Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jestem damą a nie paniusią ! Uspokój się Zmorko Nie daruję Ci tej paniusi Zagryze :diabloti: Obrobie Sponiewieram Masz dość? To odszczekaj tą paniusie Nie chcesz? To masz ! I jeszcze raz! No dobra - jesteś damą ;) Ok? Teraz ok ;) Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ostatni dzień roku 2006 Wyglądam na Nowy Rok Może się w resztach śniegu zakopał? Staroroczne niebo :) Wiosna czy Sylwester? A może jesień? Pół psa :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jestem blada (inaczej), dumna i futrzasta ;) Cześć Pysiu! Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A może to koniec marca? Albo początek kwietnia? Albo koniec kwietnia :crazyeye: Bez komentarza... Przedwieczorne niebo sylwestrowe :) Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Iza i Avanti napisał(a): Jestem blada (inaczej), dumna i futrzasta ;) Cześć Pysiu! Ona jest w ogóle psem inaczej :evil_lol: Witaj Izuniu :) Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Szelma babochłop :) Zmorka trójnoga ;) Szelmusia kolejny raz jako strażnik teksasu :evil_lol: Nasze zimowe sttokrotki :crazyeye: A to ściezka Zmoroszelm wydeptana pomiędzy tujami a choinkami.... Coś się czemuś pomyliło :cool1: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Na koniec rozbawione Zmoroszelmy ;) Szalejemy? Jasne :multi: Poczekaj najpierw Cię poiskam I tutaj też Teraz ja jestem górą ;) Myślisz Zmora że tylko Ty potrafisz skakać? No ruchy kobieto A Ty co się gapisz? Szelma teraz ja :diabloti: Lezeć Szelma Animisięśni :shake: Nie poddam się tak łatwo :eviltong: Jestem przecież większa :diabloti: No i co z tego? A ja sprytniejsza ;) I przez to szybsza :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a):No to na co czekasz? Taki zabytkowy sznurek TRZEBA znaleźć :evil_lol: Kochana :lol: Musiałabym przekopać 1300 m2 ogrodu :crazyeye: :lol: Pysia napisał(a):Zmorka tak siedzi jak obmyśla PLAN :mad: hehe... plan pt: "co by tu zbroić" :evil_lol: Pysia napisał(a):Och kochana Ty nie czytałaś o kursie jazdy Masz spore zaległości ooo.... poproszę lineczkę lub stroneczkę :p Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Katerinas napisał(a):Kochana :lol: Musiałabym przekopać 1300 m2 ogrodu :crazyeye: :lol: hehe... plan pt: "co by tu zbroić" :evil_lol: ooo.... poproszę lineczkę lub stroneczkę :p O, kochana. To tak ni ma! Trza wszystko poczytać ;) Na łatwiznę chcesz iść??? :cool3: Quote
Katerinas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Iza i Avanti napisał(a):O, kochana. To tak ni ma! Trza wszystko poczytać ;) Na łatwiznę chcesz iść??? :cool3: boszz... kochaniutka :crazyeye: musiałbym miesięczny urlop chyba wziąć :lol: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a): Tak wygląda KAŻDY centymetr trawnika....:placz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Nadal masz orzechy??? Pysia, dbsst, Maga....:roflt: nie mogę was czytać :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Katerinas napisał(a):boszz... kochaniutka :crazyeye: musiałbym miesięczny urlop chyba wziąć :lol: Ja wzięłam celem przepchania się przez Galerię Pysi ;) Nockami czytałam, płakałam i śmiałam ;) Aż TZ mnie straszył :mad: Quote
Katerinas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Ja wzięłam celem przepchania się przez Galerię Pysi ;) uuu... kochana :-o masz dobrego pracodawcę :razz: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysiu ,a Ty gdzie ?? wziełaś dodatkowy etat by mnie wspomóc finansowo ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Katerinas napisał(a):1.Kochana Musiałabym przekopać 1300 m2 ogrodu :crazyeye: 2.hehe... plan pt: "co by tu zbroić" 3.ooo.... poproszę lineczkę lub stroneczkę 1. Przy okazji spulchnisz ziemie :diabloti: 2. Dokładnie :mad: 3. Nie ma lekko kochana :shake: Czytaj po 10 stron codziennie od początku :eviltong: Iza i Avanti napisał(a):O, kochana. To tak ni ma! Trza wszystko poczytać Na łatwiznę chcesz iść??? Nie zaprzeczę z grzeczności ;) Katerinas napisał(a):boszz... kochaniutka :crazyeye: musiałbym miesięczny urlop chyba wziąć Bzdura :cool1: Ja raz na pół roku przysiadam i wracam do wspomnień ;) W grudniu to było jakieś 5 godzin non stop :p olcha napisał(a)::crazyeye: 1. Nadal masz orzechy??? 2.Pysia, dbsst, Maga....:roflt: nie mogę was czytać :shake: 1. Nadal :cool3: Wiszą na tym drzewie i spadają partiami :placz: 2. To my piszemy po chińsku ze nie mozesz :crazyeye: Iza i Avanti napisał(a):Ja wzięłam celem przepchania się przez Galerię Pysi ;) Nockami czytałam, płakałam i śmiałam Aż TZ mnie straszył :mad: Dzielna dziewczynka :klacz: A TZtowi powiedz że będzie miał ze mną do czynienia ;) Katerinas napisał(a):uuu... kochana :-o masz dobrego pracodawcę :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Ha ;) :klacz: Vectra napisał(a):Pysiu ,a Ty gdzie ?? wziełaś dodatkowy etat by mnie wspomóc finansowo ? :evil_lol: A ja czasem muszę zarobić na to czarne tałatajstwo co mi brudzi podłoge, skopuje trawniki, obsikuje drzewka i krzewy i wyciąga mi z kieszebi szmal :cool1: Nadwyzkę wyśle Tobie :evil_lol: Mui=siałam wykasować emoty .... Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no to ci podam nr konta :evil_lol: akurat obecnie brakuje mi na nowy aparat :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vectra napisał(a):no to ci podam nr konta :evil_lol: akurat obecnie brakuje mi na nowy aparat :evil_lol: Ja mówiłam o nadwyżkach :evil_lol: A Ty zapomniałaś że ja latem kupiłam dom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I Ty chcesz abym ja miała nadwyżki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vectra napisał(a):obiecałaś :obrazic: Nadwyżki :evil_lol: Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 aa, taa... NADWYŻKI to i ja mogę ci obiecać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NADWYŻKI. Buhhahahhaha Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 buhahahahahaha na te NADWYŻKI to mam akurat taką maleńką świnke-skarbonke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu to kup sobie lizaka za te nadwyżki , może ci wystarczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maga100 napisał(a):aa, taa... NADWYŻKI to i ja mogę ci obiecać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NADWYŻKI. Buhhahahhaha I Ewcia obudziła się skoro świt mając wciąż przed oczami piękny sen.... Buahahahahahahahahahahahahahaha Normalnie dostałam ataku śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znowu muszę myć monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hahahahahahahah , kurde już mnie flaki bolą ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie chce się budzić z tego snu jest TAK PIĘKNIE :evil_lol: :evil_lol: NADWYŻKOWO :evil_lol: Quote
Recommended Posts