Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Elitesse napisał(a):moje burki tez najbardziej sznurki kochaja :loveu: :loveu: inne zabawki przy sznurach wymiekaja :evil_lol: Ja wiosną będę musiała nowy kupić bo ten jest ciągle mokry i pewnie rozleci się niedługo :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 nasz najwiekszy sznur ma juz prawie 7 miesiecy i ledwo zipie :evil_lol: ale to i tak rekord bo inne zabawki sa wykanczane w ciagu tygodnia gora dwoch :shake: Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Elitesse napisał(a):nasz najwiekszy sznur ma juz prawie 7 miesiecy i ledwo zipie :evil_lol: ale to i tak rekord bo inne zabawki sa wykanczane w ciagu tygodnia gora dwoch :shake: Ten jest od sierpnia :) W sumie jest calutki ale niedługo zbutwieje :evil_lol: Gumowe zabawki ma tylko Zmorka bo Szelma je...zjada :crazyeye: Za to pluszakom Zmorka odrywa twarze bo nie lubi jak się na nią patrzą a Szelmusia ma swoje bo nie krzywdzi ich :loveu: Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 gumowe zabawki zostaja pogryzione ma malukie czasteczki i porozrzucane po calym domu :diabloti: pluszaki maja obgryzane w pierwszej kolejnosci oczki i noski, potem obrywane lapki i uszki a na koncu sa patroszone ! :diabloti: ehh te kochane sznaucery :loveu: Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zmorka myśli :mad: I jak ja mam nie sprzątać codziennie placu? Stołówka na samym środku :mad: Przegoniona obrażona ;) Zmiana miejsca zaśmiecania... Zmorka też miała zamiar :mad: Co kilka centymetrów efekt smaków Zmoroszelm :angryy: Udawanie że się je na trawniku... Uciekam bo mnie gonią :-o Dbanie abym miała co robić natychmiast po zamiataniu :cool3: Tak wygląda KAŻDY centymetr trawnika....:placz: Quote
Katerinas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):Ja wiosną będę musiała nowy kupić bo ten jest ciągle mokry i pewnie rozleci się niedługo :evil_lol: Pysiu - nasz wytrzymał na ogrodzie prawie dwa lata :lol: Pełne (wiosna, lato, jesień zima). :lol: Zaginął :hmmmm: albo go Dora zakopała. Quote
Katerinas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):Zmorka myśli :mad: hehehe A długo tak potrafi siedzieć? Bo wyglada jak posąg ;) Pysia napisał(a):I jak ja mam nie sprzątać codziennie placu? Stołówka na samym środku :mad: Przegoniona obrażona ;) Zmiana miejsca zaśmiecania... Zmorka też miała zamiar :mad: Co kilka centymetrów efekt smaków Zmoroszelm :angryy: Udawanie że się je na trawniku... Uciekam bo mnie gonią :-o Dbanie abym miała co robić natychmiast po zamiataniu :cool3: Tak wygląda KAŻDY centymetr trawnika....:placz: rany :crazyeye: Pysia może Ty masz wiewiórki, nie psy :lol: Tzn. takie mega wiewiórzyce :lol: I one te orzechy jedzą czy tylko rozłupują? Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 kłania się nisko gptowa do adopcji :cool1: co za dziwny pies ma dwie łapy i sznurek :cool1: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):kłania się nisko gptowa do adopcji :cool1: co za dziwny pies ma dwie łapy i sznurek :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bezbłędne ...taki poftwór:razz: Pysiu czyli ty nie pracowałaś jak ja pracowalam;) Quote
Paula Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):Szelma upierdliwie łazi za nią z nim i ciągle ją trąca, kładzie jej sznurek na grzbiecie i wkłada prosto w pychol :evil_lol: Mam ubaw jak je obserwuję ;) Hehe :D Maksiu tez tak robi Axie :lol: A Axa czesto sciemnia, ze gryzie sznurek, a podryza Maksia w fafle :evil_lol: Fajna minka :loveu: Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 wygląda jakby miala zygac :evil_lol: cześć wnusiu :multi: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 przypominam się czule że CZEKAM na mała adopcje mojej skromnej i cichej i grzecznej osóbki Quote
Maga100 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):przypominam się czule że CZEKAM na mała adopcje mojej skromnej i cichej i grzecznej osóbki Ja odradzam, ODRADZAM!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Życzliwa. Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Maga100 napisał(a):Ja odradzam, ODRADZAM!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Życzliwa. taaaaaaaaaaaaaaa odradza bo sama chce mnie adoptować Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O kuna biuro adopcji normalnych inaczej otworzyli:smhair2: Quote
Katerinas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 LAZY napisał(a):O kuna biuro adopcji normalnych inaczej otworzyli:smhair2: tiaa.... ... :lol: bo tu się zmienia jak w kalejdoskopie: od księdza przez maski gazowe, po biura adopcji ;) Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Katerinas napisał(a):Pysiu - nasz wytrzymał na ogrodzie prawie dwa lata Pełne (wiosna, lato, jesień zima). Zaginął albo go Dora zakopała. No to na co czekasz? Taki zabytkowy sznurek TRZEBA znaleźć :evil_lol: Katerinas napisał(a):hehehe A długo tak potrafi siedzieć? Bo wyglada jak posąg rany Pysia może Ty masz wiewiórki, nie psy Tzn. takie mega wiewiórzyce I one te orzechy jedzą czy tylko rozłupują? Zmorka tak siedzi jak obmyśla PLAN :mad: Też mam czasami dylemat czy to nie są wiewiórki ale po drzewach jeszcze nie skaczą i w dziuplach nie śpią :evil_lol: dbsst napisał(a):kłania się nisko gptowa do adopcji co za dziwny pies ma dwie łapy i sznurek Przez 3 sekundy myślałam o co Ci chodzi aż mnie olśniło Alicjarydzewska napisał(a):bezbłędne ...taki poftwór Pysiu czyli ty nie pracowałaś jak ja pracowalam Moje dwie śliczne dziewczynki to nie potwór :angryy: To DWA potwory :diabloti: Chyba tak ale pewna nie jestem . paula_z napisał(a):Hehe Maksiu tez tak robi Axie A Axa czesto sciemnia, ze gryzie sznurek, a podryza Maksia w fafle Fajna minka :loveu: Pewnie ze fajna po ukradkiem śmieci :mad: PIKA napisał(a):wygląda jakby miala zygac cześć wnusiu :multi: Babciu kochana jezeli Ty miewasz obstrukcje itp to wcale nie znaczy że Szelma też :cool1: dbsst napisał(a):przypominam się czule że CZEKAM na mała adopcje mojej skromnej i cichej i grzecznej osóbki Nie wiem :niewiem: Musisz się najpierw dobrze mi sprzedać :diabloti: Napisz w punktach dlaczego miałabym Cię adoptować to może rozważę tą propozycje :knuje: Inni mogą Ci pomagać :bigcool: Maga100 napisał(a):Ja odradzam, ODRADZAM!!!! :diabloti: Życzliwa. Musisz mi napisać z jakich powodów to wtedy łatwiej mi będzie podjąć decyzje :siara: dbsst napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaa odradza bo sama chce mnie adoptować Myślisz że to dlatego? LAZY napisał(a):O kuna biuro adopcji normalnych inaczej otworzyli:smhair2: Buahahahahahahahahaha :roflt:Poplułam monitor :roflt: Czy to znaczy że też się zaliczam i nadaję się na rodzica normalnych inaczej ?:stupid::roflt: Katerinas napisał(a):tiaa.... ... bo tu się zmienia jak w kalejdoskopie: od księdza przez maski gazowe, po biura adopcji Och kochana Ty nie czytałaś o kursie jazdy Masz spore zaległości Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i mam zmarszczki i brzunio mnie boli od śmichania Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):1. Przez 3 sekundy myślałam o co Ci chodzi aż mnie olśniło 2. Nie wiem :niewiem: Musisz się najpierw dobrze mi sprzedać :diabloti: Napisz w punktach dlaczego miałabym Cię adoptować to może rozważę tą propozycje :knuje: Inni mogą Ci pomagać :bigcool: 3. Musisz mi napisać z jakich powodów to wtedy łatwiej mi będzie podjąć decyzje :siara: 4.Myślisz że to dlatego? 1. staram się jak moge aby gimnastykowac Twoje zwoje non stop kolor bez końca :loveu: 2. to jutro bo teeeeeeeego jest tyle ze nie dam rady dziś wymienic :razz: 3. HA HA HA Maga nie bedzie Ci łatwo :mad: 4. jestem PEWNA :cool1: mówiłam, że moje drugie imie to SKROMNOŚĆ :p Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i mam zmarszczki i brzunio mnie boli od śmichania Alu kochana aż poczułam się winna :evil_lol: dbsst napisał(a):1. staram się jak moge aby gimnastykowac Twoje zwoje non stop kolor bez końca :loveu: 2. to jutro bo teeeeeeeego jest tyle ze nie dam rady dziś wymienic :razz: 3. HA HA HA Maga nie bedzie Ci łatwo :mad: 4. jestem PEWNA :cool1: mówiłam, że moje drugie imie to SKROMNOŚĆ :p 1. Moje zwoje zostają w pracy :diabloti: 2. Czyżby Twoje zwoje już spały ? :diabloti: 3. Maga chyba się ewakuowała :evil_lol: 5. Jak czego? :cool1: Mówiłaś że nazywasz się NORMALNA INACZEJ :diabloti: To teraz znam całe miano :multi: Debeściara zwie się: NORMALNA SKROMNA INACZEJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a): Musisz mi napisać z jakich powodów to wtedy łatwiej mi będzie podjąć decyzje :siara: 1. bo widzi kota zamiast śrubek od kaloryfera 2. bo każde psu skakać wbrew woli psa 3. bo podpala psa dla efektów zdjęciowych 4. bo podrywa dzieci 5. bo starannie ukrywa fakt, że urodziła się przed I wojną światową 6. bo jest nie do zniesienia przy bezpośrednim obcowaniu. 7. bo każe spożywać do rana alkohol 8. bo ..... a pomysłu, jakobym ja chciała ja przygarnać nie skomentuję :cool1: już wolę stado dzikich dzików Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Maga100 napisał(a):1. bo widzi kota zamiast śrubek od kaloryfera 2. bo każde psu skakać wbrew woli psa 3. bo podpala psa dla efektów zdjęciowych 4. bo podrywa dzieci 5. bo starannie ukrywa fakt, że urodziła się przed I wojną światową 6. bo jest nie do zniesienia przy bezpośrednim obcowaniu. 7. bo każe spożywać do rana alkohol 8. bo ..... a pomysłu, jakobym ja chciała ja przygarnać nie skomentuję :cool1: już wolę stado dzikich dzików Mówisz ze przed pierwszą:crazyeye: To jak ja bym do niej na wywiadówki chodziła :crazyeye: Do domu starców ? :razz: Na dodatek zobacz :placz: Podrywała mi syna :placz: A to podpalanie to mnie normalnie wnerwiło bo nie wolno marnować energii cieplnej w tych czasach :diabloti: Więcej nie napisze bo mam problemy :roflt: Zaplułam monitor i muszę iść po szmatke :roflt: Quote
Maga100 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):Mówisz ze przed pierwszą:crazyeye: To jak ja bym do niej na wywiadówki chodziła :crazyeye: Do domu starców ? :razz: Na dodatek zobacz :placz: Podrywała mi syna :placz: A to podpalanie to mnie normalnie wnerwiło bo nie wolno marnować energii cieplnej w tych czasach :diabloti: widzisz? wszystko sie zgadza :p na wywiadówkę? :hmmmm: nie wiem, nie wiem, bo wszyscy jej nauczyciele albo zrezygnowali albo zmarli :evil_lol: Więcej nie napisze bo mam problemy :roflt: Zaplułam monitor i muszę iść po szmatke :roflt: e tam, jak dobrze się przypatrzysz, pomiędzy plamami, to na pewno coś zobaczysz. Gorzej jest gdy wyjdzie słońce, ale teraz to ci nie grozi :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maga100 napisał(a):widzisz? wszystko sie zgadza :p na wywiadówkę? :hmmmm: nie wiem, nie wiem, bo wszyscy jej nauczyciele albo zrezygnowali albo zmarli :evil_lol: e tam, jak dobrze się przypatrzysz, pomiędzy plamami, to na pewno coś zobaczysz. Gorzej jest gdy wyjdzie słońce, ale teraz to ci nie grozi :evil_lol: No to by mnie debeściara wpuściła w maliny :p TV przyjeżdżałaby do mnie robić wywiady na temat jak zyć ponad 100 lat i tak wyglądać :evil_lol: A to wszystko przez wiekową córke :evil_lol: Monitor umyłam :p Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kilka fotek ;) Pobaw się ze mną :) O to mi chodziło :multi: Ale nie tak ostro siostro... W chwili łaski pobawię się ze Zmorką ;) Przez chwilkę Byłam w lesie... Ktoś tam idzie Ciekawe kto Pokażę swoją dume :evil_lol: Zmorka to paniusia :mad: Ja Ci dam paniusie :razz: A masz :mad: Quote
Recommended Posts