Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
O Właśnie Pysia a może przesyłają do Ciebie zdjęcia "maluszków" Zmorki- ile one już mają?

noo własnie powyżej jest jeden z synków Pysi - Askarysek - 5,5 miesiąca :razz: :multi:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
O Właśnie Pysia a może przesyłają do Ciebie zdjęcia "maluszków" Zmorki- ile one już mają?

Mają po 5,5 misiąca....Jednego masz wyżej :0 Te które dostajęwsadzam w galerie od razu ;) I tak sobie dumam że chyba do następnych dorzucę po aparacie cyfrowym , komputerze i umowie z operatorem netu....:evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']To dla Pysi :) dotyczy dzieciaczków Zmorki :)

BOSKIE !!! Jesteś :buzi: WIELKA !!
Ja to tak potrafię robić cuda na kompie :comp26:

Posted

Martwię się że w żadnej innej bajce tzn w żadnym innym przebraniu nie będzie jej tak twarzowo :lol:
Ten ubiór super nastrajał ludzi :) Wychodzimy: najpierw ja. Kilka słów i zaczyna sie. Najpierw wychodzi babcia - ryk śmiechu na widok rottka w chuście i okularach a potem Zmorka w tym swoim czerwonym kapturku z białą koronką... Chyba znacie reakcje ludzi ? :lol: ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Martwię się że w żadnej innej bajce tzn w żadnym innym przebraniu nie będzie jej tak twarzowo :lol:
Ten ubiór super nastrajał ludzi :) Wychodzimy: najpierw ja. Kilka słów i zaczyna sie. Najpierw wychodzi babcia - ryk śmiechu na widok rottka w chuście i okularach a potem Zmorka w tym swoim czerwonym kapturku z białą koronką... Chyba znacie reakcje ludzi ? :lol: ;)
hi hi Kapturek o zaokrąglonych kształtach ...miodzio:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Mają po 5,5 misiąca....Jednego masz wyżej :0 Te które dostajęwsadzam w galerie od razu ;) I tak sobie dumam że chyba do następnych dorzucę po aparacie cyfrowym , komputerze i umowie z operatorem netu....:evil_lol:

kupuje od Ciebie szczeniaka :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Trzymam CIę za słowo:evil_lol:

Ty się nie smiej :evil_lol:
Oprocz doga niemieckiego niuf jest moim kolejnym marzeniem :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']tak sobie dumam że chyba do następnych dorzucę po aparacie cyfrowym , komputerze i umowie z operatorem netu....:evil_lol:

zaraz zaraz moja droga cos sie placzesz w zeznaniach!!!!:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
zaraz zaraz moja droga cos sie placzesz w zeznaniach!!!!:razz:

Kurcze....Zapomniałam o tym komputerze :evil_lol: Ale z Ciebie krajanka...Musisz wszystkim o tym przypominać ?;) Skad ja teraz tyle szczeniąt wezmę ?:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
szczeniąt jak szczeniąt, ale skąd tyle komputerów :evil_lol: Zmorki dadzą Ci duuużo dzieci :razz:
fiuuu fiuuu Pysia z torbami pójdzie jak 2 Zmorki w szczeniorki obrodzą :razz:

Posted

Ja juz z torbami po jednych poszłam i bez gratisów :razz:
Niedługo Zmorka 2 ma urodziny Ciagle zastanawiam sie co zorganizować:roll: Na pewno to będzie wielki spacer po lesie ( za zgodą leśniczego) . Ale co dalej? :roll: Zmorka1 ma 19 sierpnia...To mam sporo czasu do namysłu ;)
Znalazłam wspomnienia wiosenne.Aż Waszce powiało ciepłem :lol: Zaraz wszystko zmniejszę i wstawie ;)