Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pysiu- ty cholero. WCALE Ci NIE współczuję :diabloti: :diabloti: :diabloti: Za przedstawienie mi kocich perspektyw masz : :diabloti: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='tygra']Pysiu nie łap doła.... jutro będzie lepiej. Daj Zmoroszelmom głowę do umycia i wklej fotki a potem się pośmiejemy razem :) Fotki mam tylko że....Kot mi wrzeszczy na dodatek bo Karola nie ma w domu :mad: [quote name='HankaRupczewska']Pysiu- ty cholero. WCALE Ci NIE współczuję :diabloti: :diabloti: :diabloti: Za przedstawienie mi kocich perspektyw masz : :diabloti: Śliczny :loveu: A jak pięknie pachnie :loveu: Moje nozdrza się rozszerzają chłonąc ten zapach pełen teksańskiego słońca :loveu:Źrenice lekko mi się powiększają a usta same układają się jakby do pocałunku.... Ech.... A to co napisałam o kocie to prawda szczera :diabloti: I mogę tak opowiadać bez konca :diabloti: Kocur mojej teściowej - Zuzek- srał na obrus w jadalni i skrzętnie to ukrywał zakopując :evil_lol: Magda - moich rodziców kotka znowu była juz totalnie chora psychicznie. Jej ataki szału słynne są nawet w dąbrowskim pogotowiu bo zaatakowała pewną lekarke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Boże ! Ja Cie zabije ! SRAŁ NA OBRUS ????? Naprawdę ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Boże ! Ja Cie zabije ! SRAŁ NA OBRUS ????? Naprawdę ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Serio :p Wyobraź sobie Haniu :) Eleganckie przyjęcie z udziałem wpływowych gości. Stół w jadalni pięknie przystrojony i bogato zastawiony w smakołyki :) Bukiet kwiatów na środku a przy każdej zastawie - serwety. Przychodzą goście. Gospodyni zaprasza do stołu i....No właśnie i :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tam pod jedną z serwetek qpa :diabloti: Każdemu kto ma kota chyba nie muszę mówić jaki piękny zapach roznosił się w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Pysia']Dzisiaj piątek :-( Weszki nie ma :-( Nikt mnie nie kocha :-( TZ ciągle coś psuje w domu :-( Ja nie jestem w ciąży :-( Nie mam wielkiej lufy :-( I chce mi się palić :-( buhahhahaha, Pysiu :lol: :lol: :lol: :lol: nie mam zrozumienia :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kilka fotek z ostatniego dnia roku 2006 :) Tak szybko reaguje mój aparat :evil_lol: Zmorka dobiega Szalone gonitwy Zmorka w locie No cóż... Znęcanie się nad upadłym psem :diabloti: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Maga100']buhahhahaha, Pysiu :lol: :lol: :lol: :lol: nie mam zrozumienia :evil_lol: Nie liczyłam na Twoje zrozumienie :obrazic: A opowiadałam Wam kiedyś jak to Tommy postanowił się uprać w pralce? Nie? To żałujcie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :multi::multi::multi:dojrzałam trakt wjazdowy;) Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:dojrzałam trakt wjazdowy;) A ja krzywy krawężnik.... Moje dziewczyny szukają Nowego Roczku Węsza wszędzie Może Nowy Roczek schował się tam? A może tam? Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pyysiaa jestem jusz :diabloti: i wypaliłam chyba całą paczk fajek dziś błeeeee :mdleje: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pysia napisał(a):Śliczny :loveu: A jak pięknie pachnie :loveu: Moje nozdrza się rozszerzają chłonąc ten zapach pełen teksańskiego słońca :loveu:Źrenice lekko mi się powiększają a usta same układają się jakby do pocałunku.... Ech.... :grin: Musze zapalic...:evil_lol: Quote
LAZY Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Staroroczne Zmoro-Szelmy cudne! Trzymaj się Pysiu! Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wnusiu a babcia też pali :evil_lol: kaszle, ale nie rzuca :evil_lol: A jak tam Moje nowe wnuski są już czy nie ma? :razz: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pysiu no cóż krawężnik jest odrobinę zboczony z kursu:evil_lol:...bo tam jest gałąź krzaczka:p Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka']Pyysiaa jestem jusz :diabloti: i wypaliłam chyba całą paczk fajek dziś błeeeee :mdleje: :evil_lol: Wredna baba :mad: [quote name='paula_z']:grin: Musze zapalic...:evil_lol: Druga wredna baba :mad: [quote name='LAZY']Staroroczne Zmoro-Szelmy cudne! Trzymaj się Pysiu! O!! Ty jesteś kochana :loveu: [quote name='PIKA']Wnusiu a babcia też pali :evil_lol: kaszle, ale nie rzuca :evil_lol: A jak tam Moje nowe wnuski są już czy nie ma? :razz: Wredna Babcia tym razem :mad: Nie ma chyba :) Nie wiem dokładnie bo tata w domu więc mam kłopot z głowy a dzisiaj tam jeszcze nie dzwoniłam ;) [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu no cóż krawężnik jest odrobinę zboczony z kursu:evil_lol:...bo tam jest gałąź krzaczka:p Dobrze że zboczony jest tylko krawężnik :diabloti: Ciekawe jak zostanie położona kostka brukowa :evil_lol: Zmoroszelmy wyszalały się i padły :) Była chwila grozy jak Zmorka zwiewała a Szelma zmieniła jej kurs łapą i Zmoreczka całym pędem 50 kg. wpadła bokiem na filar ...Był pisk i upadek:cool1: A mnie serce stanęło :roll: Mojej koleżanki pies jest po takim czymś kaleką :placz: Na szczęście Zmorka zaraz wstała, otrzepała się, zrobiła uśmiech i pobiegła dalej a ja omalże z wrażenia nie :mdleje:. One tak na zmiane:mad: Albo Szelma na coś wpada i ja umieram albo Zmorka:angryy: W sumie Szelmie częściej bo ona ciut mniej sprytna bo cięższa. Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sylwestrowy wieczór :) Nieco zabaw Trochę " patyczkowania" Obgryzania Zbieracz psich qpek :) Zbieracz psich qpek sylwestrowo :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sylwestrowa choinka Zobaczysz że przegryzę :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wąz świetlny ( to on był zamontowany w salonie u poprzednich właścicieli :evil_lol:) Skamielina z Jury :) Sylwestrowe pąki róż... Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sylwestrowe Zmoroszelmy też się bawią :) Aż uszy podskakują :) Tutaj było jeszcze ciut jasno Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wieczór przedsylwestrowy cd Nastrajanie się do zabawy To diesle i potrzeba czasu ;) 300KM ale przełożenia jak w ciagniku ;) Już się silnik rozgrzał :) Przynajmniej u Zmorki ;) Szelma też już gotowa :) Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Pysia'] Pięknota :loveu: :loveu: :loveu: Pysiu , jak tam Dzień Bez Papierosa ???? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Pięknota :loveu: :loveu: :loveu: Pysiu , jak tam Dzień Bez Papierosa ???? :evil_lol: Następna wredna baba :mad: Chociaz połowe winy Ci daruję bo pochwaliłaś Szelmusie :loveu: Chociaz z drugiej strony ona pewnie Ci się spodobała ze względu na uszy...:diabloti::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pysiu, znam te bóle :roll: Bardzo dobrze . Paliłam kiedyś namiętnie. Bywało, że i 2 paczki dziennie :smokin: Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Paliłam kiedyś namiętnie. Bywało, że i 2 paczki dziennie :smokin: Tyyyy???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeciez Ty jesteś nieskazitelna :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 PIKA napisał(a):Tyyyy???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeciez Ty jesteś nieskazitelna :diabloti: Noooo ! ZAWSZE mam białą bluzeczkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts