Pysia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 tak w ogóle to zapomniałysmy z Waszka opowiedziec o dzisiejszym spacerku :lol: Zmorka, Lunka i Boluś razem biegały :D Boluś też biegał :) Serio :o Lunka nawet przez chwilkę zrobiła pozycje do zabawy do Zmorki :lol: A Boluś ze Zmorką łaziły za soba naprzemian :angel: Tylko fotek nie ma bo było juz ciemno ;( Quote
anushka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 nu a ja fotek niewidzę :cry: ale to standard bo znowu jestem na kompie w pracy :evilbat: dzisiaj też będę w Dąbrowie chodzę na basen z aerobikiem :lol: Pysia dzięki ci WIELKIE :angel: więcej na PW 8) Loooknę na fotki jak będę w domu rzecz jasna :lol: Quote
anetta Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 O rany, ale tu sie zaroilo od babelkow :o Cos niesamowitego :lol: :lol: Gratuluje :angel: Waszka, a Ty przestan miziac bo Ci rece odpadna :evilbat: Quote
LAZY Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 anetta napisał(a):O rany, ale tu sie zaroilo od babelkow :o Cos niesamowitego :lol: :lol: Gratuluje :angel: Waszka, a Ty przestan miziac bo Ci rece odpadna :evilbat: WŁAŚNIE!!! :evil: Quote
Pysia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 U nas zima na całego :D Wszędzie biało a Zmorka nie nadąrza zjadać śniegu :lol: Pada dalej.... Quote
malawaszka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 moja małe dziady dzielnie Zmorce pomagają :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Nio nie nio nie :angel: Nie było mnie kilka dni a tu takie newsy :angel: Pysia ty sobie Cavisia sprawiasz? :angel: To jedna z moich ulubionych ras :angel: :angel: :angel: Jakiej maści? paździoszki Quote
PIKA Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Pysia napisał(a):Jak to jakiej ??!!! CZARNEJ .... a nie lepiej do kontrastu jakiegos jasnego? :lol: Quote
Pysia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PIKA napisał(a):Pysia napisał(a):Jak to jakiej ??!!! CZARNEJ .... a nie lepiej do kontrastu jakiegos jasnego? :lol: Nie :D Bo ja mam czarną obsesje ........ :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Pysia napisał(a):PIKA napisał(a):Pysia napisał(a):Jak to jakiej ??!!! CZARNEJ .... a nie lepiej do kontrastu jakiegos jasnego? :lol: Nie :D Bo ja mam czarną obsesje ........ :lol: Pysia pewnie że czarnulke bierz :) Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 A teraz nowe fotki Zmorki :D Jak niedziela to na całego :evilbat: Ładnie mi w niebieskim ? Za chwilkę z Lunka i Bolusiem :) Ciut niewyraźne i ciemne bo zapomniałam przestawic na ruch.... :-? No cóż....blondynka ;) Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 noo blondykna jedna :evil: :lol: zobacysz, że ja Cie w końcu ufarbuję :lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Waszka chce mnie ufarbowac na swoją modłę !!!!! Ratunku!!!! Zdjęcia ze spacerku z Lunką i Bolusiem :lol: Zjadaczka śniegu :) Ile radosci Hmmmmmmm nadal wcinam śnieg :evilbat: Ktos zniknął...ktos wszedł.... Koniec karmienia w domu :lol: Ale z ziemi nie wolno!! Nie wiem... Lunka przy Zmorce ;) ???????!!!!!!!!!!! :o No - chwilka bez ruchu ;) Za Lunetą Obie Moze tutaj będa lepsze kaski sniegu ? Dziewczyny na jednej smyczy :lol: Z prawie zaplataną Waszką ;) Boluś w niebezpieczenstwie...pomiedzy kobietami :evilbat: Boluś nie przejał sie zbytnio ;) W przymusowej komitywie :wink: Znowu wolna bez potwora na drugim końcu :lol: Widać zachód :) Dodam ze krwiożerczy Boluś chciał mi zjeść większość palców u ręki i na dodatek bez przerwy z premedytacja podcinał mnie od tyłu. Do tego na nocnym spacerku próbował mnie wręcz zjeść :o Waszka ma niebezpieczne psy...... Quote
Hallauren Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Jeju :o Poprostu przesłodkie miśki :lol: Uwielbiam tą rasę, pewnie dlatego, że miałam z nią stycznośc i mają naprawdę cudowny charakter, a jeszcze przy tym takie przylepy :D Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Pysia napisał(a): :o :roflt: a co jej się stało??? :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Nie wiem :-? :o To po tym jak ją odpięłam od Lunety..... Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 aaahahahaah zaraziła się goopotą??? :lol: :lol: :lol: NO I DOBRZE CI TAK!!!! :evilbat: już nie będziesz miała idealnego psa!!! :evil_lol: :B-fly: Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 malawaszka napisał(a):aaahahahaah zaraziła się goopotą??? :lol: :lol: :lol: NO I DOBRZE CI TAK!!!! :evilbat: już nie będziesz miała idealnego psa!!! :evil_lol: :B-fly: Jakby Luniecie choc trochę madrosci przybyło z tego powodu to nie płakałabym za bardzo :drinking: :evilbat: :lol: :multi: :beerchug: Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 phi!! ZAPOMNIJ!! to se ne da :lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 malawaszka napisał(a):phi!! ZAPOMNIJ!! to se ne da :lol: Ja tam jestem naiwna i pełna wiary :evilbat: Quote
Pysia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 malawaszka napisał(a):phi!! ZAPOMNIJ!! to se ne da :lol: Ja tam jestem naiwna i pełna wiary :evilbat: Quote
Recommended Posts