Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahahahaha na te NADWYŻKI to mam akurat taką maleńką świnke-skarbonke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pysiu to kup sobie lizaka za te nadwyżki , może ci wystarczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nareszcie załapałaś :evil_lol: Ciężko było :diabloti: Rozumiem ;) Pobyt z Ancykrystem wypala zmysły :diabloti::evil_lol:

paula_z napisał(a):
Czesc powazna ciociu Pysiu :evil_lol:

Jestem poważna :p A co? :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Nareszcie załapałaś :evil_lol: Ciężko było :diabloti: Rozumiem ;) Pobyt z Ancykrystem wypala zmysły :diabloti::evil_lol:

tak Pysiu tak , wszystko bedzie dobrze nie martw się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
oddychaj spokojnie , policz do 10
mój ancychryst lula :loveu:

wiecie jak poskładamy te nasze nADWYŻKI to na najtańsze piwo może się uskłada :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahahahahah , kurde już mnie flaki bolą ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nie chce się budzić z tego snu jest TAK PIĘKNIE :evil_lol: :evil_lol: NADWYŻKOWO :evil_lol:

Ja nadwyżki wydzieliny ocznej właśnie ścieram z twarzy bo mi kapie po policzkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bA przepona to chyba wymaga kolejnych dawek ćwiczeń bo coś cieniutko z kondycją :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
tak Pysiu tak , wszystko bedzie dobrze nie martw się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
oddychaj spokojnie , policz do 10
mój ancychryst lula :loveu:

wiecie jak poskładamy te nasze nADWYŻKI to na najtańsze piwo może się uskłada :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja zupełnie niczym się nie martwię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A liczyć do 10 nie umiem :diabloti: Potrafię tylko: 100, 200, 300, 400 itd :evil_lol:
To cicho być jak lula bo obudzisz piekło :evil_lol:
Kurcze no to trzeba ściepe zrobić w najbliższym czasie ;) Wyskrobać NADWYŻKI to może i uda się jakąś mini imprezke zrobić na cześć NADWYŻEK :diabloti::evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: Wariatki :megagrin:

Chyba Ci sie wypsnelo niechcacy ;) :evil_lol:

My wariatki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bożesz Ty mój - niech Pan Bóg broni :shake::roll: My tu dywaguujemy o poważnych sprawach :razz:O NADWYżKACH które chce z nas ściagnąć Ewa :cool1:
Buahahahahahahahahahahahahaha
Idę sobie bo juz mnie wszytsko śmieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
już widze miny w sklepie jak będziemy płacić NADWYŻKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaaaaaaa :evil_lol: Idziemy do banku po kredyt a na umowie piszemy ze opłaty z NADWYŻEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
:grin: Ja tez ide :bye: Dobranoc nadwyzki :evil_lol:

Papatki :loveu:
Buahahahahahahahahahahaha
Zaraz TZ zadzwoni na pogotowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Bzdura :cool1: Ja raz na pół roku przysiadam i wracam do wspomnień ;) W grudniu to było jakieś 5 godzin non stop :p

No wybacz... ale nie mam 5 godzin dziennie wolnych :roll:
Nie, to nie :shake:
:eviltong:

Posted

Witajcie dziewczynki :multi:

Iza i Avanti napisał(a):
To i ja się dorzucę z moimi NADWYŻKAMI :evil_lol:

Cześć Pysioluby!

Myślę że i Weszka, i Ala i reszta też z chęcią odda Ewci NADWYżKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Katerinas napisał(a):
No wybacz... ale nie mam 5 godzin dziennie wolnych :roll:
Nie, to nie :shake:
:eviltong:

Żałuj :eviltong: Po 10 stron dziennie i jesteś w domu ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:Kto chce moje NADWYŻKI:razz:

Ewcia robi ogólnokrajową zbiórkę NADWYżEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kilka fotek ;)
Obrabianie Szelmy ;)

Lez spokojnie :mad:

Bo jak nie...

To sponiewieram :diabloti:

Nie dam się Zmoro :shake:

Nieco pobrudziłam futerko Szelmie :evil_lol:

Fajnie było?

Posted

tygra napisał(a):
dzień dobry :)

Dzień Dobry :p
Przypomnienie sylwestrowej nocy ;)
Tyż przed 24 :p

Sylwestrowy gang TZta :evil_lol:

Łuny na niebie

Kwiaty przestrzeni kosmicznej ;)

Światełka w rytmie tanga :evil_lol:

Jeszcze jedno udało mi się badziewiem złapać ;)

Szampan za płotem ;)

Uffffffffffffffffffffffff!! Nareszcie powstawiałam staroroczne fotki :)

Posted

tygra napisał(a):
o dwa rozpędzone misie :)

One tu hamują :evil_lol: Rozpędzone aparat mój nie łapie :p
A to już 2007 rok :)

W zabawie

Jak zwykle sznureczkiem :evil_lol:

Przeciąganki

Do utraty tchu ;)

Posted

Boziu jakie Biedy te niufki na allegro - mam nadzieję że szybciutko domek znajdą - gdybym miała tylko jedną sunie to może bym przeforsowałą ale z dwoma w 50 metrach to o 3 psie nie ma mowy :(