sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ale extra :) jeszcze jedna sunia będzie :) brawo :) :popcorn: :laola: :calus: Hmmm może czas swoimi planami na lato się pochwalić 8) Quote
LAZY Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Ale extra :) jeszcze jedna sunia będzie :) brawo :) :popcorn: :laola: :calus: Hmmm może czas swoimi planami na lato się pochwalić 8) Chwal sie chwal! Quote
sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A więc jak wszystko pójdzie dobrze czyli zaloty się udadzą :) na lato zawita do mnie taki mały brzdąc Sorki że zjechałam z tematu :) Quote
Camara Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 sylwiaskalska napisał(a):A więc jak wszystko pójdzie dobrze czyli zaloty się udadzą :) na lato zawita do mnie taki mały brzdąc Sorki że zjechałam z tematu :) :o a cio to???? fajne bo brodate, mam słabość do bródek :lol: Pysia - gratulacje z odważnej decyzji - malutka jest śliczna :P Malawasiu - no wkurzasz z tym mizianiem :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 To jest Gryfon Brukselski :) czyli Gryfonik :) tutaj o rasie a właściwie Malawasiu czy ty przypadkiem nie masz za dobrze 8) :) mizia i mizia Quote
Camara Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 sylwiaskalska napisał(a):To jest Gryfon Brukselski :) czyli Gryfonik :) acha - Gryfonik :P śliczne... z bródką i na dodatek rude, same zalety :D Quote
sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Camara napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):To jest Gryfon Brukselski :) czyli Gryfonik :) acha - Gryfonik :P śliczne... z bródką i na dodatek rude, same zalety :D Dla informacji Gryfonik jest to jedna rasa ale są trzy odmiany, jest też odmiana " Gryfon Belgijski (szata szorstka w kolorze czarnym, czarnym-podpalanym) i BRABANCKI(Sierść krótka i gładka, umaszczenie rude, czarne, czarne-podpalane, nie ma bródki) Mam nadzie że Pysia mnie nie udusi ;) że zjechałam z jej tematu :) Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 będę miziać będę miziać :evilbat: :angel: Sylwia - gratuluję - aczemu padło na gryfonika???? Quote
sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 malawaszka napisał(a):będę miziać będę miziać :evilbat: :angel: Sylwia - gratuluję - a czemu padło na gryfonika???? Malawasiu bo to taki bokser w pigułce ten sam charakter taki mini bokser wogóle Pani z hodowli - tu nie podam nazwy bo powiedzą ze reklama 8) (moge na privet :)) jest tak bardzo miłą osobą i na wszystkie pytania mi odpowiedziała że tylko utwierdziła mnie w wyborze jeszcze bardziej :) i jestem jej bardzo wdzięczna za tak okazaną pomoc A wiesz - ja teraz chce malutkiego pieska i juz daaaaawno one mi się podobały :) no i na razie będe mieszkała w kawalerce i to w wynajmowanej z boksiem i moim TZ więc padło na małego pieska. Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 kapiszi 8) hahaha takiego małego gremlina będziesz miała :multi: Quote
sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 malawaszka napisał(a):kapiszi 8) hahaha takiego małego gremlina będziesz miała :multi: No dokadnie taki mały gremlin już sobie kombinuje jak go nazwe :) A właśnie Pysia a ty masz imie dla nowej córci ? :) Quote
anushka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pysia :o :o rewelacja :angel: a już szczególnie chodzi mi o kolor(mój poprzedni psiak był takiego koloru,podoby do cocker spaniela,oprócz uszu i ogona :wink: )fantastycznie wyglądał(nie będę skoromna :wink: )ciekawe jak Zmorka będzie z nią zabawy urządzać,ale znając jej cieplusi i milusi charakter stworzą fantastyczną parę dwóch dam 8) :lol: Sylwia czytałam na IX gr.spoko,przybędzie jeszcze jedna fanka gr.IX-podaj nazwę hodowli,to żadna reklama tylko przecież nazwa Twojego przyszłego przyjaciela :lol: TZ-ma się rozumieć facet :evilbat: ,boxiu-facet,gryfonik-???,będziesz jedną damą w tym całym stadku?? :wink: :angel: :angel: Pysia byłam wczoraj w Dąbrowie :lol: powiem więcej : będę jeszcze w piątek 8) Quote
sylwiaskalska Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ania-k napisał(a):Sylwia czytałam na IX gr.spoko,przybędzie jeszcze jedna fanka gr.IX-podaj nazwę hodowli,to żadna reklama tylko przecież nazwa Twojego przyszłego przyjaciela :lol: TZ-ma się rozumieć facet :evilbat: ,boxiu-facet,gryfonik-???,będziesz jedną damą w tym całym stadku?? :wink: :angel: :angel: Skoro to nie reklama to piesek z Hodowli Sua Sponte - oczywiście jak wyjdą zaloty :) Pani Ania to bardzo przemila osoba jestem pod wrażeniem i bardzo bardzo dziekuje jej za pomoc. Tz tak to mój facet. Dobrze że jemu ten piesek też się podoba ale powiedział że na dworzu bedzie chodził z Tekilą :lol: :lol: No wiesz jedyna w stadku ale głos ma decydujący hahahaha :lol: - dobrze że mój TZ tego nie słyszy :) Quote
Pysia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ania-k napisał(a):Pysia :o :o rewelacja :angel: a już szczególnie chodzi mi o kolor(mój poprzedni psiak był takiego koloru,podoby do cocker spaniela,oprócz uszu i ogona :wink: )fantastycznie wyglądał(nie będę skoromna :wink: )ciekawe jak Zmorka będzie z nią zabawy urządzać,ale znając jej cieplusi i milusi charakter stworzą fantastyczną parę dwóch dam 8) :lol: Sylwia czytałam na IX gr.spoko,przybędzie jeszcze jedna fanka gr.IX-podaj nazwę hodowli,to żadna reklama tylko przecież nazwa Twojego przyszłego przyjaciela :lol: TZ-ma się rozumieć facet :evilbat: ,boxiu-facet,gryfonik-???,będziesz jedną damą w tym całym stadku?? :wink: :angel: :angel: Pysia byłam wczoraj w Dąbrowie :lol: powiem więcej : będę jeszcze w piątek 8) Jak będziesz to daj znać. W znanej sprawie namiary dałsam ale chyba do konca roku przestój :( Uderzę jeszcze do innej firmy. Gryfoniki sa bardzo smieszne i nietuzinkowe:) Brawo!! To dobry wybór :) Malawaszka bedzie miziać i miziac:) A potem będzie miziać latem dzieci Zmoorki znowu a potem dzieci malutkiej cavisi...Hihihi :) Jeszcze zacznie od tego miziania ucikac na koniec świata :evilbat: Co do imienia domowego małej...hmmmm. Do głowy przyszła mi tylko Figa i Zolza...Bo jak Zmorka to i Zołza. Ale cavalierki są takie słodkie ze Zolza...hmmmm ;) Moze jakies pomysły ? :D Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pysia a jaką minę zrobił Ju na wieść o cavisi?? :lol: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pysia :angel: maleńka prześliczna Malawaszka :-? chiba ci pozazdraszczam :evil: Quote
Pysia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Zaraz wstawiam zdjęcia mamy i taty malutkiej :) Quote
Pysia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 To mamusia mojej przyszłej pociechy :) Domowo Sanka :) Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 jejjjjjj tatuś ma pysio jak mini rottek :angel: :angel: :fadein: Quote
LAZY Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dawaj, dawaj wiecej fotek tych cavalierików cudownych! :angel: P.S. A ja bede mamusia chrzestna gryfonika! Bo to ja ostatecznie przekonałam Sylwię na ta rase (tzm. przypomniałam jej o jej wielkiej miłosci do tych stworzonek :wink: ) Co do imienia to Zołza chyba raczej nie pasuje...hmm...chociaz z drugiej strony czy Seti to Zmorka? Mnie jakos nie przeraza... :wink: Quote
Pysia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 LAZY napisał(a):Dawaj, dawaj wiecej fotek tych cavalierików cudownych! :angel: P.S. A ja bede mamusia chrzestna gryfonika! Bo to ja ostatecznie przekonałam Sylwię na ta rase (tzm. przypomniałam jej o jej wielkiej miłosci do tych stworzonek :wink: ) Co do imienia to Zołza chyba raczej nie pasuje...hmm...chociaz z drugiej strony czy Seti to Zmorka? Mnie jakos nie przeraza... :wink: Bo widzisz... :oops: Nikt sie jakos mojego psa nie boi mimo ze duzy :evilbat: A jak zawołam " ZMORO- CHOĆ TUTAJ !!" to jednak ludzie wola obejsć :evilbat: :wink: Quote
Pysia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A to zdjęcia pieciodniowych maluszków :) Rosna jak na drozdzach ;) Ruby black&ten Wszystkie razem :) Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 o jezu jezy która to Twoja :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts