Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahahaha na te NADWYŻKI to mam akurat taką maleńką świnke-skarbonke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu to kup sobie lizaka za te nadwyżki , może ci wystarczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nareszcie załapałaś :evil_lol: Ciężko było :diabloti: Rozumiem ;) Pobyt z Ancykrystem wypala zmysły :diabloti::evil_lol: paula_z napisał(a):Czesc powazna ciociu Pysiu :evil_lol: Jestem poważna :p A co? :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bhahahahha Vectra a moje nadwyżki chcesz???? :roflt: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a):Nareszcie załapałaś :evil_lol: Ciężko było :diabloti: Rozumiem ;) Pobyt z Ancykrystem wypala zmysły :diabloti::evil_lol: tak Pysiu tak , wszystko bedzie dobrze nie martw się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oddychaj spokojnie , policz do 10 mój ancychryst lula :loveu: wiecie jak poskładamy te nasze nADWYŻKI to na najtańsze piwo może się uskłada :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vectra napisał(a):hahahahahahahah , kurde już mnie flaki bolą ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie chce się budzić z tego snu jest TAK PIĘKNIE :evil_lol: :evil_lol: NADWYŻKOWO :evil_lol: Ja nadwyżki wydzieliny ocznej właśnie ścieram z twarzy bo mi kapie po policzkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bA przepona to chyba wymaga kolejnych dawek ćwiczeń bo coś cieniutko z kondycją :diabloti: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vectra napisał(a):tak Pysiu tak , wszystko bedzie dobrze nie martw się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oddychaj spokojnie , policz do 10 mój ancychryst lula :loveu: wiecie jak poskładamy te nasze nADWYŻKI to na najtańsze piwo może się uskłada :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja zupełnie niczym się nie martwię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A liczyć do 10 nie umiem :diabloti: Potrafię tylko: 100, 200, 300, 400 itd :evil_lol: To cicho być jak lula bo obudzisz piekło :evil_lol: Kurcze no to trzeba ściepe zrobić w najbliższym czasie ;) Wyskrobać NADWYŻKI to może i uda się jakąś mini imprezke zrobić na cześć NADWYŻEK :diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Wariatki :megagrin: Pysia napisał(a):Jestem poważna :p A co? :diabloti: Chyba Ci sie wypsnelo niechcacy ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 już widze miny w sklepie jak będziemy płacić NADWYŻKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 paula_z napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Wariatki :megagrin: Chyba Ci sie wypsnelo niechcacy ;) :evil_lol: My wariatki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bożesz Ty mój - niech Pan Bóg broni :shake::roll: My tu dywaguujemy o poważnych sprawach :razz:O NADWYżKACH które chce z nas ściagnąć Ewa :cool1: Buahahahahahahahahahahahahaha Idę sobie bo juz mnie wszytsko śmieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :grin: Ja tez ide :bye: Dobranoc nadwyzki :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vectra napisał(a):już widze miny w sklepie jak będziemy płacić NADWYŻKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaaaaaa :evil_lol: Idziemy do banku po kredyt a na umowie piszemy ze opłaty z NADWYŻEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Ja tez ide :bye: Dobranoc nadwyzki :evil_lol: Papatki :loveu: Buahahahahahahahahahahaha Zaraz TZ zadzwoni na pogotowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):już widze miny w sklepie jak będziemy płacić NADWYŻKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To i ja się dorzucę z moimi NADWYŻKAMI :evil_lol: Cześć Pysioluby! Quote
Katerinas Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Bzdura :cool1: Ja raz na pół roku przysiadam i wracam do wspomnień ;) W grudniu to było jakieś 5 godzin non stop :p No wybacz... ale nie mam 5 godzin dziennie wolnych :roll: Nie, to nie :shake: :eviltong: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witajcie dziewczynki :multi: Iza i Avanti napisał(a):To i ja się dorzucę z moimi NADWYŻKAMI :evil_lol: Cześć Pysioluby! Myślę że i Weszka, i Ala i reszta też z chęcią odda Ewci NADWYżKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Katerinas napisał(a):No wybacz... ale nie mam 5 godzin dziennie wolnych :roll: Nie, to nie :shake: :eviltong: Żałuj :eviltong: Po 10 stron dziennie i jesteś w domu ;) Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :multi::multi::multi:Kto chce moje NADWYŻKI:razz: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Kto chce moje NADWYŻKI:razz: Ewcia robi ogólnokrajową zbiórkę NADWYżEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kilka fotek ;) Obrabianie Szelmy ;) Lez spokojnie :mad: Bo jak nie... To sponiewieram :diabloti: Nie dam się Zmoro :shake: Nieco pobrudziłam futerko Szelmie :evil_lol: Fajnie było? Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tygra napisał(a):dzień dobry :) Dzień Dobry :p Przypomnienie sylwestrowej nocy ;) Tyż przed 24 :p Sylwestrowy gang TZta :evil_lol: Łuny na niebie Kwiaty przestrzeni kosmicznej ;) Światełka w rytmie tanga :evil_lol: Jeszcze jedno udało mi się badziewiem złapać ;) Szampan za płotem ;) Uffffffffffffffffffffffff!! Nareszcie powstawiałam staroroczne fotki :) Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tygra napisał(a):o dwa rozpędzone misie :) One tu hamują :evil_lol: Rozpędzone aparat mój nie łapie :p A to już 2007 rok :) W zabawie Jak zwykle sznureczkiem :evil_lol: Przeciąganki Do utraty tchu ;) Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Może ktoś prrzygarnie? :-( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=156628981 Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Boziu jakie Biedy te niufki na allegro - mam nadzieję że szybciutko domek znajdą - gdybym miała tylko jedną sunie to może bym przeforsowałą ale z dwoma w 50 metrach to o 3 psie nie ma mowy :( Quote
Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witam Pysiu ;) Niufy rozesłałam po znajomych, może znajdzie się jakiś fajny domek ;) A te dwie szarpaczki proszę ukochać ode mnie ;) Quote
Recommended Posts