Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Mam kołatania serca i chwilowe napady lęku. Czuję jak mnie zaczyna dusić tarczyca. Zjadłam dzisiaj juz dwie duże czekolady a teraz jest mi niedobrze bo cukier nigdy nie służył mojemu brzuszkowi :shake: Od napięcia nerwowego potwornie bolą mnie ramiona i mięśnie.
Znam na te dolegliwości lekarstwo....:placz::placz::placz:

Posted

Witaj Pysiu :diabloti:
Ileż miałam nadrabiania:crazyeye:
Wizyta księdza - udana :evil_lol::evil_lol:
U nasz dwa lata temu też była niezła akcja - wchodzą ministranci [a bo my mamy taki komfort 15min przed księdzem ministranci "ostrzegają" :evil_lol:] a u nas w pokoju gościnnym bajzel bo spała u nas rodzinka, łóżko rozłozone, stół w innym pokoju. No to my złapaliśmy to wszystko, pościel, odkurzacz, stół i sprzątamy, a ministranci stali i się na to wszystko patrzyli [nie pomogli dranie:placz:] ale wizyte księdza przeżyliśmy.

Rok temu też było ciekawie - Figa miała cieczkę :cool3: a że nasz płot jest niekompletny to siedziała u nas pod drzwiami gromada psów i sie xiądz dostać do nas nie mógł :evil_lol:

A w tym roku sytuacja z cieczką sie nie powtórzyła bo na wiosnę krówcia straciła jajniki, ale za to pojechałam z kuzynką na zakupy i wizyta księdza mnie ominęła :sweetCyb:

Zdjęcia zajesmerfne :multi::multi::multi::multi::multi:

Co do papierosów - wspieramy Cię, zapomnisz o tym świństwie... :calus:

Posted

hahahaha Pysiu - organizm domaga się NIKOTYNY :diabloti: :diabloti:
ale nie pal ;) jeszcze kilka dni i ci przejdą te dolegliwości , podobno wracają po jakimś miesiącu na nowo :diabloti: ale nie wiem , najdłużej niepaliłam tydzień :)
i tak mnie "coś" wyprowadziło z równowagi że niewiem kiedy kupiłam paczke fajek , jak dopatrzyłam się co ja robie to już połowe fajki spaliłam :(

Posted

AlKil napisał(a):
Pysiu, ale z Ciebie TWARDZIELKA!!!

Sama jestem w szoku...:crazyeye:

:: FiGa :: napisał(a):
Witaj Pysiu :diabloti:
Ileż miałam nadrabiania:crazyeye:
Wizyta księdza - udana :evil_lol::evil_lol:
U nasz dwa lata temu też była niezła akcja - wchodzą ministranci [a bo my mamy taki komfort 15min przed księdzem ministranci "ostrzegają" :evil_lol:] a u nas w pokoju gościnnym bajzel bo spała u nas rodzinka, łóżko rozłozone, stół w innym pokoju. No to my złapaliśmy to wszystko, pościel, odkurzacz, stół i sprzątamy, a ministranci stali i się na to wszystko patrzyli [nie pomogli dranie:placz:] ale wizyte księdza przeżyliśmy.

Rok temu też było ciekawie - Figa miała cieczkę :cool3: a że nasz płot jest niekompletny to siedziała u nas pod drzwiami gromada psów i sie xiądz dostać do nas nie mógł :evil_lol:

A w tym roku sytuacja z cieczką sie nie powtórzyła bo na wiosnę krówcia straciła jajniki, ale za to pojechałam z kuzynką na zakupy i wizyta księdza mnie ominęła :sweetCyb:

Zdjęcia zajesmerfne :multi::multi::multi::multi::multi:

Co do papierosów - wspieramy Cię, zapomnisz o tym świństwie... :calus:

Witaj Sylwuś :)
To dlaczego u nas ministranci nie ostrzegają? Ja chcę aby ostrzegali :mad: Muszę iść na zebranie parafian :diabloti:
A co do fajek to zaraz umrę ....

Vectra napisał(a):
hahahaha Pysiu - organizm domaga się NIKOTYNY :diabloti: :diabloti:
ale nie pal ;) jeszcze kilka dni i ci przejdą te dolegliwości , podobno wracają po jakimś miesiącu na nowo :diabloti: ale nie wiem , najdłużej niepaliłam tydzień :)
i tak mnie "coś" wyprowadziło z równowagi że niewiem kiedy kupiłam paczke fajek , jak dopatrzyłam się co ja robie to już połowe fajki spaliłam :(

Ja jakbym nie mieszkała na wsi to już bym miała cały wagon fajek :diabloti:

Posted

Katerinas napisał(a):
uuu... widzę, że niezła balanga była ;) :lol:

I to jeszcze jaka :diabloti: Wystrzałowa ze petardy do dachu waliły jak gromy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szelma z tatusiem :loveu:

Tatuś zgubił dokument...

Pomogę mu szukać ;)

Niech mnie chociaz pomizia

Złapał zainteresowanie :multi:

Kto na kim

Soczyste całusy z języczkiem :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:ile fotków

Nie pal Pysiu nie pal:multi:

Mam więcej ale szkoda wstawiać dzisiaj ....
Jeszcze jedna dla Ciebie Alu :)
Mój syn :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pyysiaa jestem jusz :diabloti: i wypaliłam chyba całą paczk fajek dziś błeeeee :mdleje: :evil_lol:

hahaha, Weszka Nigdy Nie Złośliwa :evil_lol:

PIKA napisał(a):
Tyyyy???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Przeciez Ty jesteś nieskazitelna :diabloti:

malawaszka napisał(a):
hihihih Hania w białej bluzeczce z dwoma paczkami papierosów :evil_lol:

nie mogę skomentować, bo padłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
hahaha, Weszka Nigdy Nie Złośliwa :evil_lol:

nie mogę skomentować, bo padłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przekonaj się jakie mam dogociólki :placz:
Znalazłam jeszcze jednego tatusia ;)
A a a kotki dwa :diabloti:

Karol idzie na randke :evil_lol:

Ale najpierw wygląd ocenia Zmorka :evil_lol:

Przygląda się uważnie :diabloti:

Jak myślicie jaka ocena?

Zmęczona zastanawianiem się ;)

Jak się nie podoba to zmieniam ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Ja jakbym nie mieszkała na wsi to już bym miała cały wagon fajek :diabloti:

a ja to niby gdzie mieszkam :razz: NA WSI :diabloti: nawet w nazwie wsi jest to podkreślone że WIEŚ :diabloti: i fajki mam :eviltong: :eviltong: :eviltong:

dobrz , byłam , POPODZIWIAŁAM i ide dalej :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Mam kołatania serca i chwilowe napady lęku. Czuję jak mnie zaczyna dusić tarczyca. Zjadłam dzisiaj juz dwie duże czekolady a teraz jest mi niedobrze bo cukier nigdy nie służył mojemu brzuszkowi :shake: Od napięcia nerwowego potwornie bolą mnie ramiona i mięśnie.

Bosze :-o Ja chyba nigdy nie rzuce :shake: Pysiu, podziwiam Cie :razz:

Faflutek kochany :loveu:

Pysia napisał(a):
Karol idzie na randke :evil_lol:

:D To ja sie juz nie dziwie, ze Karol siedzial w sylwka w domu ;) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Mój syn :diabloti:

rozumiem, że Karol już gotowy na randke ze mną uczesany ogoony wyprasowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

A tobie co kochana?

To teraz tak się chodzi na randki??? Kurcze to ja nie wiedziałam. Człowiek jakiś zacofany jest czy co:cool3:

Ah ta ich miłość. Aż miło popatrzeć.

Posted

Witaj dzielna wnusiu :multi:

A kup sobie jakąs Nicorette, albo te plastry z nikotyną :razz:

HankaRupczewska napisał(a):
Noooo ! ZAWSZE mam białą bluzeczkę :evil_lol:

przy paierosach to ona biala nie była :evil_lol:

Posted

Witajcie dziewczynki :multi:
Na dworze deszcz koszmarny ale i tak wyszłyśmy na szaleństwa :p Zmokłam jak kura a Zmoroszelmom w to graj :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a ja to niby gdzie mieszkam :razz: NA WSI :diabloti: nawet w nazwie wsi jest to podkreślone że WIEŚ :diabloti: i fajki mam :eviltong:

dobrz , byłam , POPODZIWIAŁAM i ide dalej :evil_lol:

Ja mam tu mase sklepów i to nawet blisko ale wiem że w zadnym nie ma fajek które lubię....A śmierdziuchów nie kupię :diabloti:

paula_z napisał(a):
Bosze :-o Ja chyba nigdy nie rzuce :shake: Pysiu, podziwiam Cie :razz:

Faflutek kochany :loveu:

:D To ja sie juz nie dziwie, ze Karol siedzial w sylwka w domu ;) :evil_lol:

Podziwiać będziesz jak wytrzymam a jak na razie to mam takiego smaka że zaraz umrę :placz:Szelma jest okropnie przytulacka :loveu:
A Karol tą maską chciał mnie wystraszyć :evil_lol:

dbsst napisał(a):
rozumiem, że Karol już gotowy na randke ze mną uczesany ogoony wyprasowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Właśnie pojechał do Dąbrowy zarywać laski :diabloti:

Agga napisał(a):
A tobie co kochana?

To teraz tak się chodzi na randki??? Kurcze to ja nie wiedziałam. Człowiek jakiś zacofany jest czy co:cool3:

Ah ta ich miłość. Aż miło popatrzeć.

Teraz liczy się pomysł :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj dzielna wnusiu :multi:

A kup sobie jakąs Nicorette, albo te plastry z nikotyną :razz:

przy paierosach to ona biala nie była :evil_lol:

Witaj Babciu ...wredna :diabloti:
Jak nie rzucę bez wspomagaczy to nie rzucę wcale !!
A co do bluzeczek to sama noszę często białe i związku nie widzę :eviltong:
Tata zajrzał wczoraj do budki Ptysia i Balbinki bo odkąd zaczęły w niej przebywać to minęło ponad 3 tygodnie. A ptaszki jakoś przestały ciągle siedzieć i obydwa latają po klatce tylko czasem wchodząc do budki. Zauważył jedno jajko ale chyba nic z niego nie będzie bo sporo czasu minęło. Zobaczymy co dalej będzie.

Posted

Pysia napisał(a):

Właśnie pojechał do Dąbrowy zarywać laski :diabloti:

ale ja mieszkam w Warszawie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ale ja mieszkam w Warszawie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Powiedział abym Ci przekazała że masz mu wybaczyć ale jest młody i zapędów nekrofila nie ma za grosz:diabloti:

Posted

LAZY napisał(a):
Widzę, że szykujecie sie na jakis atak nuklearny czy coś...:diabloti:

Po odpowiedzi którą napisałam debe trzeba się nawet z tym liczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: