sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 O Właśnie Pysia a może przesyłają do Ciebie zdjęcia "maluszków" Zmorki- ile one już mają? Quote
malawaszka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):O Właśnie Pysia a może przesyłają do Ciebie zdjęcia "maluszków" Zmorki- ile one już mają? noo własnie powyżej jest jeden z synków Pysi - Askarysek - 5,5 miesiąca :razz: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 malawaszka napisał(a):noo własnie powyżej jest jeden z synków Pysi - Askarysek - 5,5 miesiąca :razz: :multi: Jezu ale ten czas szybko leci :) Quote
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 To dla Pysi :) dotyczy dzieciaczków Zmorki :) Quote
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 I jeszcze taki ale ten długo się ładuje :) Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):O Właśnie Pysia a może przesyłają do Ciebie zdjęcia "maluszków" Zmorki- ile one już mają? Mają po 5,5 misiąca....Jednego masz wyżej :0 Te które dostajęwsadzam w galerie od razu ;) I tak sobie dumam że chyba do następnych dorzucę po aparacie cyfrowym , komputerze i umowie z operatorem netu....:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='sylwiaskalska']To dla Pysi :) dotyczy dzieciaczków Zmorki :) BOSKIE !!! Jesteś :buzi: WIELKA !! Ja to tak potrafię robić cuda na kompie :comp26: Quote
r_2005 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 asher napisał(a):Pysiu, Tommy jest przepiękny!!! :loveu: Czy on jest rasowy? A ja wiem czy Tommy jest rasowy. Przeczytałam na stronie Pysi:lol: Quote
anetta Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aaaaaaaaaa boskaaa http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/listopad/wosp96.jpg Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Martwię się że w żadnej innej bajce tzn w żadnym innym przebraniu nie będzie jej tak twarzowo :lol: Ten ubiór super nastrajał ludzi :) Wychodzimy: najpierw ja. Kilka słów i zaczyna sie. Najpierw wychodzi babcia - ryk śmiechu na widok rottka w chuście i okularach a potem Zmorka w tym swoim czerwonym kapturku z białą koronką... Chyba znacie reakcje ludzi ? :lol: ;) Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Pysia napisał(a):Martwię się że w żadnej innej bajce tzn w żadnym innym przebraniu nie będzie jej tak twarzowo :lol: Ten ubiór super nastrajał ludzi :) Wychodzimy: najpierw ja. Kilka słów i zaczyna sie. Najpierw wychodzi babcia - ryk śmiechu na widok rottka w chuście i okularach a potem Zmorka w tym swoim czerwonym kapturku z białą koronką... Chyba znacie reakcje ludzi ? :lol: ;)hi hi Kapturek o zaokrąglonych kształtach ...miodzio:loveu: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Pysia napisał(a):Mają po 5,5 misiąca....Jednego masz wyżej :0 Te które dostajęwsadzam w galerie od razu ;) I tak sobie dumam że chyba do następnych dorzucę po aparacie cyfrowym , komputerze i umowie z operatorem netu....:evil_lol: kupuje od Ciebie szczeniaka :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Pysia napisał(a):Trzymam CIę za słowo:evil_lol: Ty się nie smiej :evil_lol: Oprocz doga niemieckiego niuf jest moim kolejnym marzeniem :loveu: Quote
malawaszka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 oo kompy rozdają - PYSIA to i ja siemoże jednak zdecyduję :evil_lol: :razz: Quote
Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 malawaszka napisał(a):oo kompy rozdają - PYSIA to i ja siemoże jednak zdecyduję :evil_lol: :razz: Nie kompy tylko umowy z dostawcą netu ;) Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Pysia napisał(a):Nie kompy tylko umowy z dostawcą netu ;)przepraszam a rachunki kto płaci :cool1: Quote
asher Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Pysiu, to ja od razu biorę dwa :evil_lol: Ech, raz się zyje, trzy!!! :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 A ja chciałam ukryc moje zakusy w keirunki pysiowego maleńśtwa..hihi..ale widze, ze tu wiecej chętnych!;) Quote
malawaszka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Pysia']tak sobie dumam że chyba do następnych dorzucę po aparacie cyfrowym , komputerze i umowie z operatorem netu....:evil_lol: zaraz zaraz moja droga cos sie placzesz w zeznaniach!!!!:razz: Quote
Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 malawaszka napisał(a):zaraz zaraz moja droga cos sie placzesz w zeznaniach!!!!:razz: Kurcze....Zapomniałam o tym komputerze :evil_lol: Ale z Ciebie krajanka...Musisz wszystkim o tym przypominać ?;) Skad ja teraz tyle szczeniąt wezmę ?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 szczeniąt jak szczeniąt, ale skąd tyle komputerów :evil_lol: Zmorki dadzą Ci duuużo dzieci :razz: Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 malawaszka napisał(a):szczeniąt jak szczeniąt, ale skąd tyle komputerów :evil_lol: Zmorki dadzą Ci duuużo dzieci :razz:fiuuu fiuuu Pysia z torbami pójdzie jak 2 Zmorki w szczeniorki obrodzą :razz: Quote
Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ja juz z torbami po jednych poszłam i bez gratisów :razz: Niedługo Zmorka 2 ma urodziny Ciagle zastanawiam sie co zorganizować:roll: Na pewno to będzie wielki spacer po lesie ( za zgodą leśniczego) . Ale co dalej? :roll: Zmorka1 ma 19 sierpnia...To mam sporo czasu do namysłu ;) Znalazłam wspomnienia wiosenne.Aż Waszce powiało ciepłem :lol: Zaraz wszystko zmniejszę i wstawie ;) Quote
Recommended Posts