ewatr Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Widzisz ciociu ewatr? Nie ma tak dobrze [quote name='Marlena:)']C Ponieważ korpusów nie było,Wokal był zmuszony wcinać tekturkę:shake:: http://img200.imageshack.us/img200/3383/zdjcie002g.jpg No kurcze z ta tektura to juz troche przesadziłas :diabloti:;) ale reszta opowiesci super :loveu: Quote
Marlena:) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='ewatr']No kurcze z ta tektura to juz troche przesadziłas :diabloti:;) ale reszta opowiesci super :loveu: To nie ja przesadziłam,tylko Wokal :eviltong: .. Dał mi do zrozumienia,że jak nie ma korpusów,to on będzie strajkował :evil_lol: Quote
Tola Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wokal cudny:loveu: Ale ja lubię Marlena te Twoje wokalowe opowiesci i fotki:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Zrobiłam prawie owczarkowi :evil_lol:banerek. ;) Quote
Paulina_mickey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A niech mu na szczęście będzie!:loveu: Troszkę musiałam się zastanowić nad najładniejszym zdjęciem a które tu wybrać jak wszystkie fajniusie :evil_lol: Quote
jogi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 a ja zaraz wystawię allegro, zrobione przez Marlenę:) Quote
funia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Dzięki za piękne zdjęcia malucha ,chociaż on po woli nam na chłopaczysko wyrasta ,piękny i zdrowy . Dzieki Marlena :loveu: Quote
jogi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 allegro dla Wokala:) made by Marlena, poprawki wprowadziła Jogi:evil_lol: 4 M-CZNY SZCZENIAK W TYPIE OWCZARKA SZUKA DOMU (659176690) - Aukcje internetowe Allegro podałam kontakt do Toli, bo ja nie za bardzo moge przeprowadzac teraz rozmowy, a Marlena za młoda;) Quote
Marlena:) Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wiecie?Wokal założył spółkę z moim kotem - Crystalem. Crystal łapie krety i jaszczurki i znosi brzydalowi,który je mamla i ma niezłą radochę... dzisiaj przyniósł juz trzeciego w tym tygodniu! ..nie licze biednych jaszczurek , bo myszki i ptaszki sam zjada :razz::razz: ehh.. Głupki :mad::mad::mad:... Quote
Torusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wokal wyrósł na aniołka i jest przecudowny :loveu: Quote
funia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 czyli w allegro trzeba napisać ,ze Wokal lubi jaszczurki :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='jogi']allegro dla Wokala:) made by Marlena, poprawki wprowadziła Jogi:evil_lol: 4 M-CZNY SZCZENIAK W TYPIE OWCZARKA SZUKA DOMU (659176690) - Aukcje internetowe Allegro podałam kontakt do Toli, bo ja nie za bardzo moge przeprowadzac teraz rozmowy, a Marlena za młoda;) Allegro super :loveu:Już prawie 100 wejść. Słowo "owczarek" to nieśmiertelne słowo ciągle popularne, myślę że na pewno jakiś miłośnik się znajdzie. Marlena ale masz spółe fajną :evil_lol: Ty Go uświadom, że jaszczurki są pod ochroną bo jak ktoś Go przyłapie to będzie musiał mandat płacić :diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Uświadamianie to trudna rzecz :diabloti::diabloti::diabloti: A,że jest niepełnoletni,mandat musiałabym zapłacić ja:mad::lol: Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 dziewczyny w jestescie z tych okolic sliczny piesek obok was jest taki w typie labka mysle ze znalazlby domek - trzeba mu pomoc bo spi na ulicy :-( dziewczna co zalozyla mu watek jest nowa prosze zajrzyjcie i moze cos doradzicie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/rozpaczliwie-szukam-nowego-dobrego-wlasciciela-139741/#post12439264 Quote
Marlena:) Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nikt brzydala nie odwiedza :mad:... Wpadamy sie przywitać i podrzucamy :multi: Quote
jogi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Wokal ma 2 obserwatorów, a do końca jeszcze 9 dni. Ciekawe co z tego wyniknie;) Quote
Marlena:) Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 jogi napisał(a):Wokal ma 2 obserwatorów, a do końca jeszcze 9 dni. Ciekawe co z tego wyniknie;) A my mamy już zainteresowanego i to dogomaniaka :multi: Zaprosiłam na wątek, musimy jeszcze omówić szczegóły :) Quote
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dzisiaj dzwonił Pan z Krakowa - Chciał Wokala dla swojego ojca na wieś, ale Wokal byłby na łancuchu, bo działka nieogrodzona. Nie damy chyba Wokala na łancuch:roll: Zainteresowanie jest; dzwonił tez Pan z Wrocławia; miał naradzic się z Rodziną ale chyba nie uzyskał akceptacji, bo juz nie odezwał się... Ludzie dzwonią, więc Wokal bez problemu powinien znalezc dom. W tej chwili piszę z pracy; jak wrócę zadzwonię jeszcze pod jeden nr podany przez Marlenę:) Quote
jogi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 na allegro jest jasno napisane, że absolutnie nie na łańcuch. Pogrubione i podkreślone dla zwrócenia uwagi;) Quote
GoskaGoska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 tylko jak tak zaznaczysz to ludzie moga klamac, a tak to moze w rozmowie sami powiedzá, jak mysla, ze nie macie nic przeciwko Quote
jogi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 to też prawda ale ja się nie boję, bo wiem, że jak jeszcze mają zapłacić 50zł za szczepienie, w opisie jest absolutnie nie na łańcuch i kontrola poadopcyjna, to sobie zwyczajnie dają spokój i szukają innego psa:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Marlena:) napisał(a):A my mamy już zainteresowanego i to dogomaniaka :multi: Zaprosiłam na wątek, musimy jeszcze omówić szczegóły :) No to czekamy czekamy :cool3: Quote
Luzia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Marlena ten Twój pies to rzeczywiście wokalny jest :evil_lol: Jak zgram fotki to pokażę jak Go męczysz sadystko :evilbat: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Marlena:) napisał(a):No jeszcze tam Tola musi zadzwonić, może akurat. ale tylu już chętnych odpadło,że nie wiem nie wiem. Wkońcu trafi sie tej jeden jedyny wymarzony ;) No nioestety wróciłam parę min temu i zadzwonię dopiero jutro. Quote
Recommended Posts