Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Mam więcej ale szkoda wstawiać dzisiaj .... Jeszcze jedna dla Ciebie Alu :) Mój syn :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś Ci dziecko podmienił Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Pysiu :multi: Jak deszcz u Was pada to Zmorszelmy pewnie znowu będą schnąć przez tydzień :diabloti: Pysia ty coś wiesz o jakimś ataku terrorystycznym na Polske i się przygotowaliście, a nam nic nie powiedziałaś :mad: SKANDAL! Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Właśnie pojechał do Dąbrowy zarywać laski :diabloti: Pysia napisał(a):Powiedział abym Ci przekazała że masz mu wybaczyć ale jest młody i zapędów nekrofila nie ma za grosz:diabloti: no to w końcu pojechał czy rozmwaiał z Tobą o nekrofilii :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś Ci dziecko podmienił Nie Alu :) On się tylko ukrywa bo debe ponoć chce do niego przyjechać :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Cześć Pysiu :multi: Jak deszcz u Was pada to Zmorszelmy pewnie znowu będą schnąć przez tydzień :diabloti: Pysia ty coś wiesz o jakimś ataku terrorystycznym na Polske i się przygotowaliście, a nam nic nie powiedziałaś :mad: SKANDAL! One tydzień schną tylko po kąpieli a po deszczu nie :eviltong: Deszcz spływa po nich jak po kaczce :eviltong: Chyba że użyłabym szamponu .... malawaszka napisał(a):no to w końcu pojechał czy rozmwaiał z Tobą o nekrofilii :evil_lol: Pojechał do Dąbrowy na laski uciekając przed debe ale najpierw powiedział mi o tej nekrofilii żebym debe uspokoiła i przekonała ze on owszem umówiłby się ale z jej córką :diabloti: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Pojechał do Dąbrowy na laski uciekając przed debe ale najpierw powiedział mi o tej nekrofilii żebym debe uspokoiła i przekonała ze on owszem umówiłby się ale z jej córką :diabloti: Ze Szpilka :crazyeye: Toz to zoofilia :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 paula_z napisał(a):Ze Szpilka :crazyeye: Toz to zoofilia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmm zawsze ma 2 opcje albo pedofil albo zoofil:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 paula_z napisał(a):Ze Szpilka :crazyeye: Toz to zoofilia :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmm zawsze ma 2 opcje albo pedofil albo zoofil:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby debe miała córkę w wieku od 18-23 lat podobną do tej foty debe sprzed wieku :diabloti: A pedofilem jest debe bo robi mojemu malutkiemu synkowi niedwuznaczne propozycje :placz: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Jakby debe miała córkę w wieku od 18-23 lat podobną do tej foty debe sprzed wieku :diabloti: A pedofilem jest debe bo robi mojemu malutkiemu synkowi niedwuznaczne propozycje :placz: Zatkło mnie ! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Zatkło mnie ! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Haniu mam nadzieje ze jest to niegroźne dla Twojego życia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Haniu mam nadzieje ze jest to niegroźne dla Twojego życia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem :shake: Swoje lata wszak mam .... :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nie wiem :shake: Swoje lata wszak mam .... :evil_lol: Haniu trzymaj się bo kto mi przyniesie kawe z expresu na rynek jak będę kwestowała w WOŚP ??:cool1: Jeżeli się zdecyduje bo nie mam transportu :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Haniu trzymaj się bo kto mi przyniesie kawe z expresu na rynek jak będę kwestowała w WOŚP ??:cool1: Jeżeli się zdecyduje bo nie mam transportu :evil_lol: bedziesz kwweastowala z niufami? :evil_lol: Bow Wawce planują z retriverami :lol: Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ooo to ja może pokwestuję ze sznaucerami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a):ooo to ja może pokwestuję ze sznaucerami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Uuuu...SSManów chcesz zabrać? Hahaha...myślę, ze duzo bys zebrała! Wyskakiwali by z kasy szybciutko:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 coś zielonego go oblepiło Pysia napisał(a): Właśnie pojechał do Dąbrowy zarywać laski :diabloti: dbsst napisał(a):ale ja mieszkam w Warszawie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przecież Pysia wyraźnie napisała: LASKI :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Jakby debe miała córkę w wieku od 18-23 lat podobną do tej foty debe sprzed wieku :diabloti: A pedofilem jest debe bo robi mojemu malutkiemu synkowi niedwuznaczne propozycje :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Debe musiałaby być dzieckiem będąc przy nadziei:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:malutki syneczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):ooo to ja może pokwestuję ze sznaucerami :diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol:chyba nikt w historii WOŚP nie napełniłby tak szybko skarbonek Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 PIKA napisał(a):bedziesz kwweastowala z niufami? :evil_lol: Bow Wawce planują z retriverami :lol: Może będę :eviltong: A niufy kwestują od lat wielu :p Zmorka ma już dwa lata działalności na swoim koncie WOŚP :loveu: malawaszka napisał(a):ooo to ja może pokwestuję ze sznaucerami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Tylko z daleka od nas :diabloti: LAZY napisał(a):Uuuu...SSManów chcesz zabrać? Hahaha...myślę, ze duzo bys zebrała! Wyskakiwali by z kasy szybciutko:evil_lol: Może i tak :) Ja sama często chętnie bym Weszce zapłaciła aby ich nie słyszeć :evil_lol: Maga100 napisał(a): coś zielonego go oblepiło przecież Pysia wyraźnie napisała: LASKI :diabloti: :evil_lol: To zielone to mój drapiezny kwiatek :diabloti: Ja sama nie wiem dlaczego leciwa debe się odezwała :crazyeye: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:ale Debe musiałaby być dzieckiem będąc przy nadziei:evil_lol: :evil_lol:malutki syneczek:evil_lol: :evil_lol:chyba nikt w historii WOŚP nie napełniłby tak szybko skarbonek To Ty Alu nie wiesz że czasami dzieci mają dzieci :crazyeye: A mój syneczek jest malutki :loveu: Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):1. Tylko z daleka od nas :diabloti: 2. Może i tak :) Ja sama często chętnie bym Weszce zapłaciła aby ich nie słyszeć :evil_lol: 1. boisz się że zbierzemy więcej?? :diabloti: 2. ooo no to czemu mi tego jeszcze nie zaproponowałaś???? jak następnym razem będziemy u Ciebie to nei wyjdę dopóki mi nie zapłacisz :diabloti: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a):1. boisz się że zbierzemy więcej?? :diabloti: 2. ooo no to czemu mi tego jeszcze nie zaproponowałaś???? jak następnym razem będziemy u Ciebie to nei wyjdę dopóki mi nie zapłacisz :diabloti: Dobra :diabloti::evil_lol: Quote
beria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a): Karol idzie na randke :evil_lol: Wow :crazyeye: Też mam gdzieś taką maskę :cool3: Mogę iść na randkę, będę trendy :siara: :sweetCyb: Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 beria napisał(a):Wow :crazyeye: Też mam gdzieś taką maskę :cool3: Mogę iść na randkę, będę trendy :siara: :sweetCyb: Gosiu to możemy iść razem :evil_lol: Witajcie dziewczynki :loveu: Na dworze cudne słoneczko:multi: Zaraz idę na dwór wybawić futra i może cyknę kilka słonecznych fotek :p Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć :multi: cykaj fotki a ja zaraz pedzę do pracy:placz:a wolałabym z Ozzulkiem do lasu ...takie ładne słoneczko:p Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Cześć :multi: cykaj fotki a ja zaraz pedzę do pracy:placz:a wolałabym z Ozzulkiem do lasu ...takie ładne słoneczko:p Pocykałam ale nie wstawię teraz bo muszę wyczesać futra, ugotować obiad i popracować :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 malawaszka napisał(a):1. boisz się że zbierzemy więcej?? :diabloti: 2. ooo no to czemu mi tego jeszcze nie zaproponowałaś???? jak następnym razem będziemy u Ciebie to nei wyjdę dopóki mi nie zapłacisz :diabloti: Może i zbierzecie więcej... Jak zapropponujecie darmowe mycie mopami!!! :diabloti: ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pysiu! Jak niepalenie??? Ja rzucałam 2 lata temu- udało się!!! Quote
Recommended Posts