Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Chyba mi bombelki zaszkodziły bo mam zwidy :siara: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Pysia']Chyba mi bombelki zaszkodziły bo mam zwidy :siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia widzi jeże;) Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jezy nie widzę tylko dwa czarne szalejące futra :diabloti: Witajcie w Nowym Roku !! Quote
Katerinas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Pysiu ;) Masz w takim razie fajnego syna :smile: Gratuluję :smile: Tyż bym chciała takiego dochować... No i podziwiam znowu czarnulce za stoicki spokój w kwestii strzelania. :smile: Quote
Iza i Avanti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Pysiu! Dla Ciebie, Twojej rodziny, dziewczynek i Tommy'ego wszystkiego najlepszego :) Quote
AlKil Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dzień dobry Pysiu!!! Całuski dla całej rodzinki w tym Nowym Roczku!!! Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Pysiu wszystkiego najlepszego w tym nowym roku :calus: Quote
niufek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Najlepszego w Nowym Roku , zdrowia i sily przedewszystkim ,bos mi obiecala pomoc w zalozeniu mej Galerji:evil_lol: , a troche tego bedzie . Super ,ze twe Futrzaki tego Sylvka jakos przetrwaly bez urazu .Moj Misiek sie bal , a reszta czworonogow tez ujadala .My zagluszalismy te petardy muzyka .A skonczylo sie na masowym glaskaniu i uspokajaniu ich . Szesc rak i osiem psiakow . Ciesz sie ze Twe Misiowate sie niczego nie boja . Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Katerinas']Hej Pysiu ;) Masz w takim razie fajnego syna :smile: Gratuluję :smile: Tyż bym chciała takiego dochować... No i podziwiam znowu czarnulce za stoicki spokój w kwestii strzelania. :smile: Karol jest ....no fajny ;) A czarne heksy mogłyby się ciut pobać bo bym miała ciut spokoju jakby się po kątach pochowały :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Pysiu! Dla Ciebie, Twojej rodziny, dziewczynek i Tommy'ego wszystkiego najlepszego :) Izuniu dziękujemy i wzajemnie :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'];)hey jak tam twój latynoski tancerz:p Zamienił się w łysiejącego faceta z brzuszkiem :diabloti: [quote name='AlKil']Dzień dobry Pysiu!!! Całuski dla całej rodzinki w tym Nowym Roczku!!! Witaj Ewciu :loveu: Rodzinka wycałowana stokrotnie ;) I Ty wycałuj swoją bo masz fajną :loveu: Nawet ta ozdóbke :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Pysiu wszystkiego najlepszego w tym nowym roku :calus: Dzięki Sylwuś :loveu: [quote name='niufek']Najlepszego w Nowym Roku , zdrowia i sily przedewszystkim ,bos mi obiecala pomoc w zalozeniu mej Galerji:evil_lol: , a troche tego bedzie . Super ,ze twe Futrzaki tego Sylvka jakos przetrwaly bez urazu .Moj Misiek sie bal , a reszta czworonogow tez ujadala .My zagluszalismy te petardy muzyka .A skonczylo sie na masowym glaskaniu i uspokajaniu ich . Szesc rak i osiem psiakow . Ciesz sie ze Twe Misiowate sie niczego nie boja . No to kochana pora załawić sobie polskie oprogramowanie z polskimi literami ;) Bo jak tu będziesz pisać ? ;) I program do zmniejszania fotek ;) Quote
niufek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No to kochana pora załawić sobie polskie oprogramowanie z polskimi literami ;-) Bo jak tu będziesz pisać ? ;-) I program do zmniejszania fotek ;-) oo, bardziej skomplikowane jak myslalam :placz: . Najpierw zostane przy twej galeri , potem pomysle co dalej . Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć Pysia w Nowym Roku :multi: tak czytam o oczom nie wierzę :crazyeye: Karol siedzi w domu w Sylwestra, Kuba Ali też??? to kiedy oni się wyszumią jak nie teraz???? bo kiedyś będą musieli - to nieuniknione :cool1: Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 niufek napisał(a):No to kochana pora załawić sobie polskie oprogramowanie z polskimi literami ;-) Bo jak tu będziesz pisać ? ;-) I program do zmniejszania fotek ;-) oo, bardziej skomplikowane jak myslalam :placz: . Najpierw zostane przy twej galeri , potem pomysle co dalej . To myśl ;) malawaszka napisał(a):cześć Pysia w Nowym Roku :multi: tak czytam o oczom nie wierzę :crazyeye: Karol siedzi w domu w Sylwestra, Kuba Ali też??? to kiedy oni się wyszumią jak nie teraz???? bo kiedyś będą musieli - to nieuniknione :cool1: Nie chciałaś Karola bo smarkaty więc stwierdził że sobie powzdycha w domu z nami :eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Pysia napisał(a): Nie chciałaś Karola bo smarkaty więc stwierdził że sobie powzdycha w domu z nami :eviltong::evil_lol: buuhahahahahha wariatka :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 malawaszka napisał(a):buuhahahahahha wariatka :evil_lol: :diabloti: Do usług :diabloti: paula_z napisał(a):Witaj Pysiu w Nowym Roku :multi: :loveu: Witaj Paula :multi::loveu: Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jako że na dworze pada deszcz strumieniami to dla poprawy humoru wstawię kilka śnieżnych fotek ;) Obgryzanie Zaczepki Zima :p Zima ciut inaczej ;) Po placu chodzą mi niedźwiedzie :) Pomięsznie pór roku :) Zima jeszcze raz I jeszcze Szelmusia Zmoreczka Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='malawaszka']cześć Pysia w Nowym Roku :multi: tak czytam o oczom nie wierzę :crazyeye: Karol siedzi w domu w Sylwestra, Kuba Ali też??? to kiedy oni się wyszumią jak nie teraz???? bo kiedyś będą musieli - to nieuniknione :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oni się wyszumieli jak darli twarze w niemowlęctwie:evil_lol: Pysiu jaka sympatyczna ta twoja zima:p Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Do Siego Roku! kochana Pysiu....ja byłam u znajomych na imprezie...trzeba mi było w domu zostac...bawiłabym sie lepiej...:) Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Iza i Avanti'] Ależ ma zalotne spojrzenie... :D he he ja bym powiedziała przewrotne:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 łahahahahahahha Pysia sobie maszyne do sztucznego sniegu postawila przed domem zeby miec snieg na nowy rok :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts