Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']Pysiu nie łap doła.... jutro będzie lepiej. Daj Zmoroszelmom głowę do umycia i wklej fotki a potem się pośmiejemy razem :)
Fotki mam tylko że....Kot mi wrzeszczy na dodatek bo Karola nie ma w domu :mad:

[quote name='HankaRupczewska']

Pysiu- ty cholero. WCALE Ci NIE współczuję :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Za przedstawienie mi kocich perspektyw masz : :diabloti:

Śliczny :loveu: A jak pięknie pachnie :loveu: Moje nozdrza się rozszerzają chłonąc ten zapach pełen teksańskiego słońca :loveu:Źrenice lekko mi się powiększają a usta same układają się jakby do pocałunku....
Ech....
A to co napisałam o kocie to prawda szczera :diabloti: I mogę tak opowiadać bez konca :diabloti:
Kocur mojej teściowej - Zuzek- srał na obrus w jadalni i skrzętnie to ukrywał zakopując :evil_lol:
Magda - moich rodziców kotka znowu była juz totalnie chora psychicznie. Jej ataki szału słynne są nawet w dąbrowskim pogotowiu bo zaatakowała pewną lekarke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Boże ! Ja Cie zabije !
SRAŁ NA OBRUS ?????
Naprawdę ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Serio :p
Wyobraź sobie Haniu :)
Eleganckie przyjęcie z udziałem wpływowych gości. Stół w jadalni pięknie przystrojony i bogato zastawiony w smakołyki :) Bukiet kwiatów na środku a przy każdej zastawie - serwety.
Przychodzą goście. Gospodyni zaprasza do stołu i....No właśnie i :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tam pod jedną z serwetek qpa :diabloti: Każdemu kto ma kota chyba nie muszę mówić jaki piękny zapach roznosił się w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Dzisiaj piątek :-( Weszki nie ma :-( Nikt mnie nie kocha :-( TZ ciągle coś psuje w domu :-( Ja nie jestem w ciąży :-( Nie mam wielkiej lufy :-( I chce mi się palić :-(

buhahhahaha, Pysiu :lol: :lol: :lol: :lol:
nie mam zrozumienia :evil_lol:

Posted

Kilka fotek z ostatniego dnia roku 2006 :)
Tak szybko reaguje mój aparat :evil_lol:

Zmorka dobiega

Szalone gonitwy

Zmorka w locie

No cóż...

Znęcanie się nad upadłym psem :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']buhahhahaha, Pysiu :lol: :lol: :lol: :lol:
nie mam zrozumienia :evil_lol:
Nie liczyłam na Twoje zrozumienie :obrazic:
A opowiadałam Wam kiedyś jak to Tommy postanowił się uprać w pralce? Nie? To żałujcie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:dojrzałam trakt wjazdowy;)

A ja krzywy krawężnik....
Moje dziewczyny szukają Nowego Roczku

Węsza wszędzie

Może Nowy Roczek schował się tam?

A może tam?

Posted

Pysia napisał(a):
Śliczny :loveu: A jak pięknie pachnie :loveu: Moje nozdrza się rozszerzają chłonąc ten zapach pełen teksańskiego słońca :loveu:Źrenice lekko mi się powiększają a usta same układają się jakby do pocałunku....
Ech....

:grin: Musze zapalic...:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pyysiaa jestem jusz :diabloti: i wypaliłam chyba całą paczk fajek dziś błeeeee :mdleje: :evil_lol:
Wredna baba :mad:

[quote name='paula_z']:grin: Musze zapalic...:evil_lol:
Druga wredna baba :mad:

[quote name='LAZY']Staroroczne Zmoro-Szelmy cudne!

Trzymaj się Pysiu!
O!! Ty jesteś kochana :loveu:

[quote name='PIKA']Wnusiu a babcia też pali :evil_lol: kaszle, ale nie rzuca :evil_lol:

A jak tam Moje nowe wnuski są już czy nie ma? :razz:
Wredna Babcia tym razem :mad:
Nie ma chyba :) Nie wiem dokładnie bo tata w domu więc mam kłopot z głowy a dzisiaj tam jeszcze nie dzwoniłam ;)

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu no cóż krawężnik jest odrobinę zboczony z kursu:evil_lol:...bo tam jest gałąź krzaczka:p
Dobrze że zboczony jest tylko krawężnik :diabloti: Ciekawe jak zostanie położona kostka brukowa :evil_lol:
Zmoroszelmy wyszalały się i padły :) Była chwila grozy jak Zmorka zwiewała a Szelma zmieniła jej kurs łapą i Zmoreczka całym pędem 50 kg. wpadła bokiem na filar ...Był pisk i upadek:cool1: A mnie serce stanęło :roll: Mojej koleżanki pies jest po takim czymś kaleką :placz: Na szczęście Zmorka zaraz wstała, otrzepała się, zrobiła uśmiech i pobiegła dalej a ja omalże z wrażenia nie :mdleje:. One tak na zmiane:mad: Albo Szelma na coś wpada i ja umieram albo Zmorka:angryy: W sumie Szelmie częściej bo ona ciut mniej sprytna bo cięższa.

Posted

Wieczór przedsylwestrowy cd
Nastrajanie się do zabawy

To diesle i potrzeba czasu ;)

300KM ale przełożenia jak w ciagniku ;)

Już się silnik rozgrzał :)

Przynajmniej u Zmorki ;)

Szelma też już gotowa :)

Posted

Pięknota :loveu: :loveu: :loveu:

Pysiu , jak tam Dzień Bez Papierosa ???? :evil_lol:

Następna wredna baba :mad: Chociaz połowe winy Ci daruję bo pochwaliłaś Szelmusie :loveu: Chociaz z drugiej strony ona pewnie Ci się spodobała ze względu na uszy...:diabloti::evil_lol:

Posted

Paliłam kiedyś namiętnie.
Bywało, że i 2 paczki dziennie :smokin:

Tyyyy???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Przeciez Ty jesteś nieskazitelna :diabloti: