu: Na pewno da radę szczeniaki szybko się aklimatyzują :) Super wieści jednym słowem :multi: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Na pewno da radę szczeniaki szybko się aklimatyzują :) Super wieści jednym słowem :multi: Taaakkkk :loveu: Quote
Tola Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Rozmawiałam pare min tremu z jogi; ma dzwonic do Pana i jesli wszystkom bedzie ok wiezie naszego szczeniorka w srodę. Jedzie tez razem z nimi do swojego nowego domu nasza Coco:p Quote
Marlena:) Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tola napisał(a):Rozmawiałam pare min tremu z jogi; ma dzwonic do Pana i jesli wszystkom bedzie ok wiezie naszego szczeniorka w srodę. Jedzie tez razem z nimi do swojego nowego domu nasza Coco:p To teraz tylko czekać;) Quote
Joodith Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bożesz Ty mój :multi: Malwinka, Wokal, tyle szczęścia :p Quote
Recommended Posts