Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']No kurcze z ta tektura to juz troche przesadziłas :diabloti:;)

ale reszta opowiesci super :loveu:

To nie ja przesadziłam,tylko Wokal :eviltong: .. Dał mi do zrozumienia,że jak nie ma korpusów,to on będzie strajkował :evil_lol:

Posted

Wiecie?Wokal założył spółkę z moim kotem - Crystalem. Crystal łapie krety i jaszczurki i znosi brzydalowi,który je mamla i ma niezłą radochę... dzisiaj przyniósł juz trzeciego w tym tygodniu! ..nie licze biednych jaszczurek , bo myszki i ptaszki sam zjada :razz::razz: ehh..
Głupki :mad::mad::mad:...

Posted

[quote name='jogi']allegro dla Wokala:) made by Marlena, poprawki wprowadziła Jogi:evil_lol:

4 M-CZNY SZCZENIAK W TYPIE OWCZARKA SZUKA DOMU (659176690) - Aukcje internetowe Allegro

podałam kontakt do Toli, bo ja nie za bardzo moge przeprowadzac teraz rozmowy, a Marlena za młoda;)
Allegro super :loveu:Już prawie 100 wejść. Słowo "owczarek" to nieśmiertelne słowo ciągle popularne, myślę że na pewno jakiś miłośnik się znajdzie.

Marlena ale masz spółe fajną :evil_lol:
Ty Go uświadom, że jaszczurki są pod ochroną bo jak ktoś Go przyłapie to będzie musiał mandat płacić :diabloti:

Posted

jogi napisał(a):
Wokal ma 2 obserwatorów, a do końca jeszcze 9 dni.
Ciekawe co z tego wyniknie;)

A my mamy już zainteresowanego i to dogomaniaka :multi: Zaprosiłam na wątek, musimy jeszcze omówić szczegóły :)

Posted

Dzisiaj dzwonił Pan z Krakowa - Chciał Wokala dla swojego ojca na wieś, ale Wokal byłby na łancuchu, bo działka nieogrodzona.
Nie damy chyba Wokala na łancuch:roll:
Zainteresowanie jest; dzwonił tez Pan z Wrocławia; miał naradzic się z Rodziną ale chyba nie uzyskał akceptacji, bo juz nie odezwał się...
Ludzie dzwonią, więc Wokal bez problemu powinien znalezc dom.
W tej chwili piszę z pracy; jak wrócę zadzwonię jeszcze pod jeden nr podany przez Marlenę:)

Posted

to też prawda
ale ja się nie boję, bo wiem, że jak jeszcze mają zapłacić 50zł za szczepienie, w opisie jest absolutnie nie na łańcuch i kontrola poadopcyjna, to sobie zwyczajnie dają spokój i szukają innego psa:evil_lol:

Posted

Marlena ten Twój pies to rzeczywiście wokalny jest :evil_lol: Jak zgram fotki to pokażę jak Go męczysz sadystko :evilbat: :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Marlena:) napisał(a):
No jeszcze tam Tola musi zadzwonić, może akurat. ale tylu już chętnych odpadło,że nie wiem nie wiem.
Wkońcu trafi sie tej jeden jedyny wymarzony ;)

No nioestety wróciłam parę min temu i zadzwonię dopiero jutro.